Svet
32 ogledov

Napadi v Indoneziji: na ulicah trupla, tanki, vojska

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • maresem2 10:37 14.januar 2016.

    Dokler bodo musliči gazili po zemlji, bo tekla kri.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 14:04 14.januar 2016.

    S tako miselnostjo se združuje normalne muslimane z ekstremnimi. S takim komentarjem pomagaš Islamski državi da rekrutira nove teroriste. Najboljša protiutež ekstremnim muslimanom so normalni muslimani. Ti jo rušiš s tem ko ji ne daješ nobene teže.

  • h3o 14:17 14.januar 2016.

    hodili bomo le še v Lijepo njihovo na more. Pa še poceni kepice sladoleda imajo

  • jakec1575 09:20 14.januar 2016.

    Indonezija je država z največ muslimani, ni pa najbolj muslimanska država. Sledijo Indija, Bangladeš, Pakistan. Radikalizacija razmer želi ubiti normalnost.

  • dimnikar 09:40 14.januar 2016.

    ISIS dela napako, nikogar ne briga če se tam pobijajo. Stran vržen čas. Če je njihov cilj apokalipsa pri Dabiqu, takšni napadi zahoda ne bodo ganili.

  • principiumnovum 15:25 14.januar 2016.

    ranu so vsi nemuslimani sužnji Muslimanom. Musliman lahko zasužnji ali ubije kateregakoli nemuslimana.

  • mb 10:06 14.januar 2016.

    tebe mogoče ne zanima, zahod pa še kako. Indonezije je med drugim tudi turistično zanimiva za avstralce, NZ, japonce , nekatere EU državeslovenceljskim pastirjem, pa je res za vse vseeno, samo, da je njihova rit na toplem

  • principiumnovum 15:13 14.januar 2016.

    Lblančan, kje si ti našel definicijo "normalni muslimani"? Res me zanima, ker muslimani sebe nikdar ne delijo na normalne ali zmerne ter ekstremiste oz. teroriste. Islam ne loči med takšnimi, kot jih ti poimenuješ. Islam pozna samo dve vrsti ljudi. ...prikaži več To so verniki ter neverniki. Verniki so "vsi" Savdijci, Katarci... Neverniki pa so Iranci, Slovenci, Nemci... Res me zanima, od kje tebi te definicije. Je jih uporabljate na fixofafu oz. fujdeveju, to še ne pomeni, da odražajo realnost.

  • principiumnovum 15:23 14.januar 2016.

    Nisem avtorica: Po Koranu se Svet deli na Svet islama (Dar ul-Islam) in Svet vojne (Dar ul-Harab. Svet Islama je tam, kjer je kadarkoli v zgodovini bilo vzpostvljeno šeriatsko pravo. Muslimani morajo svet Islama braniti ali ga ponovno osvojiti, hkrati ...prikaži več pa osvajati nova ozemlja, vse dokler ne zavladajo nad celotnim planetom. Vsak Musliman ima dolžnost širiti Islam, to širjenje se imenuje Džihad. Džihad ni le vojna, kot se v Evropi zmotno predstavlja in prikazuje, Džihad je vsako širjenje Islama. Za džihad se šteje naseljevanje na neislamska ozemlja, poročanje z nemuslimankami, džihad je zanje tudi številčno rojevanje otrok, seveda pa je džihad tudi njihova sveta vojna. Muslimanski moški se lahko poroči z nemuslimanko, ona lahko ohrani svojo religijo do smrti, otroci pa morajo biti muslimani. Muslimanke pa se ne smejo poročati z nemuslimani. Izstop iz Islama ni mogoč, odpadnik je označen za Kuffirja, sledi fatva, kar pomeni da lahko odpadnika oz. Kuffirja kdorkoli nekaznovano ubije. Po Ko

  • darkmitar 14:12 15.januar 2016.

    Črna vest @ nimate čisto prav.ISIS, katere vi uvrščate med ekstremne muslimane, so plačanci, morilci, ki jim ni niti malo mar za človeška življenja. Oni so, v resnici, ameriški ko-operanti. Ameriško orodje. Amerika jih uporablja, v zameno jim daje ...prikaži več denar. Kae se tiče ISIS-a, jim je vseeno če cel svet sovraži muslimane. Denar je tu dobrodošel. Dvomim, da so ISIS res verni muslimani. ISIS ne ceni vrednot življenja drugih, ne glede ali so muslimani and nemuslimani. Američani so tisti, ki v resnici želijo nadvlado nad celim svetom. Američani so napadli preveč držav in bilo bi že preveč sumljivo, če napadajo še več novih držav, torej mora nekdo (ISIS) opravljati umazano delo za njih. Za američane je vojna biznis in unčikovito razpihujejo nestrpnost, sovraštvo, rasizem proti muslimanom in vi ste tisti, ki nasedate. Glejte, ni stvar v tem ali imate rad muslimane ali ste proti njim. Stvar je v tem kdo je s tem začel. Kot že sami veste so ZDA v vojni z arabskim svetom (muslimani) že zelo d

  • darkmitar 14:14 15.januar 2016.

    dolgo časa in z drugimi državami npr. afriške države (muslimani) ampak niso omejene le do muslimanskih držav. Res je, da je ogromno arabskih držav in azijskih z veliko muslimani. Torej muslimani so glavna tarča. Američani so kuhali vojne tudi do ...prikaži več nemuslimanskih držav, npr azijske države, Vietnam, Koreja itd. in so se znašali celo nad drugimi državami na ameriški celini. Američani, tako natančno, premišljeno izvajajo pranje možganov nad svojim prebivalstvom kot tudi v Evropi , in tudi v Sloveniji imamo že oprane možgane. V glavi nam je sovraštvo in podpora k vojnam. Ameičani z mislelnimi igrami so nas že zasužnjale. Oni dirigirajo, evropi in vpletajo svoje zaveznike v vojno. Popoln nadzor imajo nad dogajanjem po svetu. Američani so ustanovili NATO, da dela umazane vojne za njih, združene narode. In celo evropska unija je nastala ker so se američani spomnili. Pač američani ne morejo samo proti celemu svetu. Potrebujejo zaveznike. Mi smo sužnji. Mi točno to delamo kar Amerika zahteva. (ne

  • darkmitar 14:16 15.januar 2016.

    Mi točno to delamo kar Amerika zahteva od nas (ne hoče ampak dobesedno zahteva in ukazuje nam) Odprite oči. Zbudite se. Ne verjamite nič kar slišite o vojnah. Vse kar se tiče terorističnih napadov v New Yorku, do danes, včljučno ...prikaži več z napadi v Parizu, je tako zelo dobro, popolnoma zaigrano. To je dolgoročen načrt amričanov, da postopoma, zelo zlahka stvari nadzirajo in uplivajo in pritiskajo na vse nas. Še enkrat da omenim: teroristični napadi v Ney Yorku na dva nebotičnika, svetovni trgovski center in vse do danes, vključno z napadi v Parizu je - Vse je to zarota. Kot bi rekli Conspiracy po angleško. Pozanimaj te.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.