Slovenija
35 ogledov

Načelnost po Jankovićevo

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Niko_K_ 12:17 16.november 2011.

    To mi sploh ni bilo jasno. G. Damjan JankoviĆ je pojasnil na televiziji direktno v kamero, da ima firmo na Cipru, ker je tam "ugodnejša zakonodaja". To je vse lepo in prav, če ne bi njegov očka kandidiral kar ...prikaži več za premieja v tej naši lepi Sloveniji. Premier je pa plačan iz proračuna in razpolaga z državnim proračunom, ki se polni z DAVKI, katere sin le-tega (upam, da ne potencialnega) "bodočega" (dano namerno v še debelejše narekovaje, če bi lahko dal) veselo raje plačuje Cipru, kot Sloveniji... Čudno je v tej deželi Šentflorjanski, še posebej, ko slišimi g. Stanovnika, ki je bil včasih celo predsednik tele naše lepe deželice, ki trdi, da "ni nič hudega, če kakšen euro zmanjka (= če se pač ne plačajo podizvajalci???), važno je, da imamo lepe Stožice." Smrdi tukaj, hudo smrdi...

  • Niko_K_ 12:23 16.november 2011.

    ...in še o načelnosti po JankoviĆevo je lahko govora o tem, da imam še sedaj pred očmi, kako je v kamero zagotavljal ob ustanovitvi Foruma21, da to "nikakor ni ničesar političnega" in kako je v kamero zagotavljal, da nikakor ne ...prikaži več bo šel s stranko, ampak z listo, in kako je v kamero zagotavljal, da ga "poslanski mandat ne zanima" ... Tale g. JankoviĆ je pokazal svojo resnično načelnost le pri branjenju grehov svojih sinov, kjer se je izrazil, da on "ni njun odvetnik", potem pa streljati začel takšne, da bi mu še kakšna odvetniška pisarna težko konkurirala. ... pa tudi v kamero je zagotovil, po tem, ko je kupil maturo svojemu sinu, kateri na njej sploh ne bi smel biti, da "bi to za svojega sina pa še enkrat naredil". Da se izrazim po protestniško... G. Janković... A sem lahko vaš sin? Sicer maturo in faks že imam, pa ugotavljam, da je vseeno fajn biti v takšnem razmerju do vas.

  • hokejist12 12:32 16.november 2011.

    Vaš komentar smo odstranili, ker ste kršili naš kodeks komentiranja: http://www.zurnal24.si/pravno-obvestilo#kodeks_komentiranja Uredništvo zurnal24.si

  • xy 13:41 16.november 2011.

    Ste pa pravi smrduhi pripadniki Jajčkotov. Vsi lahko pljuvate po družini in otrocih Jankoviča, ko pa Mladina objavi sliko Vašega Pravljičarja Grimska ko se z družino nastavlja za pridobivanje točk in to Mladina tudi razkrije, takrat pa v zrak. "To ...prikaži več je nemorelano" ampak samo takrat ko se obravnava desni pol, za ostale je pa vse dovoljeno.Poleg tega je Jankovič edini takoj zagotovil brez premišljanja, da takoj odstopi če mu bo karkoli nezakonitega dokazano, ne pa kot Jajo ki bo odstopil šele po pravnomočni sodbi na Evropskem sodišču. Pa nehaj že vrtet staro ploščo o podizvajalcih v Stožicah, vsi so bili poplačani? Če pa niso bili pa naj to javno objavijo, zdaj je za to čas se nimajo česa bat.

  • xy 16:24 16.november 2011.

    Ja seveda tovj Jajčko lahko prodaja orožje, skače iz ene stranke v drugo, je lahko zagrizen bivši komunist, laže, poneverja dokumente, prisluškuje svojim najožjim sodelavcem in pokojnemu predsedniku, ne priznava sodišča- kot Ttio, ne sprejema pošte in ne plačuje kazni ...prikaži več itd. Vse to je zate moralno a ne. Upam da boš tudi ti odgovoren za početje tvojih otrok pri 35 letih in boš šel namesto njih v zapor. Upam da se ti nebo zgodilo in da te zaradi njihovih "verjetnih" prekrškov ne bodo tako preganjali kot Jankoviča. Sploh pa ti ne želim da bi te kadarkoli takole zmerjali kot Jajčkoti zmerjate Zorana.

  • xy 16:28 16.november 2011.

    Saj kot premier jih tudi bo ;), sicer mu bo težko popravljati za Jajčkotom

  • Dongjang 08:58 16.november 2011.

    Bravo - dober komentar!

  • Niko_K_ 12:33 16.november 2011.

    .. smešno pa je to, da se avto, ko ga zaplenijo JankoviĆevemu sinu vrne lizinški hiši (ki ga je zahtevala nazaj). G. JankoviĆev sin si lahko potem spet vzame lizing in vzame verjetno isti avto nazaj. Aja... 500€ je dobil ...prikaži več kazni.. Hudo dosti ane? Kako zasežejo pa avto revežu pa vemo... Je bilo po televiziji o tem.Kako so rekli že v starem Rimu... "Quod licet Iovi, non licet bovi." (Kar je dovoljeno Jupitru (=očitno JankoviĆu), ni dovoljeno govedu (ostalim državljanom tele naše lepe deželice, ki plačujemo davke.)

  • matt5 12:38 16.november 2011.

    On se pa samo smeje,prepričan,da mu kdo verjame. Dajte meni takšno možnost kreditov,ki jih bodo drugi vračali.Zradim 100 vrtcev in 3takšne stadione(5% je mojih),ha ha ha...

  • xy 13:43 16.november 2011.

    ti še sebi hiše nisi sposoben zgraditi, zato kar ne nakladaj.

  • dino.sepe 13:52 16.november 2011.

    Če Zoki misli da je njegova lista zmagovita kombinacija in če misli, da Slovencev še ni srečala pamet, se hudo moti. Njegovo listo sestavljajo večinoma odpadniki, katerih so se odkrižali predvsem voditelji levih strank in tudi Jelinčič. Zato bo pameten ...prikaži več človek, ki ne naseda populizmu in Kučanovim že poznanim nategancijam, dobro premislil, preden bo obkrožil tvojega prebežnika.

  • puelasedulaest 15:03 16.november 2011.

    smrduh si ti, ki ne veš kaj se spodobi in kaj ne! Nevzgojenost pa taka!

  • puelasedulaest 17:08 16.november 2011.

    Bravo, slab komentar. Sinovi in očetje delajo skupaj in se strinjajo z vsem! Jankovič je zadnjič moral priznati po TV, da bi Slovenci morali plačevati davke v Sloveniji. Dodati bi moral razen mojih sinov. Pa tudi zakaj ne plačajo Stolniku ...prikaži več tisto kar so mu dolžni? Saj obstoja ja pravnomočna sodba, ki pa jo Jankoviči nogirajo, torej ne spoštujejo sodbe sodišča. Norčki pa mu nasedajo. Smrdi, smrdi, kakoooooosmrdi!

  • xy 20:45 16.november 2011.

    JA full smrdi po tebi Njavro že od 1990 leta naprej, ko ste si Jajčkoti polnili žepe na računSlovencev. Po tvojem tudi Gorenje nebi smelo prestavljati proizvodnje iz Slovenije v Srbijo ker je v Sloveniji preveč nezaposlenih? Zakaj pa ...prikaži več tvoj Jajčko ne prizna naše pravne države? Zakaj se izmika plačilu kazni? Jajčko je ustvaril take davke, zato pa podjetniki bežijo iz Slovenije. Jaz in moj sin ne delava skupaj in se ne strinjava z vsem, o čudež zdaj sva pa že dva z Jankovičem. Pa tudi Kristus se ni z vsem strinjal z svetim očetom. A zdaj smo pa že 3 o ti čudež? Njavro raje se prim dela ki ga obladaš pa še to ti bo odklenkalo ko vas bo Kunstelj še bolj namočil.

  • crnipeter 14:34 16.november 2011.

    Jankoviču se zdi »zanimivo«, da kljub 36 prijavam policiji in PKK proti njemu ne teče noben kazenski postopek in še ni obsojen. To se tudi nam zdi zanimivo še posebej zato, ker je v tako kratkem času, ko je bil ...prikaži več direktor Mercatorja, uspel tako zelo obogateti. To pa lahko pomeni le dvoje:-ssda je res tako izjemno dober gospodarstvenik in je bilo vse premoženje pridobljeno zakonito ali pa-ssse mu zelo dobro obrestujejo poznanstva s Türkom, Kučanom in večerje z ministrico za notranje zadeve.Bi pa dodal, da če je tako zelo dober gospodarstvenik in manager, me čudi, da ni svojih sposobnosti preizkusil še v kakem drugem podjetju? Zakaj ne reši Merkurja, Pivovarne Laško, Radenske ali celo NLB, ko se ponaša, da ni politik, ampak enkraten in najboljši direktor.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.