Avto
71 ogledov

Najboljša izbira

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Oxxo 10:25 01.december 2013.

    Nimam ta avto - imel sem pa več fiatov in z vsemi enaka zgodba. V garancijskem roku en kup takšnih in drugačnih napak... takih, ki se pri večini konkurenčnih proizvajalcev ne pojavljajo. Potreboval sem (pre)dolgo časa za učno lekcijo, da ...prikaži več sem pustil Fiata... V 20 letih sem imel 6 vozil Fiat, od tega sem 4 kupil nove. Torej @Maxximus lahko verjameš, da sem spoznal ves dizajnerski blišč in BEDO kvalitete...

  • Maxximus 20:15 26.november 2013.

    Torej imaš ti ta avto že cca 3-4 leta da lahko tako objektivno podajaš mnenje??

  • Oxxo 18:34 25.november 2013.

    Fiat NIKOLI ni dobra, še manj pa najboljša izbira!Šminka je vedno bila več kot odlična - kvaliteta in končna izdelava pa veliko "jajce". Prvo leto obveznih kar nekaj izvenrednih obiskov pri serviserju... po enem letu je pod armaturno ...prikaži več ploščo in v vratih leglo "čričkov" in bog ne daj dati radio malo bolj naglas - ker iz vrat prihajajo raznorazni zvoki... Podobna "harfonija" se sliši od podvozja. Če je vse po sreči ne prej - sicer pa po cca. 3-4 letih serviser ugotovi, da je treba zamenjati zglobe... da imajo roke "luft" ... V servisni knjižici vas že v naprej opozorijo: KONTROLIRAJTE OLJE ...in to vsaj na 1.000 km (!!!) ... Velike težave z elektroniko in avtomatska klimatska naprava deluje ZELO "približno"... in je vsaka korejska boljša od Fiatove... Skratka - v primeru Fiata 500 L VELIKO denarja, za VELIKO šminke - vse ostalo pa en velik jajc!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.