Slovenija /slovenija/crna-kronika
232964 ogledov

Na policijski akademiji v Tacnu odjeknil strel, Darinka je umrla

Komentarjev 30
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Gandolf 10:17 07.april 2024.

    Največja tragedija se ne skriva v dejanji osebe ampak v uradnem odgovoru policije..Sramota!

    • Grof 21:42 07.april 2024.

      Pomivalec posode, kdo bi si mislil, da bo kdaj minister, tako kot vaški posebnež, obrambni minister in država je v pizdi,

  • Avatar jezeran
    jezeran 09:14 07.april 2024.

    Poznam še par takih zgodb, ki so se pa končale bolje in so ljudje raje zapustili policijo, ko so uvideli kakšna mafija je to. Daleč so oni od resnice

    • Grof 21:43 07.april 2024.

      Policaj, župan, minister, res žalostno

  • pravičnik77 10:45 07.april 2024.

    podobno se dogaja skoraj povsod...vem za primer dogajanja v Gotenici v policijskem vadbenem centru...ena oseba že leta maltretira sodelavke v kuhinji,nadrejena pa ne ukrepa,bile so prijave celo na MNZ o je bil še prejšnji vodja,tam so po zaslišanjih opozorili to ...prikaži več osebo naj preneha,pa se teroriziranje še vedno dogaja,ker je dotična oseba dobra s šefico... vem imena in priimke vpletenih,samo kaj,ko po prijavi učinka ni... obe čakata da mine čas za v penzijo, zato se teror nadaljuje..

    • kapibara 18:36 07.april 2024.

      Pa tleke povej imena.. ! Saj si Anonimus

    • Avatar Zoran
      StarMačk 21:31 07.april 2024.

      @kapibara v kolikor za trditve nimaš konkretnih dokazov, ti v primeru, da se oseba, ki si jo v komentarju imenoval z imenom in priimkom in jo je nedvoumno možno identificirati, odloči za kazenski pregon zaradi obrekovanja ali celo lažne obdolžitve, ...prikaži več ti takle anonimus bolj malo koristi. Razen, če si velik stručko, za prikrivanje sledi in to uporabljaš od registracije naprej. Tudi uporaba lažnega IP je navadni p.d. in ti ne pomaga dosti!

  • Avatar Garancija
    Garancija 10:33 07.april 2024.

    Ni da bi govoril,tko kot bob ob steno

  • vlasta22 13:13 07.april 2024.

    Draga Darinka, počivaj v miru.

  • sam1 15:12 07.april 2024.

    Baraba se pa ne počuti krivega za dejanje,ki ga je gospa storila na njegov račun.......

  • bff 21:45 07.april 2024.

    Draga Darinka, Poznali sva se dolgo, celo življenje. Nikoli nisi bila polovicarska, ampak si se projektov lotevala z neverjetno pridnostjo, vztrajnostjo, bila si perfekcionistka….Živela si za Tvoj muzej, delala si noc in dan, nisi se zadovoljila z manj kot najboljšim, ...prikaži več vrhunskim….bila si ponosna na svojo uspešno karierno pot…imela si ogromen strokoven potencial…in veliko energije….do dne, ko si sklenila, da se za vedno poslovil…saj nisi mogla razumeti odločitev tvojih nadrejenih…pocivaj v miru.

    • Avatar Mehičanka76
      Mehičanka76 14:57 08.april 2024.

      Zmoti me stavek "živela si za tvoj muzej". Muzej ni bil njen, ker pa si ga je Darinka jemala kot svojega, je verjetno imela težave s sprejemanjem nove realnosti, ko ji niso podaljšali mandata. Meni njeno obnašanje kaže na psihične ...prikaži več težave. Pa tudi da je zaradi službe zapustila svojo družino.

  • PasjaProcesija 19:51 07.april 2024.

    „... ostro zavračamo vse navedbe... tudi namigovanja o vzroku smrti...“. In še: „... navedbe... v nobenem delu niso bile potrjene...“. Vzroka smrti (samomora) sicer Policija ne bo zanikala. Glede povoda pa bi bila na mestu enotnost ali namigovanja zavračajo ali ...prikaži več ta niso potrjena. Če navedbe niso potrjene, potem v poslovilnih pismih motiv ne bi smel biti omenjen. Če jih pa zavračajo, mora biti pokojničin motiv preko poslovilnih pisem (ali v drugačni obliki) jasno izpričan v smeri drugega vzgiba.

    • Avatar Zoran
      StarMačk 23:55 07.april 2024.

      Tu imamo primerjavo integritete visokega hrvaškega policijskega uslužbenca v enem današnjih prispevkov, z našim visokim policijskim uslužbencem, ki mu je za povrhu zaupana vzgoja bodočih policistov, katere naj bi vzgojili poštenje in odgovorne pripadnike slovenske policije!? Glede na to, da ...prikaži več v javnost pronica drugačen razlog tragične odločitve nesrečne kustosinje od uradnega, bi moral vsak dober raziskovalni novinar imeti motiv, da zastriže z ušesi!? Pardon, sem pozabil, da takega ne premoremo!

    • PasjaProcesija 07:26 08.april 2024.

      Odziv policijske predstavnice za stik z javnostjo je bil (pre)hiter. Del njene službe je braniti ugled delodajalca. Pri tem se ne izbira več sredstev. Če premierjev odvetnik Zdolšek na Tarči govori, da klientovih izjav ne gre jemati resno, ker so ...prikaži več bile izrečene v duhu predvolilne tekme... Peščica se še gre raziskovalno novinarstvo, vendar od tega shirajo. Trg je majhen. Za malo rezultatov je potrebno veliko vloženega dela, kar se denarno ne povrne. V primerih afer pa ostane novinar nezaščiten.

    • Milan Modrijan 20:17 10.april 2024.

      Ni prva ne zadnja da je oseba umrla samomor zaradi nadrejenih v policiji.

  • andrej16 23:22 07.april 2024.

    Tragedija, za katero so odgovorni nadrejeni, ki niso sposobni prepoznati predanega dela in strokovnosti podrejenih. Seveda v svoji omejenosti ne prepoznavajo krivde in se skrivajo za več kot očitno bednim, čeprav pravno formalno na videz korektnim opravičevanjem službe za odnose ...prikaži več z javnostmi. Kdor ni soosoben prepoznati dobrega kadra, in ga zadržati pri sebi, ne bi smel biti nadrejen, ker dela nepopravljivo škodo. Žal je škoda nepopravljiva in dokončna. Posledica slabe politike in nesposobnosti.

    • Grof 18:23 08.april 2024.

      Šlorca, Jna kuharja, halo kdo je že, sam bi ga postavil za čuvaja kokoši na Šarčevem dvorišču, pa bi bilo kaj drugače s petelinom, pardon Golobom

  • jakec1575 19:08 07.april 2024.

    vzel so ji otroka in je sla v samodestruktivnost. lahko bi jim pa zjebala mater. 3/4 policajev je psihotov ki maltretirajo. kolegu pa vsa cast za pogum

  • munja 19:04 07.april 2024.

    Vse gre v maloro. Nihče za nič ne odgovarja, korupcija gre nezadržno proti najvišji možni stopnji, če je sploh kje meja, neresnica dobiva vse večjo veljavo, vedno več je podtikanja, sovražnosti in maščevanja, delovni in pošteni ljudje (kolikor jih je ...prikaži več še ostalo) pa vedno bolj brez pravic, ponižani in zapostavljeni. To je Slovenija, sramota od sramote!!

  • Avatar yacko
    yacko 10:11 08.april 2024.

    Če je vse res, kar je povedal Anton Bukovnik, potem mora nekdo od nadrejenih oz vsi nadrejeni, odgovarjati in ne leporečiti v izjavah o Darinki, iz strani tiskovne predstavnice policije. Prej smet, po smrti pa cvet a ne? Vse nadrejene ...prikaži več je lahko sram in ........Karma je k...a, naj vam bo to jasno..... Več na: https://www.zurnal24.si/slovenija/crna-kronika/na-policijski-akademiji-v-tacnu-odjeknil-strel-darinka-je-umrla-421968 - www.zurnal24.si

    • Grof 18:25 08.april 2024.

      Policijska akademija, kje pa so ti akademiki, pa ja ni akademik modrooki kuhar, …..

  • bobubob 15:11 07.april 2024.

    Tudi Policija je del tvorbe, ki je nekdaj morda še bila država z željami po samostojnosti in suverenosti. Danes to ni več, izdali pa so jo najprej njeni volilci, ki so in še danes volijo vsak svojega lažnivega guruja, pa ...prikaži več naj se jim ta še tako laže v obraz. Kakršna država, taki torej tudi njeni organi. Koruptivni in sovražni do pokončnih, delovnih in redoljubnih ljudi. Pogrom nad resnico, začet leta 41 in nadaljevan s prvim genskim tretiranjem plebsa leta 45+ daje rezultate.

  • Avatar mahatma2
    mahatma2 12:33 07.april 2024.

    Vedno je za samomor kriv nekdo drug. No meni tega ne boste nikoli prodali. Razumem , da se lahko v ekstremnih okoliščinah zgodi samomor , ko ni drugega izhoda . Te opisane okoliščine so pa daleč od tega , da ...prikaži več nekdo naredi samo samomor.

    • Grof 21:47 07.april 2024.

      Odjebi, kje pa živiš, srednja policijska šola, lovijo mlade kmečke fante, tako kor far farane in potem imamo leve in desne kretene

  • Grof 18:30 08.april 2024.

    Akademiki tiščijo glave globoko v pesek Queenslada, ne zamudite charterski let, ….

  • Milan Modrijan 20:05 10.april 2024.

    Ni vse zlato kar se sveti tudi polcisti niso svete vrane.

  • Jožefina 20:36 13.april 2024.

    Poznam vse osebe iz prispevka in situacijo v Tacnu. Če ne bi bilo tragično, bi se nasmejala naivnosti novinarja. Dokler krivci ne bodo izpostavljeni poimensko, se bodo skrivali in računali na pozabo. Bukovnik naj kar pozabi na opravičilo družini in ...prikaži več osmrtnico. Sicer pozno, ampak mogoče bo pa kaj zaleglo. Darinka in Bukovnik sta delala v Centru za raziskave in socialne veščine v Tacnu, njun šef je bil Manuel Vesel, akterja iz vodstva Tacna pa sta Danilo Jamer in Ivo Holc.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 14:51 08.april 2024.

    Mater, tole se pa bere kot kriminalni roman poln spletk in intrig. Verjetno pa ni vsa krivda na policiji. Kot opisuje sodelavec, bi se lahko reklo, da je imela psihične težave.

  • Grof 21:59 07.april 2024.

    Janja Sluga, to pr..e se zažira v parlamentarni mezi, samo vprašanje časa je, kdaj se bo razpočila, priplezala do korita, tako kot JNA kuhar do ministra in ni nič čudnega, če ljudje po državnih ustanovah dvignejo roke nadse, …..

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.