Zdravje /zdravje/aktualno
5180 ogledov

Namesto bolniške raje vzame dopust

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • stanko75 09:03 06.januar 2017.

    Kot vsi ostali predlogi je tudi ta padel ne zato ker se birokratom zdi primerna ureditev ampak ker so preleni da bi karkoli spremenili. Koliko 10 tisoč dodatnih obiskov je treba letno po nepotrebnem opraviti pri osebnih zdravnikih da napišejo ...prikaži več en list. In potem se jamra zakaj jih je premalo.

  • kapibara 10:03 06.januar 2017.

    z POTRJENO NAPOTNICO ZA OBISK PRI SPECIALISTU, POLEG TEGA IZVID OD SPECIALISTA.. ZAKAJ JE TREBA V ROKU 3 DNI OD PREGLEDA, DVIGNITI BOLNIŠKO..?? aLO NE BI TO LAHKO NAREDILA ADMINISTRACIJA PRI SPECIALISRU ?? eN OBRZAEC IN SAMO ŠTERMPEL GOR.. ?'!!

  • primozzm 11:56 06.januar 2017.

    ja seveda, da bo lahko šla še h frizerju pa 10x na kavico s kolegicami, pa v šoping otrok pa doma sam. in najbolj me pikne ko jih slišim za mizo sej tak je zakon treba je vse izkoristit ko ...prikaži več jih je**, rajš sm frej kot pa da delam. o računicah svojih lepih plač ki jih sam nikoli ne bom imel takih pa kko pluvajo svoje delodajalce me je pa sram da sm bil nekejkrat nehote prisoten, vmešavat si pa v sedanji družbi pač ne upam več, ker bi me ženske prjavle za sto kaznivih dejanj.

  • Avatar Leon
    Leon 12:03 06.januar 2017.

    Slovenijo ubija državna birokracija .

  • Avatar Leon
    Leon 12:05 06.januar 2017.

    Govoriš o javnih uslužbenkah ? Čistilka v zasebnem sektorju si tega zagotovo ne upa .

  • Michaela 09:12 09.januar 2017.

    Se strinjam. Moraš k zdravniku, čeprav ga ne potrebuješ. Tisti, ki pa ga krvavo potrebujejo, zaradi tega čakajo dlje ali pa sploh ne pridejo na vrsto (ker tebi in tebi podobnim izpolnjuje papirologijo, s tabo vred pa mora počakati na ...prikaži več izvide specialista, tako da se v tistem momentu itak še nima kaj dosti pogovarjati s tabo. Verjetno s tem še zdravniki niso zadovoljni...). Po logiki zdravega razuma je očitno v birokraciji pretežko.

  • eosss 10:31 06.januar 2017.

    Najbolj me je pa nasmejala tista o "utrjevanju medsebojnega zaupanja med pacientom in njegovim osebnim zdravnikom"... manj ga vidim rajši ga imam, tja grem urejat samo pairje za bolniško, ne na kavico in čvek..."izvaja in nadzoruje pacientovo celostno zdravstveno ...prikaži več obravnavo in skrbi za njegovo zdravje" HAHAHA po enournem čakanju v čakalnici si vzame 5 minut časa, da ti pove, da vzami kakšen lekadol in spij topel čaj ali pa ti napiše recept za antibiotik in to je to... kakšno celostno zdravstveno obravnavo, pa ne ga srat, uradna medicina sploh ne ve, kaj je celostna obravnava človeka... saj človek ne ve ali bi se smejal ali jokal...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.