Slovenija
724 ogledov

Na Planet TV besni zaradi merjenja gledanosti

Komentarjev 24
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • izRODEk 08:46 22.februar 2017.

    TV gledam vse manj, v zadnjem času imam izklopljen zvok in zraven poslušam glasbo na računalniku ali radio. V naslednji fazi bom TV v celoti izklopil, saj je ne potrebujem.Je pa dejstvo, da Pop tv in Anal Kanala ...prikaži več že prej nisem gledal kdove koliko in ga po mesecu dni niti najmanj ne pogrešam. Edino, kar sem opazil je, da se pozno zvečer ne sprašujem, če je kakšna gledljiva tv nadaljevanka na Popu in to zdaj preverim na Planetu. To pomeni, da ZAGOTOVO, če že, več gledam Planet TV kot pa sem ga gledal prej.Iz tega izhaja, da imajo pri Planetu prav, kot trdijo, da je merjenje zmotno - ne manj: celo VEČ se gleda Planet kot se je gledal prej.Ljudje bodo vendarle počasi prišli h pameti in ugotovili, da sta programa Pro plus (24 kur in anal kanal) eno veliko sranje in ga ne potrebujejo.

  • zdrej 13:17 22.februar 2017.

    In glede zadnje izjave se boš zbudil s prstom , saj veš kje. Na žalost so eni odvisni od takega programa in od TV-ja nasplošno. Discovery pa National pa so tak. Poldneva gledaš, pa potem ne rabiš več kaki teden.

  • Smesko 14:39 22.februar 2017.

    Ne razumem zakaj se na ta način opravlja meritve. Na podlagi 450 gospodinjstev??? To je le 0,05% vseh gospodinjstev v Sloveniji... Torej vse skupaj se ne dela niti na podlagi 1% (če bi število povečali za 20-krat bi imeli komaj ...prikaži več 1% pokrit). Najbrž so zelo natančni rezultati. :) In to v dobi in s tehnologijo, kjer bi lahko vedeli točno kaj/kdaj/kolikorat je neko gledal ne le nek program ampak za vsako oddajo/film/reklamo posebaj in to ne na podlagi 0,05% gospodinjstev ampak na podlagi 80%+. Vse podatke ISPji že zbirajo in jih tudi uporabljajo (za prikaz nazadnje gledanih oddaj, največkrat gledanih, priporočenih oddaj,...).

  • marialorca 18:16 22.februar 2017.

    Malo je mar OPERATERJEM za nas male "potrošnike" .... delajo vse "po svoje" .... meni so v osnovnem paketu "ukinili" HTV2, O2 in EUROSPORT pa zamenjali in vsilili OTO in BRIO ter NOVA TV.... Zadnje tri zagotovo ne gledam .... ...prikaži več. če vzamem dražji paket, mi vrnejo prve tri omenjene .... :-(

  • Boris Odreitz 23:54 22.februar 2017.

    barabija je ta nova tv katere lastniok je furer slovenske nacional socialistične stranke SDS kateri bi moral biti že zdavnjaj streljan !in to pred vod JLA

  • Papaja Popi 08:21 23.februar 2017.

    Ankete so zato , da prirejajo rezultate.Če bi primerjali vsa gospodinjstva, bi bili rezultati porazni, ker se je premalo ljudi odločilo za operaterje.Z tem skušajo pač prikriti, da so se ušteli, ker so mislili, da bodo ljudje kar ...prikaži več drli k operaterjem.Zanima me samo, kdo gleda te reklame z vmesnimi odlomki filmov.To je totalno poneumljanje ljudi.Kruha in iger z zelo malo kruha.

  • wester62 18:00 23.februar 2017.

    v sloveniji prirejanje vseh vrst anket,prireditev,šovov in še in še je čista florklora in sram naj bo teh lopovov ki to počnejo.aja to so skoraj vsi.

  • hpet 12:22 22.februar 2017.

    Jaz če kaj pogledam je bolj kot ne discovery in podobno, kjer me podnapisi niti ne zanimajo. Deluje pa preko klasičnega signala "po zraku" (antena stil). Pri njih si samo kupiš ali najameš dekodirno kartico (podobno kot pri kabelskih operaterjih), ...prikaži več ki jo vtakneš v TV. Mislim da si za 69kun (cca 10€) lahko izbereš 3 skupine programov. Dobro je prej preverit ali imaš signal ok, potem pa mogoče za kak mesec najameš kartico, toliko da vidiš ali štima. Če vzameš brez vezave lahko prekineš če ti ne deluje ok. Na mariborskem okolišu imam cca 75% jakost njihovega signala na sobni anteni.

  • zdrej 13:15 22.februar 2017.

    Kaj za vraga narod gledate take oddaje. Ni mi jasno. A ste res tako zabiti? Enkrat pred 10 leti sem klical. Pa to je bilo zadnjič. Ko vidim tako oddajo sledi brzinska menjava kanala. Če jim gledanost pade na 0 ...prikaži več 0 ali skoraj na 0 bodo upam da nehali.

  • partizanka 09:31 22.februar 2017.

    nič ne pogrešam pop, je pa grozno, da so zvečer sami yu filmi, verjetno so najcenejši. TV3, gold, arena. Upam da Požar naredi red na TV3. Še ena pripomba, kje so inšektorji, da se lahko vrtijo oddaje s primerjavami slik, ...prikaži več ali enačbami. Koga imajo za norca?

  • hpet 09:38 22.februar 2017.

    Jaz prav nič ne pogrešam pop, načeloma tudi zelo malo gledam tv, če pa že, me bolj zanimajo razni dokumentarni programi. Za vse, ki imajo to možnost (signal), lahko poskusijo evotv.hr. Imajo vse kar ti srce poželi, od discovery, hbo, ...prikaži več športni in podobno, v zraku, za cca 10€ na mesec. Odjavil sem Telemach iz strošek znižal iz 50+€ na 10€.

  • tomaz 10:02 22.februar 2017.

    Dokler bodo na vseh programih reklame in vmes še malo programa, mi je čisto vseeno, če vse ugasnejo.

  • AnzeSmolej 10:40 22.februar 2017.

    zanimivo, hvala za link. Žal ne razumem hrvatov povsem, a obstaja kaj takega v SLO in kako sploh spremljaš tole, preko interneta in kako potem na tv ?

  • euinterceptor 10:52 22.februar 2017.

    Dober dan,ponovno izkoriščam priložnost, da se javno zahvalim POP TV in kanal A, da so prenehali z "zračnim" e-onesnaževanjem. Želim jim veliko uspeha pri pridobivanju novih gledalcev. lp,bivši gledalec..

  • michonz 11:45 22.februar 2017.

    Dandanes v času digitalne televizije lahko operater za čisto vsak priključek do sekunde natančno vidi kaj je kdo kdaj gledal, če bi podatke vseh operaterjev združili bi dobili popolnoma točno sliko gledanosti. mi pa se gremo to z ABG Nielsen ...prikaži več na podlagi 450 gospodinjstev sklepati na celo Slovenijo ki ima več kot 800 tisoč gospodinjstev... s statističnega vidika milo rečeno smešno in zavajajoče. Sam sem prepričan da Proplusovo sranje realno nima take gledanosti kot se prikazuje s strani ABG Niesen.

  • kapibara 12:01 22.februar 2017.

    Zato so se pavsiljivo vrinili k zemeljskim operaterjem

  • kapibara 14:19 22.februar 2017.

    Minusar, pojdi pod zemljo..

  • partizanka 15:09 22.februar 2017.

    tudi če ne gledaš, opaziš

  • contra 22:29 22.februar 2017.

    Na NOVI24TV vsaj slišiš in vidiš za barabije oblasti, te to ne zanima?

  • dusan72 03:36 23.februar 2017.

    To je samo "delno" res. Teoretično je izvedljivo pri IPTV ponudnikih. Kabelski operaterji preko koaksialca takšnega nadzora nimajo. Je pa iz strani AGB res smešno dajati neke "rezultate" na podlagi štirih malo večjih blokov za celo SLO :)

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.