Avto
221 ogledov

Najstarejši voznik pri nas ima 99 let

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • maresem 19:24 12.april 2014.

    Tebi pa pravico, da se sploh oglašaš tukaj, kreten nepismeni! Tudi ti boš MORDA enkrat star, gnoj.. ne morem najti lepše besede.

  • klavec 10:12 12.april 2014.

    Tem starim gajbam usm izpit uzet. Prodajo nej avte in se peljejo z avtobusom oz. Taksijem. Ne vidijo, ne slisijo, predpisi so se spremenil..., tako da mislim da so bolj nevarni ostalim,kot mladi soferji. Pride na pumpo in ko si ...prikaži več hoce natocit gorivo, najprej spraska vs pleh okoli rezervoarja, ker se mu tok roke tresejo, pol nej pa kdo rece da je to varno. Srecno in varno vsem skupaj

  • molj 14:21 12.april 2014.

    Samo želi si,da ne dočakaš starosti! Upam,da te bodo naslednje generacije .ebale tako in še bolj kot ti zdaj njih!!

  • Johan Spohan 19:44 12.april 2014.

    Gnoj je že danes, da ne bo star naj pa da štrk za vrat in crkne

  • McClain 20:48 12.april 2014.

    teboj se nebi peljal niti en krog v luna parku

  • Lavdan 20:53 12.april 2014.

    Statistika pove vse, zato se nima smisla prerekati. Maček je bil menda tudi star osemdeset.

  • maresem 21:04 12.april 2014.

    Dober komentar!

  • klavec 19:17 13.april 2014.

    hahahaahahahahaha, usi k ste bli tok pametni, me prou zanima, KDO OD VAS UVIDEVNIH LJUDI NI NIKOLI ZAKLEL, KO JE PELAJAL PO CESTI KJER JE OMEJITEV 70 OZ 90 PA SE PRED TABO NARIŠE NEKDO, KI VOZI DOBRIH 33,3 KM/H. ...prikaži več TAKO DA NAJPREJ IZPRAŠAJTE SVOJO VEST, NATO PA PIŠITE TAKO LEPE STVARI.ZDEJ PA ZAČNITE Z MINUSI TISTI KI NISTE NIKOLI AMPAK ZARES NIKOLI TEGA NAREDILI. AJA PA ŠE TO VEDNO SEM POMAGAL KJER SE JE DALO (ODSTOPIL SEDEŽ, POMAGAL IZ AVTOBUSA,...), PAČ SEDAJ BI JIM POMAGAL TAKO, DA RAZMISLIJO IN S VSEDEJO V TAXI.

  • Trovlak 15:19 12.april 2014.

    Hahaha car! Bere se zelo smešno ampak moram reči, da precej zapisanega žal precej drži. Jaz jim sicer ne bi vzel izpita kar tako, ker je celoten sistem šel tako v franže, da so mladi šli v svet ali pa ...prikaži več so zaradi brezposelnosti tako revni, da nimajo niti možnosti imeti izpita ali vozila, zato so starostniki še vedno močna aktivno-gonilna sila in prepuščeni samim sebi. Kar je zelo žalostno ampak tako je. Zato bi jaz pričakoval, da bo po vseh preštevilnih novih ureditvah v CPP, država poskrbela za šoferje rojene npr. pred 1950, da jim po dostopni ceni omogoči obvezno dodatno izobraževanje o CPP in tudi vsaj dveh ur praktične vožnje. Ostalim pa po višji ceni in prostovoljno. Ampak državniki ne znajo tega urediti. Denar jim večkrat leži na cesti, pa ga ne znajo pobrati.

  • McClain 20:55 12.april 2014.

    moj sosed je letnik 1941 pa se tako pelje, da bi se mu še Colin Mcrae cudil. Tu in tam me pelje cez par ovinkov in je res hudo... Ne vem če se da še kaj hitreje, na meji je...<br ...prikaži večr />Tako da, eni pri 9oih predavajo, drugi pri 70 zase ne vedo, leta niso nič, oz. zelo malo. Umiram pa, ko sem se trikrat vsedel s sosedo, 24 letno v avto. Glava me boli po 10ih minutah; vsak ovinek vzame 3x, vedno v napačnem gangu, zavira 30% prepozno za normalno zaviranje, ko se ustavi me prbije pas kot bi me cug zbil. Itd, itd. Pa še nekaj takšnih poznam. Da ne govorim o alkoholiziranih... Tu bo treba prej red narest.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.