Slovenija
21 ogledov

Na NSi dobili grozilna SMS-sporočila

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • graff 20:44 10.julij 2012.

    NSi, v vatikanskih koluarjih, na ozemlju Argentine, nastala in formirana lažna in pod prevtezo cerkve, slovenska ljudska stranka, je izvršna veja podtalne katoliške združbe OPUS DEI, o kateri bi lahko veliko povedali alla Rode, pa RTV-ejeva novinarka Rosvita in mnogi ...prikaži več drugi, vse tja do vrha slovenskega bančništva. Zaradi svojega škodljivega in protiustvanega delovanja , poveličevanja izdajalcev in kolaborantov, blatenja borcev NOB, zagovarjanja in pritrjevanja nesprejemljivi podtalni vatikanski politiki, Slovenijo nezadržno peha v novo državljansko vojno. NSi si je nakopala mnogo sovražnikov in težko se jih bo, če si jih sploh kdaj bo, otresla ali znebila. Tisto najtežje jo še čaka, ker narod je sit zblodelih politik vseh vrst, tudi cerkvene, se ve.

  • privat 14:12 29.julij 2012.

    če so kaj naredili naj tudi odgovarjajo za svoja dela..in to ne v peklu ampak v Sloveniji...res da je Slovenija že pekel za ljudi ki zivijo pošteno ..mogoče pa je kaka besedna igra??Odgovajali boste v Sloveniji ..brez današnjih sodišč ,ker ...prikaži več enostavno tem sodičšom ni za vejeti v poštenosti razsodb...

  • se_eden 14:03 10.julij 2012.

    glede NSi imam svoje mnenje. prepričan sem, da je ni stranke v parlamentu, ki bi bolj zlorabila naš volilni zakon in ustavo. stranka, ki je prišla v parlament po zaslugi volivcev, ki ne delijo usodo slovenskih državljanov (predvsem izseljencev), nima ...prikaži več nobene moralne pravice, da vsem preostalim 96% državljanov soli pamet...če je kaj potreba spremeniti v Ustavi, je predvsem ta velika anomalija, ki si jo je del slovenske populacije prigrabil...

  • rogg 14:34 10.julij 2012.

    Izseljenci pa res niso naš legitimni volilec. Nsi, a ta stranka še obstaja?

  • Bjonda 14:50 10.julij 2012.

    Ah, če bi jaz prijavila vsako grožnjo, ki smo jo prejeli... Krščanarji so v svojem duhu " bolj papeški od papeža" zelo nastrojeni, polni kletvic, groženj itd. K sreči se nikoli ni zgodilo nič in zato pač nismo obveščali medijev. ...prikaži več Tko da SDS in NSi nehite si že delat reklamo!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.