Slovenija
16 ogledov

Napačno bolnico obsevali zaradi "nesrečnih okoliščin"

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • ode 21:10 22.november 2016.

Koliko je podobnih in še veliko absurdnih primerov, ki nikoli ne bodo prišli v javnost? Ta primer je le kaplja v morju.

• drejca1 06:45 23.november 2016.

Nekaj res ne razumem. Okej, v bolnici naredijo napako , se v tisti poplavi pacientov zmotijo. Smo pač le številke oziroma krompir za njih.Toda njena zdravnica v njenem zdravstvenem domu, z vsemi podatki iz njenega kartona. kako je lahko ...prikaži več brez vprašanj in podrobnejšega vpogleda v njeno zdravstveno stanje napisala napotnico za obsevanje Saj je imela vse izvide pred seboj .In nikjer z besedo verjetno ni bilo omenjeno, da bi pacientka imela raka ? In njeni domači ? Da bi mojo mamo kar naenkrat poslali na obsevanje, bi se pa menda jaz že pozanimala , kaj je v resnici z njo in kaj mi prikrivajo .Vsi, res vsi so zamočili , teta pa pri teh letih...vprašanje če je vedela, zakaj se gre .

• miho 09:30 23.november 2016.

Mene je tukaj najbolj zmotilo, kako to, da gospa in njen sin nista nič posumila? Meni bi se takšna pošta zdela na vso moč sumljiva. Najprej bi vprašal, od kod imajo moje podatke, od kod vedo, da ima gospa raka? ...prikaži več Kakšen izvid prosim? Potem k osebni zdravnici - zdravnica bi morala tudi kaj posumiti, da nekaj ni ok, če je niso nikoli obravnavali zaradi raka. Torej, osebna zdravnica bi morala dobiti najmanj opomin, če že ne kakšno hujšo kazen, ker to je kršitev Hipokratove prisege. Nadalje - telefonski klici - to sem pa na UKC že doživel - prava zmešnjava je s temi telefoni, saj sploh se ne ve, komu pripada katera številka in še to, da se v roku 3 ur v času, namenjenem klicem, na klic nihče ne javi. To je znak za alarm.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.