Slovenija
19 ogledov

Na NSi dobili grozilna SMS-sporočila

NSi bo analizirala slab izid na parlamentarnih volitvah. Žurnal24 main
"V peklu se boste cvrli, izdajalci slovenskega naroda. Povej naprej.“ Taka SMS-sporočila so dobili trije člani NSi.

Tiskovni predstavnik NSi Jernej Vrtovec, organizacijski tajnik stranke Andrej Cimperšek in državni sekretar Matjaž Longar so v nedeljo zvečer prejeli grozilna SMS-sporočila.

Vrtovec je pojasnil, da je sam sporočilo prejel s svoje telefonske številke, Cimperšek z Longarjeve, Longar pa s Cimperškove.

Niso si pošiljali sporočil

V sporočilih je pisalo: "V peklu se boste cvrli, izdajalci slovenskega naroda. Povej naprej." Po besedah Vrtovca so že zahtevali pojasnila Telekoma Slovenije, saj si sporočil med seboj oziroma sami sebi niso pošiljali. Kot je pojasnil Vrtovec, so jim tam povedali, da je kaj takšnega mogoče, danes pa bodo Vrtovcu poslali še potrdilo o tem, da sporočila ni poslal sam sebi.

Vzrok preimenovanje vojašnic?

Vrtovec je povedal, da sta njegova in telefonska številka Cimperškova službeni, Longarjeva pa zasebna, a so vse tri objavljene na spletni strani NSi. Dodal je, da so obvestili tudi policijo, a ta s spremembami kazenskega zakonika ni več pristojna, da bi sprejela prijavo. "Treba je vložiti ovadbo na tožilstvo proti neznanemu storilcu," je pojasnil in dodal, da se o tem v stranki še odločajo. Dejal je še, da grožnje sicer prejemajo skoraj vsak dan, a je bilo tokrat prvič preko SMS-sporočila. Po njegovem mnenju je bil eden od razlogov za to tudi preimenovanje vojašnic.

Komentarjev 5
  • privat 14:12 29.julij 2012.

    če so kaj naredili naj tudi odgovarjajo za svoja dela..in to ne v peklu ampak v Sloveniji...res da je Slovenija že pekel za ljudi ki zivijo pošteno ..mogoče pa je kaka besedna igra??Odgovajali boste v Sloveniji ..brez današnjih sodišč ,ker ...prikaži več enostavno tem sodičšom ni za vejeti v poštenosti razsodb...

  • graff 20:44 10.julij 2012.

    NSi, v vatikanskih koluarjih, na ozemlju Argentine, nastala in formirana lažna in pod prevtezo cerkve, slovenska ljudska stranka, je izvršna veja podtalne katoliške združbe OPUS DEI, o kateri bi lahko veliko povedali alla Rode, pa RTV-ejeva novinarka Rosvita in mnogi ...prikaži več drugi, vse tja do vrha slovenskega bančništva. Zaradi svojega škodljivega in protiustvanega delovanja , poveličevanja izdajalcev in kolaborantov, blatenja borcev NOB, zagovarjanja in pritrjevanja nesprejemljivi podtalni vatikanski politiki, Slovenijo nezadržno peha v novo državljansko vojno. NSi si je nakopala mnogo sovražnikov in težko se jih bo, če si jih sploh kdaj bo, otresla ali znebila. Tisto najtežje jo še čaka, ker narod je sit zblodelih politik vseh vrst, tudi cerkvene, se ve.

  • Bjonda 14:50 10.julij 2012.

    Ah, če bi jaz prijavila vsako grožnjo, ki smo jo prejeli... Krščanarji so v svojem duhu " bolj papeški od papeža" zelo nastrojeni, polni kletvic, groženj itd. K sreči se nikoli ni zgodilo nič in zato pač nismo obveščali medijev. ...prikaži več Tko da SDS in NSi nehite si že delat reklamo!