Slovenija
35 ogledov

Največ brisanja računov

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • allstarr111 08:30 24.avgust 2013.

    Kaj zdej klošarjo s tem nadzorom, ne vem zakaj nihče v vladi (in to nobeni do sedaj) nima tolko jajc da uvede davčne blagajne, pa ne zato ker so na hrvaškem dokaj uspešni, ampak zato ker so že 20 let ...prikaži več nazaj naši nekej mleli o tem, mater a more minit pol stoletja da se uvede nekaj dobrega ? Ali to ali pa pavšalni davek, seveda ne prilagojen trenutnim potrebam vlade, ker so suhi kot poper. No ja sedaj mi je nenako bolj jasno kam pes taco moli ko se spomnim za nazaj da nekako nihče od njih ni bil pripravljen sprejeti tega, verjetno imajo v planu pavšalni davek in so zadevo šparali kot AS v rokavu, pač ko bo treba.

  • mph 16:37 24.avgust 2013.

    Edino prav. Seveda, pa vzporedno s tem ne bi smeli zdaj pozabiti don Vita o katerem se kaj dosti več ne govori, pa še marsikomu drugemu.

  • ennanova 09:06 24.avgust 2013.

    Elizij in Marshallov načrtDanes je potreben nov, tokrat globalen Marshallov načrt, ne pa utrjevati stare in graditi nove meje, nadzorovati državljane, iskati “teroriste”. Ljudje želijo …http://za-misli.si/kolumne/rok-kralj/1127-elizij-in-marshallov-nacrt

  • Žurnalček 13:00 24.avgust 2013.

    Kaj ne poveste . Kako ste pa vi pametni tam na DURS-u, do tele vaše vesoljne ugotovitve, sploh vedeli nismo. Kaj ko bi taki znanstveniki , kot ste vi , morda poiskali službe kje na Zahodu , saj tam so ...prikaži večo znanstvenikom odprta vsa vrata.

  • rogixl 15:57 24.avgust 2013.

    Koliko lokalov so zaprli?

  • arabo 16:25 24.avgust 2013.

    Strinajm se. Davčne blagajne vsem!!! Tudi malemu kmetu kot nezaposlenemu, ki dela na fuš.... Tudi politikom in predvsem bankam....Davčna blagajna v vsako vas in v vsak dom.

  • Žurnalček 16:58 24.avgust 2013.

    Morgen, morgen , je bil hit Ivo Robiča in je tudi zgleda himna naše davkarije.

  • Oxxo 22:10 24.avgust 2013.

    Koga stiskajo? Podjetnike ali gostince? VELIKA (!!) večina vas potvarja podatke o prometu. In zdaj vprašanje = Zakaj MORA gost plačati DDV - vi pa ga pobašete v svoj žep? Zakaj bi jaz z mojo spito kavico zidal vaš ...prikaži več zlati dvorec in vam prispeval za luksuzni avto?In če se dotaknem še, kako mizerno plačujete kuharje in natakarje...

  • privat 21:08 10.september 2013.

    ma da jim mater je...¨!!! kaj še hočejo ti lenuhi?? Naj jih kak gostinc na glavo vrže ven!! Zakaj ne kontrolirajo delo vlade ki je vse zajebala...delo policistov ki so to pustili..Zanimljivo je da samo reveže upajo maltretirati...pozabili ste izdati ...prikaži več račun...država je oškodovana za 0,00001€...???? Kake debilne!! Mat vsi so prefuknjeni! Dugi pa kradejo biljone,uničujejo državo z resno grožnjo...policija pa usmerja promet!!!!!!!!!!!!!

  • privat 20:41 14.september 2013.

    koliko lokalo se bo zaprlo prašaš??' po moji analizi več kakor 70%pa ne samo lokalov...meh.delavnic,.odvetniške pisarne...frizerski saloni....dejavnosti malih ljudi,ki po novem nebodo zaslužili niti centa za kruh ..morali pa bodo dati ravbarju kar je ravbarsko! Ti politiki sploh ne vedo ...prikaži več kaj delajo...cene stroškov so veliko veliko preveliki za male lljudi ali za velike gigante,...no tukaj so zopet politiki-mafija ..pa vse še nekako špila!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.