Slovenija
119 ogledov

Na Obali omrežje raje na "ročno" izbiro

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • wolfyy 08:39 08.maj 2012.

    gostovanje v tujini je ob meji stalna praksa in imamo itak vsi preklopljeno na ročno izbiro, ker vsak skok čez mejo se znajdeš drugače v italijanskem omrežju, pa čeprav slovensko še vedno lovi.

  • dubix2001 09:25 08.maj 2012.

    izrodek ima čisto prav da pove kaj ga muči. Nekje moraš povedat kaj te teži. Ne bomo imeli zaradi bogatih pizdunov dva portala, prvega za lepe besede, drugega pa za reveže - za pritožbe. Samo eden je čisto dovolj za vse.

  • izRODEk 08:28 08.maj 2012.

    S Tušmobilom so sami problemi. Imajo na prvi pogled nizke cene in poceni telefone, ko pa malo bolj pogledaš ponudbo je pa jasno, da so najdražji, a to niti ni tako hudo, so najbolj za en drek, to pa je ...prikaži več zeeelooo hudo. Njihovo omrežje je za en drek, tako da si večino časa preklopljen na mobitelovo in si takoj v gostovanju in posledično v stroških.Da o goljufijah z zastonj klicanjem za 5€ sploh ne govorimo: tisto je en velik nateg: za nakupe v njihovih trgovinah v vrednosti 150€ obljubljajo dobroimetje v vrednosti 5€, ne povedo pa, da se oboje mora zgoditi v istem mesecu. To pomeni, da povprečen nakupovalec recimo troši pri njih pa pri tem ne ve, ali bo v resnici potrošil za 150€ in bo tako upravičen do dobroimetja v višini 5€, ali pa ne.Skratka, vsi so lopovi, a Tušmobil je največji izmed njih!

  • Roman 09:36 08.maj 2012.

    Zelo na kratko, ker se mi ne da komentirati takšne neumnosti: IZRODEK, TI SI EN VELIK CEPEC in ne veš, kako vsa stvar deluje!Sam imam TušMobil, sem z njim zadovoljen in plačujem precej manj, kot sem prej pri Mobitelu!

  • Votko 10:59 08.maj 2012.

    Če bi izrodka mučile prave stvari potem nič ne rečem ampak to kar on nabija nima čisto nič z realnostjo. Vsi vemo da je Tušmobil ta trenutek najbolj ugoden operater in da ima v zadnjem času povečano število novih uporabnikov, ...prikaži več to pa prav zaradi dejstva ker imajo ugodne pakete in ta trenutek najboljše mobilno omrežje ki ga še nadgrajujejo. Pokritost še ni tam kjer bi morala biti, vendar je iz meseca v mesec več baznih postaj in tudi to bo kmalu rešeno, vendar do takrat kjer pa pokritosti ni pa lahko gostuješ v mobitelovem omrežju. Če mene vprašaš Tušmobilu nič ne manjka!

  • zdrej 11:03 08.maj 2012.

    @romanTo lahko cinično razumem da obstajata samo mobitel in tuš mobil. Tuš mobil (TM) ima iz drugih omrežij najdražje klice. Plačam celo več da kličem v TM kot če kličem na madžarsko. Po moje ima izrodek pač to ...prikaži več nesrečo, da njegove lokacije, kjer se zadržuje, nima pokritosti s TM. Kara sem gledal nazadnje cene, je tuš bil kar dragi. Ne sicer najdražji ampak vseeno ni najcenejši. Razumem izrodka glede teh akcij, da so zastavljene tako, da iz tebe stisnejo več kot bi hotel sploh zapraviti. To mora vsak pri sebi razčistiti, če se mu splača zapraviti 150€ da potem dobi 5€. Če je familija velika, je to lahko, če pa živiš sam, pa si koliko toliko varčen, pa tega ne dosežeš.Kar se tiče drugih omrežij, pa bi tehnično bilo mogoče izvesti da se določa lokacija in da se ne veže na tuje omrežje, če si znotraj ene države. Pri nas se preklop na tuja omrežja dogaja dokaj pogosto (oz se do pred kratkim), pa smo od meje oddaljeni skoraj 20km omrežje pa, ne boste verjeli, naj na

  • erikkk 12:05 08.maj 2012.

    Zame je Tušmobilova ponudba najboljša, kar se tiče pa interneta brezmejni pa se lahko vsi opetraterji skrijejo.Slovo sem dal simobilu in mobitelu ...Takih ljudi kot je izrodek pa imamo po sloveniji itak preveč, ki na pamet govorijo, ...prikaži več ki absolutno ne preberejo niti poskusijo stvari , potem pa še na pamet pljuvajo po njej...

  • zdrej 15:01 09.maj 2012.

    In kako boš ti imel mesečno računa pod 4€ kot ga imam pri mobitelu, če pa maš naročnine že 5€? Pri T2 imajo "brezmejni internet" za okrog 16€, pa še omejitev nimaš. Tak internet so imeli prvi v Sloveniji. Če ...prikaži večČe ti tuš računa prvo minuto za vzpostavitev klica, ti hitro prehiti kakšnega drugega operaterja, ki ti zaračuna, kar si porabil, torej sekunde. Pri ta drugem si vzpostavil recimo 6 10sekundnih klicev, pa si plačal minuto, pri tušu si že z dvema klicoma dosegel interval ene minute. Če delaš dosti kratkih klicev je to zelo pomemben podatek.

  • Ronald Reagan 08:46 08.maj 2012.

    Izrodek je tako skregan s celim svetom...celo s samim sabo...Ne vem zakaj zaradi tega članka napada tušmobil...popolnoma jasno je da je ob meji treba met nastavitev ročnojaz tu ne vidim nobenega problema

  • mr.big 08:58 08.maj 2012.

    res je. Izrodek pač pljuva in blati vseprek, čudno, da ni omenil (negativno) Janeza Janše !??

  • Dixon 09:12 08.maj 2012.

    izRODEk...ti ali si zaostal ali pa si tako kot je že eden napisal skregan s celim svetom in ti ni več pomoči. Katerokoli primerjavo pogledaš lahko ugotoviš da je Tušmobil najcenejši in ti za to ceno ponuja največ, tako za ...prikaži več mlade s paketi Mingl, za normalne uporabnike s paketi Free in pa tudi za upokojence. V zadnjem obdobju so tudi zelo veliko vložili v omrežje in pa infrastrukturo in so v tem času namestili tudi največ baznih postaj in se glede teg alahko že primerjajo z Simobilom. Prednost Tušmobila pa je tudi ta da tam kjer pa še ni pokritost takšna kot bi morala biti, pa lahko gostuješ v mobitelovem omrežju. Ampak kmalu tudi to ne bo več potrebno!

  • Realist 15:14 08.maj 2012.

    Sej je vedno tako da se najde kaki tepec, ki blebeta nekaj v tri dni. Ljudje moji, je potrebno bit relani, bodimo pošteni in je treba priznat da je trenutno v Sloveniji najbolj ugoden ravno Tušmobil. In glede na vsa ...prikaži več vlaganja in pa nadgradnjo omrežja lahko v prihodnosti lahko pričakujemo še več. Imam paket free 20 in brezmejni internet in še nobene težave. Vse štima tako kot mora. Vrhunsko, res!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.