Slovenija
103 ogledov

Na Logu stacionarni radar

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • allstarr111 08:57 13.september 2012.

    Ja ampak Plenitev se je vseeno začela :)

  • wolfyy 20:49 12.september 2012.

    dragi novinarji, omejitev hitrosti skozi cestninsko postajo je bila za vse razen za vozila DARS že pred tem 60km/h. 40km/h je bila tabla le na povsem desni strani za tovornjake.tisti narisani znakci na tleh hitrosti ne morejo omejevati ...prikaži več in je tudi niso, saj so v temi in ob močnejšem nalivu popolnoma nevidni. da o snegu ne govorimo, pa tudi iz ministrstva se je dobilo mimogrede isti odgovor. torej edini napredek je: umik talnih označb (katere neupoštevanje se (morda so znižali) lahko kaznuje z 200€ ampak slednje ne omejujejo hitrosti!), umik otokov za nesposobneže in postavitev radarja. res smo pridobili ogromno. HVALAin skrbi jih voda pri 60km/h? dobre gume gor in pamet za volan pa se lahko zapelješ tudi v stoječo vodo precej hitreje, slednje pa na AC ne sme biti.

  • gggg 20:55 12.september 2012.

    Saj si z zadnjim stavkom vse povedal. Stoječe vode na AC ne sme biti. Ker pa je zaradi (nekdanje) cestninske postaje tam naklon narejen drugače kot sicer, voda slabo odteka in zato je tam omejitev. In zato tudi bodo ...prikaži več izvedli tudi drugo fazo preureditve, ko bodo popravili še naklone. In šele od takrat tam ne bo tako močne omejitve.

  • Roadracer 07:49 13.september 2012.

    Ja ampak mislim da v lepem vremenu voda ne sme biti problem. Torej je lahko omejitev le v primeru dežja. Ane?

  • Jaka Marinšek 09:07 13.september 2012.

    In te kible na sliki niso stacionarni radarji. A to je spet ta fora, kot na severni LJ obvoznici ko je kar Dars na svojo roko postavljal radarska ohišja. btw...od kod Darsu pravice za postavljanje radarjev in kvazi kontrolo prometa.. ...prikaži več pa četudi v škatlah ni nič? Kaj je potem naslednji korak, da bodo onim svojim Jožkotom Pomožkotom, ki sedaj kontrolirajo vinjete dali eno polmetrsko maglajtko, solzilec in lisice in jim dali pooblastila policije. Načeloma gre vse v to smer, saj imajo že nekaj časa na kombijih tudi modre luči in če se jim zazdi te lahko na sredi ceste tudi ustavijo ...

  • Skippy 17:20 13.september 2012.

    Ampak na navadnih cestah stojijo hektolitri vode, pa je omejitev 90 km/h, pa zaradi tega ni nesreč. Kot ponavadi, se pri nas pretirava. Zato pa imamo vse omejitve na avtocestah za 20-40 km/h nižje kot v Avstriji v primeru del, ...prikaži več izvozov, razcepov itd.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.