Slovenija
19 ogledov

Napovedanih pet protestov hkrati

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • dragec 08:01 18.oktober 2013.

    Naj bo to vseevropski protest, samo ne izzivati nasilje.

  • Mitja Slavinec 18:50 20.oktober 2013.

    Bo se jim v glavi od rožic vrtelo.

  • greenhorn 18:27 20.oktober 2013.

    Hja...vsa elita bo popadala v nezavest, ko boš razdelil par rožic!:)))

  • majdas 10:49 18.oktober 2013.

    Ljudje bi nujno morali stopiti skupaj in protestirati proti povsem nesposobni vladi, ki ščiti tiste, ki so nas s krediti spravili na beraško palico - račun pa izstavlja malemu človeku, ki nima s temi MILIJARDNIMI luknjami nič.Ampak upor nikakor ...prikaži več ne z Lubejem in vstajniki z rdečo zvezdo, ki se povezujejo z bivšo YU. Zdavnaj že so zapravili vso kredibilnost ...

  • privat 08:48 18.oktober 2013.

    vidimo Bratuškovo...prodali so nam stanovanja ,ki so bila v državni lastnini,zdaj pa mislijo zopet prodati kar so nam že enkrat prodali.Plačali smo davke nakupov ,kupili nepremičnine ,danes pa zopet da jih za nekaj časa izplačamo??? Kje so varuhi izmišljenih pravic ...prikaži več iz Slovenije ali iz EU-ja???Edini varuh gospodje smo mi sami...mali človek je varuh vseh pravic in vse drugo je samo pranje našega denarja!Če Bratuškova sprejme take zakone ,ki obdavčujejo nepremičnine osnovnih stanovanj v katerih se stanuje ,v katerih bivajo otroci ,onemogli ,družine ,jaz moram biti proti taki vladi in proti takih ki zakonito jemlejo osnovne pravice do prezivetja malih ljudi! Enostavno naj odstopi iz položaja ona ,cela vlada in stranka v katerih so prav ti podpisniki takih zakonov.

  • privat 08:40 18.oktober 2013.

    Protesti za pravice ,ki so dejansko danes le mrtve besede na papirju se morajo zgoditi ,saj oblastniki so zgubili smisel za razsojanje pravičnosti. Tukaj se negre za pomankanje denarja za socialne transfere ,ampak se gre še vedno za velike tatvine ...prikaži več oblastnikov ,v katerih zmanka denarja za realna mala življenja. Gledam primitivce ,kako se igrajo z sprejemanjem zakonov ,pri katerem nagrajujejo mogočneže,reveže pa stiskajo že v samo dno preživetja! Nekateri mislijo da so nedotaklivi ,samo počakajmo še malo...igra pravice se je že zdavnej začela in nekoč bo potrkala prav na mogočana vrata znanih politikov ,ki mislijo da lahko vzamejo vse kar mali človek ima!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.