Slovenija
16 ogledov

"Na vedenje policistov sem več kot ponosen"

Komentarjev 20
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • francek 09:14 19.april 2012.

    NE BLUZI, KO SE PRAVILNO PELJEM PO CESTI IN ZA MANO PRIDIVJA POLICIJA Z SIRENO ME USTAVI, POTEM PA OD MENE ZAHTEVA PROMETNO IN OSEBNO IN KER JE VSE V REDU ME SPUSTIJO. TO SEM IMEL V MISLIH. DRUGAČE PA ...prikaži več IMAM VSE KATEGORIJE IN POKLICNO ŠOFERSKO ŠOLO. V PRIHODNJE NE SODI DRUGE PO SEBI !!!!!!!!!

  • kmetek 13:47 19.april 2012.

    nehaj se dreti...pisanje z velikimi črkami je DRETJE.

  • zoro 15:42 19.april 2012.

    Ko bo obstoječi sistem šolstva, izobraževanja, pa tudi polcije razpadel, bo lahko vlada kot izgovor - dala denar privatnim ustanovam, podjetjem, ki se bodo z izgovorom za zagotavljanje varnosti - ukvarjali z varnostjo...takrat se bodo ponovno dvignili tisti ...prikaži več na pravi strani in s pravo barvo...Javni uslužbenci so za vzor, sledilo bo nižanje plač v gospodarstvo, ko bo Hribar Milič vpil, da mora gospodarstvo slediti javnemu sektorju....

  • francek 08:10 19.april 2012.

    KAR ZBIRAJTE, VSAJ NEKAJ DELATE VAM OSTANE MANJ ČASA ZA NADLEGOVANJE VOZNIKOV.

  • xy 08:24 19.april 2012.

    upam da te dobijo ko z divjanjem po ulicah ograožaš naše otroke!

  • francek 09:23 19.april 2012.

    PA ŠE TO, VOZNIŠKO SEM SI MORAL SAM PLAČATI NE PA JO DOBIL ZASTONJ, KOT SO JIH POLICISTI V TACNU DOBIVALI .

  • francek 10:17 19.april 2012.

    GLEDE TVOJIH OTROK PA VEDI, DA JIH NE OGROŽAM PAČ PA PREŽIVLJAM DELAM NAMREČ V GOSPODARSTVU. UPAM, DA SI ŽE UGOTOVIL OD KOD PRIHAJA DENAR ZA PLAČE JU.

  • sasquatch 10:34 19.april 2012.

    to, da se podijo za tabo, čeprav ne delaš prekrškov, ker si "maher s poklicno šofersko šolo", pove še marsikaj drugega. le zakaj imate tovrstne težave vedno eni in isti?

  • francek 10:57 19.april 2012.

    PODIJO SE ZA VOZNIKI, KER DRUGEGA NE ZNAJO, PA ŠE TO ZNANJE JIM JE NEKDO MORAL OMOGOČITI IN PLAČATI, TAKO KOT VOZNIŠKE.

  • francek 11:22 19.april 2012.

    POLICISTI SO ZBRALI DOVOLJ PODPISOV IN KAJ BODO DOBILI ZA NAGRADO? STIMULACIJO? POSTAVLJA SE VPRAŠANJE KDAJ SO IMELI ČAS ZBRATI PODPISE, MOGOČE MED SLUŽBO? KAKO PA KAJ ANKETE GLEDE IZIDA REFERENDUMA? RES JE VELIKO ZAPOSLENIH V JU NEKDO JE REKEL, ...prikaži večL, DA POLOVICA PREVEČ, PA KLUB VSEMU VPRAŠANJE, ČE VAM BODO DRŽAVLJANI NAKLONJENI.

  • vladek 14:02 19.april 2012.

    Policijo rabimo,vojake pa ne.To je rešitev.

  • zoro 15:48 19.april 2012.

    Javni uslužbenci ne sprejemajo zakonov. To delajo politiki v hramu modrosti, če ste pozabili... in zato je policija uspešna, ko lovi tatove salam in kruha, saj je sodišče potem tiste "lopove"... sposobno obsoditi!!!Vsi, ki so bili zraven pri ...prikaži več kraji tovarn, pa uničenju gradbeništva in vsega, ti imajo dovolj za odvetnike in jim sistem ne more nič. POLITIKA JE KRIVA, GOSPOD JANEZ JANŠA, ne javni uslužbenci in ne delavci v gospodarstvu!

  • xy 08:23 19.april 2012.

    Zelo profesionalno novinarstvo. Čisto zavajanje novinarja. Kot sem prebral so Policisti delali tudi včeraj v čsau stavke, prav tako pa delajo tudi danes!!!!

  • francek 13:59 19.april 2012.

    A TI DELAJO VELIKE ČRKE PROBLEME, POZNAŠ SAMO MALE ?

  • zoro 15:39 19.april 2012.

    Vsi nasprotniki javnih uslužbencev: Vedite, da so vse javne storitve veliko cenejše, kot so in bodo privatne stroitve. Poglej običajne kapitalistične države z najvišjo stopnjo demokracije (Amerika,...). Brez zdravstvenega zavarovanja si mrzel...Brez bogatih staršev ne ...prikaži več boš šel študirat. Brez denarja ne boš nič. In vse te najbolj razvite države imajo policijo, zdravstvo, gasilce, paznike v zaporih, vojsko, njihove občine... Kaj pomeni interventni zakon, za katerega so tokrat podpise zbrali policisti? - da bodo pokojnine do nadaljnjega vsaj takšne, kot so- da bodo do nadaljnjega porodniške takšne, kot so- da bodo do nadaljnjega vrtci takšni, kot so, da bo drug otrok še vedno zastojn oziromassbreme občine- da bodo javni uslužbenci dobili regres v višini okorg 600 - 700€ bruto- da bodo prevozni stroški za vse, ki se vozijo zaradi neumnosti kadrovskih razporejanj vssdržavi, takšni kot so..<b

  • zoro 15:46 19.april 2012.

    A ste vi genialci na forumu ustanovili 250 občin v Sloveniji?A ste vi prostovoljno - do zdaj že 8 x, dokapitalizirali NLB, pa je ta še vedno kot jama brez dna...A ste si vi delili visoke ...prikaži več odpravnine, kot so si jo nekateri, blizu enim in drugim na oblasti?VERJETNO NISTE. ODPRITE OČI. JANŠA, KI PRAVI DA SO JAVNI USLUŽBENCI VERJETNO NA LUNI,... MOGOČE. MOGOČE PA HOČE Z NEUMNIMI IZJAVAMI JAVNE USLUŽBENCE PRIKAZATI KOT KRIVCE ZA GNILO DRŽAVO - PA TO NI RES!!!

  • sasquatch 10:36 19.april 2012.

    verjetno si hotel povedat, da si zaposlen v gospodarstvu. če bi delal, ne bi že dve uri nabijal poste.aja... glede na to, da imaš poklicno šofersko šolo in vse kategorije, bi človek pričakoval, da so te naučili tudi kulturno ...prikaži več izražat svoje mnenje. ne rabi se dret!

  • sasquatch 10:44 19.april 2012.

    referendumi so nepotrebni, saj smo zanje pokurili že dovolj denarja, učinka pa nobenega, saj so se referendumi pokazali zgolj kot orodje vlade za prenašanje odgovornosti na ljudstvo oz. volilce. spoštovana vlada in parlamentarci; za 5000€ plače (+ tisto kar dobite ...prikaži več pod mizo + tisto kar si sami vzamete tudi, če vsa ne pripada), je treba nositi tudi odgovornost in imeti hrbtenico pri odločanju. saj ste se v predvolilnih kampanjah borili za stolčke za boljši jutri slovenskega naroda, a ne? :)

  • dd 10:25 19.april 2012.

    Stop za referendume!!!Ker se jih udeležuje le 20%, ker so predragi, in naj policisti sami poskrbijo za svoje plače. Sicer pa na referendumu bi glasovali tudi razni hudi prekrškarji in kriminalci, in si kar mislim kaj bodo obkrožili.

  • francek 10:53 19.april 2012.

    SPET EDEN IZ JU, KA NE ŠTRAJKATE VEČ, STE SE USRAL, KER BO TREBA STAVKO PLAČAT? IN TAKE MORAMO PREŽIVLJATI, ŽALOSTNO. PA BO ŽE BOLJŠE

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.