Slovenija
302 ogledov

Na Pop TV policija in AVK, preiskava še teče

Komentarjev 50
Popularni
 • Popularni
 • Najstarejši
 • Najnovejši
Pokaži odgovore
 • Omega_v6 23:37 20.januar 2017.

  V tej naši skorumpirani državi žal tako poštene stvari niso možne!! Guli se narod dobiček pa si potem vpleteni delijo!!

 • tomaz 12:21 21.januar 2017.

  ZMED predpisuje, da so operaterji dolžni imeti v svoji programski shemi, nacionalne, regionalne, lokalne na območju pokrivanja in programe posebnega pomena. Torej to mora biti v osnovnem paketu. za vse ostalo se lahko operaterji sami opredelijo in prilagodijo svojim potrebam. ...prikaži večbam. Zakaj so sprejeli pogoj Proplusa ne vem, vem pa , da bodo morali te pogodbe spremeniti in upoštevati želje naročnikov. Nihče nima nič proti, da pač plača tržno ceno za nek program, če se tako odloči, imamo pa proti, da nam vsiljujejo nekaj, kar nam ni v interesu, da bi imeli.

 • mrki 10:41 21.januar 2017.

  Operaterji so malo za luno ! Naj izvedejo anketo mes svojimu naročniki in če jih več kot 50% noče dodatno plačevat za POP Sranje in A Kanalizacijo , naj jih enostavno vržejo ven iz ponudbe ali pa naj naredijo dodatni ...prikaži več plačljivi paket POP SRANJE!!

 • jozicamurn 21:30 20.januar 2017.

  Pop tv, A kanal = NATO soroš hillary televizija! Jih sploh ne gledamo in jih tudi ne rabimo tako v paketu kot posebej. Zaradi mene jih lahko ponudnik takoj ukine, ker jih ne bi rada dodatno plačevala in jih sploh ...prikaži več ne bi pogrešala. Lažnih propagandistov in podpornikov invazije muslimanov in liberalcev ne želim ne slišati ne videti. Lahko živimo brez njih.

 • francl12 20:31 20.januar 2017.

  ++++++ končno, da so stopili na prste tem povzpetnikom, ki mislijo da lahko delajo kar hočejo in molzejo narod!!!ZAHTEVAMO PRAVICO DO IZBIRE!!! Nobeden nas ne sme siliti, da plačujemo nekaj kar nočemo. Pro plus se naj zakodira... kdor bo ...prikaži več plačal bo gledal, kdor ne bo plačal ne bo gledal...simpl ko pasulj.

 • Laznivi 20:02 21.januar 2017.

  tako je za take butce kot si ti ni potrebnih nobenih novic in razkrivanja afer...vse je lepo in v slo se dobro zivi

 • tomaz 12:39 21.januar 2017.

  Ja po moje se bo tu še malo zapletalo. Operaterji namreč niso upoštevali priporočila AKOS, da te programe ponudijo v dodatnem plačljivem paketu. Tu je šlo verjetno za kartelni dogovor med operaterji, na osnovi pogojevanja Pro Plusa. Že do sedaj ...prikaži večdo sedaj je bilo kršeno načelo enakosti, ker nekatere TV hiše morajo plačevati operaterjem, da so prisotne v njihovih shemah, druge pa za to dobijo plačano. SEdaj, ko so dregnili v to "gnezdo" se bo verjetno to tudi nadaljevalo, verjamem pa, da bo na koncu tako, da se bo potrošnik odločal kaj bo gledal in plačeval in kaj nenazadnje tudi, kaj si lahko privošči.

 • tlacan 10:33 21.januar 2017.

  V tujini lahko izbirajo tudi za nacionalno televizijo. Če kdo ne želi plačati, mu pač onemogočijo gledanje. Pri nas pa moramo plačat tudi tisto česar sploh ne želimo imeti.To, da mora biti v paketu JE IZSILJEVANJE. Jutri se bojo ...prikaži več spomnili kabelski operaterji, da bodo vsi programi v paketu in bomo plačali 70€, da bomo sploh lahko kaj gledali.Če bi želeli bit pošteni, bi morali dati vsakemu uporabniku možnost izbire. Seznam vseh programov in naj si vsak zase določi kaj bo gledal, mu zakodirajo kartico in plača kar gleda. Vse ostalo so samo izgovori za krast narod !

 • tomaz 10:09 21.januar 2017.

  Zadnji čas, da se nekdo v te reklame vtakne. Samo ne samo na POP ampak na vse. Prav vsi po vrsti, vključno z nacionalko že dolgo kršijo zakon o medijih, ki predpisuje maksimalno 12 minut oglaševanja na uro. Potem so ...prikaži več. Potem so si izmislijo še TV prodajo ( ki kao nebi spadala v ta člen), da še tam kasirajo, na koncu imaš pa več reklam, kot programa. SAmo komercialnim TV bi še nekako opravičil, ki jim je edini vir preživetja, da se pa to dogaja v nacionalki, je pa zagotovo nesprejemljivo, saj jih mi financiramoi z rtv prispevkom.

 • michonz 23:42 20.januar 2017.

  lepo.... jaz odjavim televizijo tisto sekundo ko mi bodo zaradi tega Proplusovskega goveda zvišali položnico! Upam da jih čim več stori enako, da se bodo operaterji malo zamislili o pogodbi ki so jo podpisali s Proplusom.

 • primoz.g 23:18 20.januar 2017.

  krc jes bom kr odjavu, nečem da sodelujem, lahko je celo zarota :)

 • izRODEk 21:31 20.januar 2017.

  Par dni ne gledam Anal kanal in 24kur pa je že vse narobe... :)

 • Bozidar.Frelih 20:55 20.januar 2017.

  Bomo videli ali je to predstava za javnost ali ne. Je pa dejstvo, da so nekateri operaterji in tudi drugi ponudniki programov končno sešteli 1+1 in ugotovili da tole pomeni njihovo uničenje v roku 5 let. Verjetno pa še prej. ...prikaži več Zdaj bodo poskusili rešiti kar se rešiti da in upali na čudež.

 • Ludvik Miholic 10:32 22.januar 2017.

  VERJETNO SI EDEN OD TISTIH PARAZITOV KATERI KRADEJO SLOVENIJO MORDA SI SE VECJI OD PARAZITA MI PREKMURCI RECEMO DA BI NAJBIL VELIKA SVINJA

 • dimnikar 23:40 21.januar 2017.

  Si pa malo falil temo. Tvoja opazka namreč nima z ničemer veze tu, razen da na daleč naznanja tvoje psihično stanje.

 • dimnikar 23:38 21.januar 2017.

  Haha, mene se tudi ni dotaknilo. Če pa slučajno kdaj od je pride kakšna višja položnica, bo najlazja odlocitev mojega zivljenja ukiniti TV narocnino.

 • dusan72 22:22 21.januar 2017.

  Ne vem, kako nekaterim ni jasno da opcije "dodatno plačljiv paket" sploh ni bilo na mizi? So se opekli že s PNS. Se pa strinjam z anketo in prej ali slej se bo en ponudnik tudi tega lotil.

 • Broj1 20:28 21.januar 2017.

  TV skoraj ne gledam, če že gledam pa sigorno ni nobeden kanal iz paketa proplus.Čim moj operater (T-2) dvigne ceno, odklopim TV in pustim internet in telefonijo. Danes se na netu dobi skoraj vse, tako da mi je vseeno.

 • Laznivi 20:14 21.januar 2017.

  Kaksno diagnozo pa imas ? shizo ???

 • tomaz 12:01 21.januar 2017.

  @Leon....v katerem členu pa vidiš kršitev....kršitev je v tem, da nekateri ne spoštujejo zakonodaje in ne plačujejo.....potrebno bi bilo spremeniti najprej zakon in potem bi lahko govorili o kršitvah...

 • Komentirajte

  Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.