za 8 marec dan kurbarije so se babe žgale da je sperma v potokih tekla,, J a komunizem je imel idejo, ki jo je uresničeval, vsi iz enga piskra jest, in vsi vse babe fuuuukat
Upam, da se avtorja slike izsledi in da veliko kazen dobi. Je pa res, da so kazni v Sloveniji bistveno premile in da plačilo kazni ne odpravi ponovnega dejanja storilca. Najverjetneje je bil spet na delu kakšen fu.njen desničar.
Več let Janša in SDS skačejo v NIKO. To se dogaja od takrat dalje, ko je Nika med Janševo vlado izvedla referendum in zmagala. S tem je zadala hud poraz Janševi vladi in sledilo je mapčevanje. In stari komunist tega… ...prikaži veča nikoli ne bo pozabil.
Se spomnite, ko je bila Nika fizično napadena v LJ, se je SDS odzvala tako. Janša - ne verjamem. Grims - mene je na stopnišču parkinga poskušal ubiti moški. Komentatorji SDS na DEmokraciji - Nika laže, še bolj bi jo… ...prikaži veči jo morali, izmislila si je,----
Če ste bili žrtev romantične prevare s kriptovalutami, poznate bolečino izgube denarja. NVIDIA TECH HACKERS Services pomagajo pri povrnitvi sredstev iz tovrstnih prevar. Po lastni slabi izkušnji z goljufivo kripto naložbo sem se obrnil nanje. Bili so odzivni, profesionalni in… ...prikaži več brez nerealnih obljub. Sčasoma sem dosegel napredek pri vračilu sredstev. Kontakt: [nvidiatechhackers@gmail.com]..
Dieti seveda niso mar posnetki gole Nike Kovač, on raje gleda gole moške.
Si predstavljaš, da bi tebe tako intelektualno zlorabili. Imeli bi kaj videti. 👻
Ubogi tisti reveži, ki so si ogledali te slike ! Najbrž si dolgo časa ne bodo opomogli !!
DIETA, smrtni sovražnik SDS, bi celo vzljubil tudi Janšo, če bi bil gol. Spolnost, pravi, ima prednost pred politiko.
Nika ima rada obilne porcije. Da ji ne bi kdo očital, da ne vlaga v svoje telo.
So pa zato tvoje porcije na Trstenjakovi bolj skromne.
Oslepel sem 😂😂😂
Ubožec, pa ne za trajno?. To bi bila prava tragedija na tem portalu.
k bi sej lepa bla ,tak pa dalec od tega
Premlečen in slaboumen si, da bi o tem sodil . Obvladaš zgolj menjavo up.profilov, da boljši vtis in samozadovoljstvo..
Nika gre s svojim vplivom najbolj na jetra najbolj starokopitnim, ti pa so SDS. Kdo od njih je to objavil ??
Na daleč smrdi po Repiću.
za 8 marec dan kurbarije so se babe žgale da je sperma v potokih tekla,, J a komunizem je imel idejo, ki jo je uresničeval, vsi iz enga piskra jest, in vsi vse babe fuuuukat
dam jurja da vidim to fotku
Je v vpogled samo odraslim in mentalno doraslim posameznikom.
Upam, da se avtorja slike izsledi in da veliko kazen dobi. Je pa res, da so kazni v Sloveniji bistveno premile in da plačilo kazni ne odpravi ponovnega dejanja storilca. Najverjetneje je bil spet na delu kakšen fu.njen desničar.
Najbrz si se podelal od užitka blatenja nasprotnih.
trampolin, važno je le to, da si se prepoznal v zadnjih dveh besedah. Kaj več bi bilo pa iluzorno pričakovati od tebe.
Odpeketaj luftar levičarski na metadon...
Ne razburjaj se, vem, da imaš slabo srce. Pogrešal bi tvoje idiotske komentarje.
Več let Janša in SDS skačejo v NIKO. To se dogaja od takrat dalje, ko je Nika med Janševo vlado izvedla referendum in zmagala. S tem je zadala hud poraz Janševi vladi in sledilo je mapčevanje. In stari komunist tega… ...prikaži veča nikoli ne bo pozabil.
Samo Janša in SDS lahko take bedarije počnejo. Starokopitni in škodoželjni.
Se spomnite, ko je bila Nika fizično napadena v LJ, se je SDS odzvala tako. Janša - ne verjamem. Grims - mene je na stopnišču parkinga poskušal ubiti moški. Komentatorji SDS na DEmokraciji - Nika laže, še bolj bi jo… ...prikaži veči jo morali, izmislila si je,----
Seveda si je vse izmislila, ker se izkazalo, da je nestrokovno povita, kar šolane sestre ne bi nikoli naredile. Od tvoje diete ostane samo driska.
Iščeš dеklе za eno noč💋? Dobrodošli -> www.sex21.fun
Če ste bili žrtev romantične prevare s kriptovalutami, poznate bolečino izgube denarja. NVIDIA TECH HACKERS Services pomagajo pri povrnitvi sredstev iz tovrstnih prevar. Po lastni slabi izkušnji z goljufivo kripto naložbo sem se obrnil nanje. Bili so odzivni, profesionalni in… ...prikaži več brez nerealnih obljub. Sčasoma sem dosegel napredek pri vračilu sredstev. Kontakt: [nvidiatechhackers@gmail.com]..