Slovenija
13 ogledov

Na mizi čakajo milijarde

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ferluci 08:28 09.februar 2015.

    To je tisti minister, ki ima svoje prepričanje in " infrastrukturo ne vidi v izgradnji drugega tira do Luke Koper". Mogoče bi bilo bolje, da bi vlada postavila kakšnega bolj zavzetega tipa za delo.

  • Papaja Popi 08:36 09.februar 2015.

    Je pa res Ferluci, da tudi če postavijo koga drugega je vseeno, ker če vse pokradejo, kot do sedaj, potem drugega tira tudi ne bo in tudi avtocestnega dela od Novega mesta do Vinice ne.

  • Avatar čavez
    čavez 11:57 09.februar 2015.

    Drugega tira ne bo milijarde bodo pa pokradli, znana 25 letna praksa Slovenske vlade.

  • Avatar praufo
    praufo 08:41 09.februar 2015.

    Resno naj plunejo v roke in začnejo delat. Pa če ne znajo papirjev porihtat, naj si najamejo strokovnjake. Mislim, da je vlada na tehtnici, kar je prav. Tako slabo infrastrukturo, kot jo ima Slovenija, je nima nobena državav EU. Šele ...prikaži več pred nekaj leti je recimo dopolnila avtocestno povezavo Hamburg-Istambul, pa še to seveda kje drugje kot na Gorenjskem. Na Gorenjskem je tudi letališče, ki je praktično letališče sredi polja, povezava je pa pač kaj drugega kot - TAXI. 40€ do LJ, to je totalno skregano z vsako logiko. Ta država dobesedno odganja turiste. Turist bo dal za avionsko karto recimo 100-150€ ali pa mogoče celo 200€, po tem pa še celi 40€ do LJ. Cel avion nizkocenovnega razreda s potniki nižjega srednjega razreda, ki bodo vsak zase najeli taksi po 40€. A kdo tukaj sploh razmišlja? Res si je treba zapeti tisto ..."butale dom, prelepih dni ..."

  • crvit 09:40 10.februar 2015.

    Ma ja de pa če dobimo del tega denarja bo pošel ker bodo gospodje v kravatah pokradli vse kar se pokrast da minister naj odstopi vse pa naj prevzame prometno miniserstvo aja tud ne more ker gospod nima pojma o ...prikaži več prometu.Skratka ne jemlite denarja ker ga mi državljani ne bomo vračali.

  • macola 09:11 09.februar 2015.

    Se popolnoma strinjam, razen v delu, da najamejo strokovnjake...., ne, so dobro plačani v teh državnih službah in naj opravijo delo, ki ni od včeraj....če ga niso sposobni, je na borzi dovolj mladih in zagnanih! Ko državni organi "najemajo" strokovnjake ...prikaži več v tej deželi, pa vsi vemo kako to gre, mar ne!

  • jons 12:16 09.februar 2015.

    Tudi če bo projekt dobro pripravljen, strokovno izpeljan in bomo dobili del sredstev iz EU, bodo začeli krasti kot srake in na koncu bo zaradi tega dejstva potrebno vračati denar EU. Kaznovani za to bomo pa spet navadni ...prikaži več državljani. Ne vem ali si upa kdo od novinarjev narediti raziskavo v koliko projektih je bilo potrebno pridobljena sredstva vračati? Se bojim, da bi bil odstotek zelo velik.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.