Slovenija
17614 ogledov

Naročniških razmerij ne sklepajte po telefonu!

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • matermila 18:29 07.december 2017.

    Tudi zavarovalnice imajo agente,ki bi kar preko telefona podaljševali pogodbe.Sem jim napisal tak dopis,da so se mi po telefonu opravičili.Vedno hočem videti,kaj bom podpisal,predvsem drobni tisk,v katerem so vse zanke,ki jih spretni pravniki nastavljajo. Nič ne bo spoštovani,preko telefona,pridi na ...prikaži več moj naslov,prinesi seboj vse,kar me zadeva in bova lepo počasi prečesala vse,od črke do črke.Lahko traja tudi dve uri.Za svoj denar se splača potruditi,ko enkrat podpišeš,se težko rešiš,če si ga pihn

  • brencl47 15:07 07.december 2017.

    Ni tukaj samo Telemach, marveč tudi drugi operaterji, ki svoje agente pošiljajo osebno strankam. Dostikrat izvajajo agresivno propagando, zahtevajo vpogled v račun obstoječega operaterja in sugerirajo prehod k novemu.

  • dusan72 23:41 07.december 2017.

    že OD 35€. Ko greš pa na internetni kalkulator n nikjer razvidno ali je v tej ceni res ta hitrost, ali je 10/10 ali kaj. Pa potem vidiš, da TV ni vštet in dodaš še TV shemo. S je brezvezna, ...prikaži več dodaš malo večjo, ki ti ustreza in "kalkulator" naenkrat skoči na 50+ €. Ugodni "my ass" Mogoče govorimo o parih €, vsekakor pa ne o 20 ali 30, kolikor njihovi akviziterji prikazujejo naivnim strankam.

  • Dixon 23:23 10.december 2017.

    Če podpišeš med vrati si si milo rečeno sam kriv. Je pa res, tudi, da ima celotna branža takšne poslovne prakse...

  • dusan72 23:37 07.december 2017.

    @brencl47 Verjetno imaš v mislih T2. Čim so z napeljavo (pustimo "mutna posla" in brez potrebnih soglasij) prišli v naš objekt se jih 14 dni nismo mogli rešit z vrat. Ko so prišli že tretjič sem jim rekel, da "bo ...prikaži večbo četrtega čakalo vroče olje, ki ga imam na štedilniku". Potem se je nehalo. Če jim pa "nasedeš", pa ponavadi prepozno ugotoviš, da je ponudba eno, resnica pa drugo. Predvsem paketi, kjer je z malimi črkami napisano OD in DO. Piše paket do 300 Mb, pa 270 programov, pa telefon...

  • Vesna Dolšak 23:04 07.december 2017.

    Nimajo me kaj klicat za take zadeve, tudi k meni na dom naj ne hodijo za sklenitev naročniških razmerij. Vem, kje jih najdem in bom že šla tja, če bom karkoli želela.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.