Šport /sport/nogomet
55 ogledov

Nagec zasenčil zmago Cityja

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Merkava4 02:33 12.februar 2012.

    Ne kapiram kaj vse nabijate Suarezu??? Odigral je zelo solidno, če nekomu ne da roke mu je pač ne da, halooo!! Tudi Čelsijev Ivanovič je poslal Donovana v božjo mater, ko ga je ta porinil v panoje...Ferguson pa naj se ...prikaži več raje briga z svoje, ne da vtika klun v druge klube...

  • Tin Soršak 16:41 11.februar 2012.

    Men se tut zdi bol sramota Evraja ko se je tak ko petelin na koncu šopiru. Ne rečem pošteno so zmagali sam Evra je pa res podn od igralca, pa ne pravim da je Suarez angel ampak po tem česar ...prikaži več ga je obtožil Evra mu tudi jaz ne bi dav roke.

  • JackD 18:48 11.februar 2012.

    Upam, a si bo Fergie ogledal tale posnetek: http://www.youtube.com/watch?v=Gh2GklvY7eQ&feature;=player_embeddedČe bi bil Človek, ki z enako kritiko gleda nasprotnike in svoje igralce, bi se potem Evraju bržčas zahvalil za sodelovanje. Ampak Evra bo s tem samo postal trajni kapetan. ...prikaži več Fergie ima za svoje kapetane tako najraje izmečke (Cantona, Keane, Evra..)

  • JackD 16:31 11.februar 2012.

    Sramota Suareza? Prej sramota Evraja. Suarez je samo pokazal hrbtenico. Po navadi se rokuješ z nekom, do kogar imaš neko spoštovanje. Evra je tu reagiral povsem otročje in želel izsiliti rokovanje. Očitno ga je res pekla vest. Nadalje je Evra ...prikaži več že takoj s prvim štartom želel poškodovati Suareza, a je zadel Ferdinanda in ga skoraj spravil v bolnišnico. Provociral pa je tudi v tunelu med polčasoma, kjer je potem prišlo do vsesplošnega prepira in so morali posredovati tako stewardi, kot tudi policisti in pa še po tekmi, ko je skakal pred Suarezom kot majhen otrok. Znova so se morali vmešati sodniki in soigralce tako Evraja kot Suareza. In slednji pri tem dogodku Evra niti pogledal ni. Vi pa temu pravite sramota Suareza. Potem je to tudi sramota Ferdinanda, ker se ni želel rokovati s Suarezom! In navsezadnje, tudi Bridge se ni želel rokovati s Terryjem, pa takrat niste pisali o nikakršni sramoti.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.