Slovenija
26659 ogledov

Najnovejša prognoza: Epidemija dobila zalet, a tudi ena dobra novica

Komentarjev 27
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Gandi123 14:46 11.september 2021.

    Ena in ista lajna: cepite se, cepite se, cepite se... Prav dolgočasni ste že!

  • Carbon 14:47 11.september 2021.

    Virus je prsu iz dopusta,se dober da ne pride po 1.juniju

  • radovednica 15:09 11.september 2021.

    Same prognoze, scenariji..Kako pa kdo ve vnaprej, kaj se kje lahko zgodi? Zgolj neki IJS in podobni, nategujejo ljudi in vlečejo dobre denarce za to. Kaj bi sicer vsi ti "veleumi butasti" počeli?

  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 14:55 11.september 2021.

    "Dobra novica: Hitrost cepljenja hitrejša od prekuževanja"..... Se bojim, da je to prej slaba kot pa dobra novica...Najbolj precepljene države so najbolj "temne", če gledamo te bedaste "semaforje"...

  • lovro4 18:10 11.september 2021.

    Me prav zanima, kaj je tale pezde prej delal na IJS. Taki niso imel kaj početi tam v normalnih časih. To, da je taka oseba na IJS, lahko naredi le nacistična vlada. Ja, na IJS je prišel napovedovati gripo. To ...prikaži več je vedela tudi moja pokojna babica, da je jeseni gripa. To ve vsak normalen človek. Razen zdaj. Zdaj rabimo za to kar IJS.

  • dani5 21:50 11.september 2021.

    Pecivu se izteka rok trajanja, pa treba porabiti.

  • vera23 06:43 12.september 2021.

    Gospod matematik, se ne bi raje pozabavali še z analizo deleža cepljenih med testiranimi, "okuženimi" in hospitaliziranimi, reklamo za cepljenje pa prepustili drugim?

  • rd2dmk2 21:21 11.september 2021.

    u šibamo da se kar kadi, na polno.. do kropirjevih počitnič bomo že vsi okuženi in pozitvni. kaj bomo pa potem počel ? aja stara navada železna srajca.. vsi se cepit proti gripi. mamo robe na zalogi do stropa.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 14:10 13.september 2021.

    Kaj ko bi prenehali s špekuliranjem, ker potem se to kar napove IJS tudi zgodi, pa magari če ni res.

  • Avatar MS
    MS 15:28 11.september 2021.

    Pojasnilo kako se s pomočjo univerzalnega matematičnega modela dokaj natančno prognozira razvoj kateregakoli dogodka - tudi za razvoj epidemije! Razumeli ga bojo vsi z vsaj povprečno izobrazbo! Nekateri pač ne! ===> https://video.arnes.si/watch/03slp32dfzr0

    • Ender3 15:51 11.september 2021.

      MS, cepilci delate škodo, sedaj se že anticepilci kregajo med seboj. Je to vaš glavni nemen? / od ..od 41, o9 min dalje/. 😅😅😂 https://4d.rtvslo.si/arhiv/radio-ga-ga-video/174804304

    • Avatar MS
      MS 16:07 11.september 2021.

      Ender3, duhovito....

    • Avatar MS
      MS 16:08 11.september 2021.

      Ender3, Kako pa kaj gospod Kolakušić?

    • Kirka 16:27 11.september 2021.

      MS, s tem lepljenjem linkov (matematični model?! Lepo prosim!) si dolgočasen kot dolgi zimski večer brez elektrike, ko je edina možnost pripovedovati pravljice. Virusi se seveda širijo, eni hitreje, drugi počasneje, eni z dotikom, drugi po zraku, covid pa očitno ...prikaži več na vse možne načine. Bolj si zabaven, ko začneš tiste, ki se nočejo cepiti s cepivi proti covidu, zmerjati, da so neizobraženi in butasti. S tem nas boš dokončno pridobil na svojo "cepisealicrkni" stran.

    • Avatar MS
      MS 16:46 11.september 2021.

      Kirka, popolnoma vas razumem! Branje ali gledanje vsebin ki jih kdo ne zmore razumeti je seveda dolgočasno! In kot kaže se vi dolgočasite! Očitno je da ste zgrešili forum! Lahko bi se priključili gospodu Enderju in se skupaj prebukirali na ...prikaži več radio ga-ga! Tam je zabava ......za nekatere!

    • Ender3 16:58 11.september 2021.

      MS, Kolakušič je Hrvaški poslanec v EU, je neodvisen in ne pripada nobeni EU politični grupaciji. Je specializiran za zdravstveno problematiko, in opozarja na perečo politiko cenzure, prikrivanja in manipulacijo s številkami. Ni manipulator, ni demagog ima pa nasprotnike, posebno ...prikaži večo doma. Želi ustanoviti svojo neodvisno stranko, s tem bo še bolj, problematičen za nasprotnike. Osebno se znjim v mnogočem strinjam, nisem pa popoln zagovornik. https://youtu.be/9QzvByHQtn0

    • Ender3 17:08 11.september 2021.

      MS, če ne razumeš satire, ki je naperjena tudi na te, potem ni vredno, da sediš na forumu in neintelektualnim deliš svoje matematične nauke, ki s krizo nimajo veze, so orodje manipulantom in trolom tvojega tipa. Čudi me, da danes ...prikaži več še nisi omenil črnih koz, ki ti ne dajo miru, spanja, vlečeš pa, vsporednice s kovid19.

    • radovednica 17:13 11.september 2021.

      MS. Kot kaže ste nekateri, po vsej verjetnosti vrhunski matematiki in drugi iki tisti, ki takšnim neumnostim verjamete. Prosim, samo ne z matematičnimi modeli...Nek model, obstajajo seveda številni drugi in ne zgolj neki empirično teoretični z nekimi predpostavkami, mora imeti ...prikaži veči zaslombo v nekih dejanskih parametrih, s katerimi takšna skropucala lahko preverjaš in predvsem popravljaš. Model je model -teorija in še noben model ni praktična uporabna stvar.

    • Kirka 17:28 11.september 2021.

      MS je zelo pameten, saj se je cepil in pametne linke zna lepiti. In ker me matematični modeli ne zanimajo in jih seveda nikakor ne zmorem razumeti, me pošilja s tega foruma, kjer se seveda vsi ukvarjajo z matematičnimi modeli. ...prikaži več Tudi prav. Radio ga-ga mi je všeč. Ni zatežen in dolgočasen - v nasprotju z modelom MS.

    • Avatar MS
      MS 17:38 11.september 2021.

      Ender3, Pa ne tudi ti? Težko bi verjel da si tudi ti kot intelektualec nasedel Kolakušiču, največjem hrvaškem teoretiku zarote ki vešče manipulira z podatki in ustvarja videz verodostojnosti! ===> https://faktograf.hr/2021/06/14/mislav-kolakusic-netocno-i-manipulativno-govori-o-pandemiji/ ==> Pa ne me razočarat in nikar ne reči ...prikaži več da verjameš tudi Alečkovički, Vernonu Colemanu in ostalim šarlatanom in manipulatorjem!

    • Avatar MS
      MS 18:28 11.september 2021.

      Kirka, ..."model mora imeti zaslombo v nekih dejanskih parametrih, s katerimi lahko preverjaš in predvsem popravljaš."==>RE: Tu imate absolutno prav! In dejanski parameter je reprodukcijsko število ki ga vi anticepilci vztrajno hranite!

    • Ender3 18:47 11.september 2021.

      MS,zakaj spreminjaš, ponavljaš temo. Daj,vzemi si čas in prisluhni od 46.09min in potem še od 37 min.Veliko resnice je, v tej satiri !! Ne razumem tistih, ki bi nas radi delili po politični pripadnosti,po odnosu do cepiv in cepljenja, po ...prikaži več intelektualni plati. Neumnih in nestrpnih se na forumu ne vidi, vidijo se šele takrat ko, kaj nepišejo in komentirajo. Bodimo strpni do različnosti,ne vsiljujmo svoje prepričanje in kritiko po navodilu tistih, ki za to plačujejo in zagovarjajo interese enoumja.

    • Avatar MS
      MS 19:04 11.september 2021.

      Ender3, satiro zelo razumem in jo podpiram saj na duhovit način razkriva razne anomalije! O delitvi po odnosu do cepiv in cepljenja in po intelektualni plati pa se delimo mi sami! Ste tisti ki verjamete raznim teorijam zarote in smo ...prikaži večo tisti ki verjamemo znanosti! Delimo se še na tiste ki postrežemo z argumenti in znanstvenimi dokazi in na tiste ki jih v pomanjkanju kontraargumentov popade nemočni bes in potem psujejo in žalijo! To je to!

    • Ender3 19:45 11.september 2021.

      MS,kaj misliš,da ste v večini tisti troli, ki izražate mantro o učinkovitosti trenutnih cepiv.Nihče od vaših up.imen me s posti ni prepričal, da razume stranske učinke, zahtevane postopke registracije, nimate osnovnega vedenja o klasičnih,standardnih,nestandardnih cepivih, ne ločite pojmov pan/epi/endemije.., vse,kar ...prikaži več veste so številke, ki jih sami ne razumete.Sedaj pa MS na dan z argumenti, ne rabim tistih,ki jih narekujejo naši odločevalci. Razumem Angleško,Nemško, med.izrazoslovje mi ni tuje😎

    • Avatar Lion007
      Lion007 22:59 11.september 2021.

      Muca paravojka, Je lepa kakor dojka, Saj bo napičila odojka

    • Ender3 23:09 11.september 2021.

      Lion007, hvalav za medijacijo 😂

    • Avatar MS
      MS 23:56 11.september 2021.

      Ender3, razumel sem! Noben argument (čeprav je rezultat znanstvenih raziskav renomiranih svetovnih institucij) ki se ne sklada s tvojim prepričanjem o globalnih zarotah zavračaš! OK drži se ti svojega Kolakušiča, Alečkovičke, Colemana in ostalih iz te srenje ki vas nategujejo ...prikaži več z nekakšnim zarotami! Lahko pa mi postrežeš z dokazi in protiargumenti mojim stališčem! Tega do sedaj nisi storil! Daj!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.