Slovenija
236 ogledov

Nasvet e-uprave: namestite stare brskalnike

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • maresem 12:17 29.september 2015.

    To ni država, to je en skorumpirani kokošnjak, ki ga obvladuje mafija, tajkuni, koruptivneži in državniška, vladna zalega, ki je na pol pismena.

  • Žvižgač 20:20 29.september 2015.

    Če bi vedeli v kakšni informacijski pradobi funkcionira FURS z najnovejšimi programi, bi bili veseli, da vam vsaj povedo, da lahko s starimi brskalniki še kaj po e poti urejate z dražvo. Eni prašiči pa se na ta račun redijo ...prikaži več kot Zidar na avtocestah... Jebiga to je že spet ista tema...ne bom več sral po državi, ker to je moja domovina.

  • tslamar 09:11 30.september 2015.

    Čedalje bližje sem nakupu snajperja. Le tule ne vem, koga točno bi bilo treba ustreliti.

  • miho 10:07 29.september 2015.

    In to povedo šele zdaj? Jaz sem se pa že vse leto spraševal, kam mi je izginilo digitalno potrdilo. Zdaj mi je vse jasno. Ni podpore za novejšo verzijo mozille. :( Sramota.

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 11:46 29.september 2015.

    Sramota,toliko denarja gre za elektronsko poslovanje z državnimi ustanovami,pa en amater ni sposoben namestiti teh komponent v vse najbolj uporabljane brskalnike.Sram naj jih bo.

  • hpet 11:20 29.september 2015.

    V našem podjetju imamo dnevno s tem opravka in skoraj vsak mesec moramo zapravljati čas in na novo nameščati razna skropucala od podpisnih komponent različnih javnih zavodov. Zadnjič sem se razburil do te mere da sem bil odločen vsaj eno ...prikaži več odgovorno osebo "nahrulit" (ta primer je bil AJPES)... preden sem uspel prit do te osebe so me 2x izgubili na telefonskih linijah, v tretje pa sem raje šel na kavo ker sem ugotovil da nima smisla. Vsaka agencija ali zavod ima neko svoje sranje, ki ga potrebno redno spreminjat, enkrat dela en brskalnik, drugič drugi. Najboljše da imaš vse možno brskalnike nameščene ker en bo mogoče že delal. Nazadnje sem dobil iz tehnične pomoči odgovor, da naj uporabim IE in pred namestitvijo komponente izključim vse varnostne mehanizme brskalnika. Da, to plačujemo...

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 12:01 29.september 2015.

    Zakaj mora pri nas država vedno vse naredit prepozno. Tud če se jasno ve da bo nekaj treba prej jih briga...vedno čakajo zadnji moment če ne bo slučajno čas sam od sebe rešil zadeve. Ko je prepozno se pa zgovarjajo ...prikaži več da tako hitro niso mogli razpisa dat vn al pa neki. V glavnm bedarije. Če dam jz en dan prepozn vlogo me niti povohal ne bojo birokrati eni...če pa oni je pa vse v najlepšem redu..itak.

  • Rozzeto 10:08 29.september 2015.

    zanimivo kako bodo hitro posodobili svoj sistem, ko pa se nihče ni zganil več kot eno leto. Imel sem podoben primer kot omenjeni bralec. Že lansko leto podpisovanje ni delovalo na novejših različicah Firefox-a tako da sem pričakoval da bo ...prikaži več težava do letošnjega leta odpravljena, a glej ga zlomka. Seveda ni bila. Katastrofa in da ne omenimo kakšen je lahko "security issue" zaradi tega!Podn od države v vseh pogledih.

  • hpet 11:25 29.september 2015.

    ...še to, logično bi bilo da bi se na tem področju vse državne agencije in zavodi poenotili in uporabljali isto podpisno komponento - ampak ne, oni vsak po svoje, ker oni lahko, oni zmorejo.

  • razerznak 14:47 29.september 2015.

    apple mac compe pa ti skoz dela

  • blueone 19:22 29.september 2015.

    DOVOLJ VAS MAM, KAJ VAM NI JASN...zafrkavam se z oddajo na edavke...to ni dobro, tisto ni dobro....izgubim miljon ur pa živcev, da lahko oddam en ebeni REK obrazec...kdo vam nadgrajuje in servisira vašo programsko opremo in za koliko denarja...iz katerega ...prikaži več že...aja iz našega davkoplačevalskega....če pa ne oddam obrazca mi pa nabijete kazen...DOVOLJ VAS MAM...NESPOSOBNEŽI ENI sesalci državnega denarja...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.