Avto
810 ogledov

Napaka, zaradi katere vam bo zjutraj v avtu še bolj mraz

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Peter Teichmeister 08:53 30.november 2016.

    Odgovor na zadnji pomislek se skriva v Zakonu o pravilih cestnega prometa - 5. člen (varstvo okolja) (1) Z uporabo vozila se ne sme povzročati čezmernega hrupa oziroma ropota ali kako drugače onesnažiti okolja. (2) Iz vozila ...prikaži več je prepovedano odmetavati kakršnekoli stvari (cigaretni ogorki, papir, plastenke itd.). (3) Ko voznik na cesti vozilo ustavi za več kot tri minute ali ga parkira, mora takoj ugasniti motor. Ta določba se ne uporablja za vozila, pri katerih motor poganja naprave za opravljanje določenih del (vozilo za zbiranje in odvoz odpadkov, vozilo za čiščenje kanalov, avtomobilsko dvigalo ipd.). (4) Z globo 100 eurov se kaznuje za prekršek udeleženec cestnega prometa, ki ravna v nasprotju z določbami tega člena.

  • mymind 08:38 30.november 2016.

    Ogrevanje na mestu žre veliko goriva, je protizakonito in dokazano slabo učinkovito??Žre gorivo... bravo avtor. Seveda je veliko bolje takoj na cesto z zamrznjenimi stekli. Verjetno avtor predlaga, da se takoj odpelješ tudi ko je 10 cm snega ...prikaži več na avtu. Se še hitreje segreje. Kaj pa je tukaj protizakonitega? Bi pa res rad videl za zakon?!

  • Harrison 09:10 30.november 2016.

    Prav veliko več od treh minut tudi ne potrebuješ, da zmečeš sneg iz avta in pošpricaš steklo. Res pa je brez veze nekje stati in imeti prižgan motor samo zaradi gretja. Razen v nekih izrednih razmerah, zaradi pomembnosti preživetja. Bolj ...prikaži več me skrbijo modeli, ki gredo na cesto z zasneženim avtom, ven gleda, kot iz neke line v tanku, luči spredaj in zadaj pa sploh ne vidiš. Takemu lenuhu bi zastonj podaril položnico.

  • Mahi 12:39 30.november 2016.

    Točno tako. Točno tako. Kaj je avtor s tem hotel napisati. Da prižgemo in se takoj odpeljemo. Vseeno mislim, da je za motor zdravo, da mogoče dela kakšno minuto na mestu, preden ga obremenimo.Torej moj protokol je, da prižgem ...prikaži več vozilo, odmečem sneg, očistim šipe in se odpeljem. Vse skupaj ne traja več kot 2 minuti.....

  • dimnikar 11:51 30.november 2016.

    Je kršena. Tvoja interpretacija zakona tu ne igra nobene vloge. Glede na to da za zakon prvič slišiš, bo verjetno še malce trajalo pri tebi, da ga internaliziraš. Bo že.

  • a04fcc1478065fdf1a95135fefb1e4e18500f9f6 11:36 30.november 2016.

    ..." Pri zarošenih steklih vključite klimatsko napravo, ki bo osušila notranjost."...Imamo pojem rosa, ne roša, tako da je pravilno zarosenih, ne zarošenih. Tak, v vednost. :)

  • zdrej 11:46 30.november 2016.

    Vredu, kaj razen tretje točke je tu problematičnega? Pa še tretja točke, če dlakocepimo ne opisuje štarta ampak samo ustavitev. Tako da niti ta ni kršena.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.