Slovenija /slovenija/crna-kronika
47 ogledov

Nazaj ga je pripeljala krivda

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • erikkk 12:41 19.april 2013.

    Pa sory za napake ker pišem v slabi luči ...Bi pa vsekakor prišlo prav če bi Žurnal dal možnost da si vsak prijavljen uredi ali popravi svoje komentarje, tud izbriše ... Teh možnosti žal nima.

  • KOJAK 14:18 19.april 2013.

    Zagotovo bo dobil manj kot 5 let... v prid mu govorijo, prejšnja nekaznovanost, kesanje, predaja, vračilo denarja, ... podpora javnosti. Jat pravim d abo dobil eno leto, pol leta bo odsedel, malo shujšal in bo zunaj.

  • wingspan15 14:22 19.april 2013.

    Če bi bil varnostnik pošteno plačan, na pa da na račun njegovega dela bogati lastnik, bi do tega dejanja sigurno ne prišlo. Verjetno bi imel dovolj denarja za plačilo doma. Se vam ne zdi?

  • chilli24 14:35 19.april 2013.

    Borut bo pošteno obsojen in bo šel tudi v zapor. Prav tako bo moral denar vrniti z obrestmi vred. TUKAJ JE POINT. Tajkunom bo nekaterim sojeno (na naše stroške), nekateri bodo šli tudi v zapor za kakšen mesec, NAKRADENE MILJONE ...prikaži več pa ne bo nobeden vrnil. To je razlika in glavni problem. Enakost pred zakonom!!! Ja pa ja malo morgen.

  • Vr6 14:35 19.april 2013.

    Dobil bo 10 let tako kot mi če ne doplačamo dohodnine za 100 eu račun blokirajo v Sloveniji se samo na mele ljudi pritiska

  • KLOBO 16:05 19.april 2013.

    žal imaš prav!! Bavčarjevi nakradeni miljoni so že nekje na Bahamih, on bo pa nazadnje še tožil državo, da so ga slikali skupaj s kriminalisti !!

  • erikkk 12:37 19.april 2013.

    Zakaj ga ljudje ne krivijo tako kot Hildo ..Sicer ne zagovarjam kriminal.A.... Človek ima čisto preteklost.... Naredil je en san greh zaj ... in za to ga bodo hitro obsodili, ker je navaden državljan in še 5 ...prikaži več let bo kasiru ... medtem pa se Hildi stavi rak kopičijo ... še vedno je na prostosti, klub temu kakrkoli je naredila (pripor ni zapor), in na koncu se ji obeta še mila kazen, vrjetno manjša od varnostnika ... Tu se jasno koga imajo ljudje rajši ...

  • Mežan Marjan 12:56 19.april 2013.

    samo povej kje si u službi ki si tako pošten--seronjo

  • jakec1575 15:30 19.april 2013.

    Bolj fascinantna je lazna stevilka Sintala. Bodo oblasti in zavarovalnice ukrepale zoper taksna sprevrzena dejanja? To je, če se nas Robin Hood ni zlagal o kolicini. Slovenija ima problem pomanjkanja poslovne in osebne etike. In ker to pocne mnogo ljudi, ...prikaži več premnogo, vse skupaj postane sistemska zadeva in stastistika. Kupovanje prijateljev na javnih razpisih, izsiljevanje države z železjem, medtem, ko nam odpeljejo nov traktor, kot je zapisal nedavno novinar v uvodnik. Ni denarja za stažiranja ob vseh uradnih in neuradnih rezervah. Zaceti je potrebno pri sebi. Skrbi pa vprasanje, kako dolgo se tako? Do trojke? kako trhle oz. mocne so se noge te ekonomije?

  • malinom 13:58 19.april 2013.

    Če bo zadeva fer, kot je revež v osnovi naiven in pošten, je dovolj pogojna kazen, ker itak nikoli več ne bo niti poizkušal , pa čeprav je v stiski. Prej bi morala ta veleumna socialna mreža biti do vseh ...prikaži večeh enako fer, da vsem, ki so po 4 desetletja vlagali v proračunske blagajne prispevke po defoltu omogoči osnovno oskrbo v domu ostarelih. Naj mediji le spremljajo kaj bodo v tem primeru skvačkali in dosledno naj primerjajo s postopki do resničnih barab. Mi je kar slabo, ko vidim seznam neplačnikov-tajkunov, goljufov, kriminalcev na visokih položajih, na prostosti, s kupom WC papirnatih sumničenj in brez kančna vesti. Za te bi bil še Alcatraz premila in proračunsko predraga kazen.

  • chilli24 14:35 19.april 2013.

    Borut bo pošteno obsojen in bo šel tudi v zapor. Prav tako bo moral denar vrniti z obrestmi vred. TUKAJ JE POINT. Tajkunom bo nekaterim sojeno (na naše stroške), nekateri bodo šli tudi v zapor za kakšen mesec, NAKRADENE MILJONE ...prikaži več pa ne bo nobeden vrnil. To je razlika in glavni problem. Enakost pred zakonom!!! Ja pa ja malo morgen.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.