Slovenija
37 ogledov

Na štirih lokacijah presežene vrednosti

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Pepe007 20:30 11.februar 2016.

    Veliko bluzenja, pa nič pametnega povedanega, razen da se vidi, da ne veš o čem se gre. Ali je nekdo dal živo srebro v naravni material? Ali pa ga je mogoče naravni material vseboval že na izvoru in to že ...prikaži več tisočletja?Pri kemični analizi najdeš tisto, kar iščeš. Če niso iskali radiaktivnih materialov, bodo morda čez 10 let našli, da je v danes neoporečnih vzorcih preveč urana.

  • Luksi 21:13 11.februar 2016.

    Razumem, da se pred izvedbo del ni delalo analiz materialov, ampak zdaj je jasno, da\s\suporabljena zemlja ni primerna. Trenutno imamo še srečo, da je razmočena in prahu ne zanaša v jasli, kjer so najmanjši otroci.Namesto, da bi zadevo sanirali ...prikaži več zdaj naročajo dodatne analize in iščejo krivce, pri čemer zapravljajo naš denar.Zadeva je preprosta, treba je odkopati zemljo, ki je bila uporabljena in nasuti novo, po moznosti pred pomladjo.

  • jakec1575 21:14 11.februar 2016.

    Točno vem za kaj gre. Pred posegom neizvedene meritve in takoj po izvedbi nenarejene meritve. To bi moralo biti sistemsko del projekta. Od kod je material in sledljivost. če so vozili pesek iz mežice pa je ja jasno. To je ...prikaži več šalabajzarstvo. Če bi imeli pol standardov sledljivosti iz avtomobilske industrije, se to ne bi zgodilo. dovolj imam tega, da usodo te države krojijo ljudje z mentalnim dometom mečke i pi**e. Eni od spodaj navzdol brez standardov, drugi pa od zgoraj navzdol s fatamorgano o Švici.

  • jakec1575 19:37 11.februar 2016.

    otroci so naše največje bogastvo. my ass. Nelson Mandela je nekoč rekel, Narod je vreden toliko, kolikor dobro zna poskrbeti za svoje najmlajše. Ta država je polna enih šalabazajterjev. Vprašam vas, kako se lahko to zgodi? kje so bili nadzorniki ...prikaži več gradnje, kje nadzorne inštitucije? To bi moralo biti pravilo ne izjema na klic oz anonimno prijavo. In pol Janezi ali pa mhemedi z osnovno šolo, ki jim dol visi za zdravje otrok delajo otroška igrišča. Kje vam je pamet? Nobenega sitema, reda nobene odgovornosti v tej državi. Nič. Pa saj smo videli kako je bilo z begunci. 2 meseca ste rabili, da ste količkaj sistematizirali. A policisti že majo tuše? kako so eni v strukturah prišli do odgovornih položajev mi ni jasno. Res sami pesniki.

  • jakec1575 19:40 11.februar 2016.

    Ravnatelj je prvi odgovoren za igrišča vrtcev. Potem je tukaj dobavitelj. kje je sledljivost? Če je pri mesu, mora biti tudi tukaj. Pred izvedbo morajo jasno biti določeni materiali in cena ter izvedba. Res ta država se vede kot najslabsa ...prikaži več neogovorna srednješolka, ki je stara že dobrih 24 let. Edino davke znate pobirat. To vam pa gre. Pa še to samo od poštenih ljudi. Ta prave kerlce itak ne bote nikoli dobil. ker poslujejo mimo sistema.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.