Magazin /magazin/bizarno
70 ogledov

Ne boste verjeli, kaj se mu je zgodilo

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Harrison 12:26 20.februar 2016.

    V žepu bi nosil ola gume. Bi blo bolj koristno, kot pa neko brezvezno zakajanje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Smrdljivost ogabana

  • Bo St 21:06 19.februar 2016.

    Človeku, ki očitno ni ravno široke pameti je v žepu razneslo dva rezervna baterijska vložka ali po domače dve bateriji, ki se uporabljajo tudi za led svetilke. Očitno jih je prenašal po žepu brez primerne embalaže tako da sta prišli ...prikaži več v stik in eksplodirali, bateriji nista bili v napravi za vejpanje, ko sta eksplodirali. Ta članek je totalna sramota za medije. Očitno so lobiji namenili še par deset milijonov da strašijo ljudi... mafija http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/exploding-e-cigarette-battery-leaves-7393635

  • Roban 01:33 20.februar 2016.

    Zelo žalostno se mi zdi, kakšno protipropagando delajo Slovenski mediji za stvar, ki ima potencial krepko zmanjšati število rakavih obolenj ter drugih bolezni, ki jih povzročajo navadne cigarete. Prav tako pa nebi škodilo, če bi si ljudje zadolženi za ...prikaži več pisanje člankov tukaj kdaj prebrali in se pozanimali o stvari katero pišejo, saj je večina člankov prav tako kot ta, polnih neresnic.

  • Harrison 06:54 20.februar 2016.

    Povej kaj ni res v tem članku!

  • burnar 00:07 24.februar 2016.

    Mu je samo noga zgorela. Dobro, da ni končal kot ta dva: https://www.youtube.com/watch?v=FsfO18QVOvY

  • Roban 13:17 20.februar 2016.

    V vašem komentarju se lepo izraža vaša razgledanost o temi na katero komentirate, zato vas bom razsvetlil in vam povedal, da se takšne elektronske cigarete kot jo je uporabljal poškodovani imenujejo vaporizerji in ne proizvajajo dima temveč paro. In za ...prikaži več drugič, da se ne boste smešili, ta para nima niti približno podobnega vonja kot pa dim cigarete.

  • gabruza 20:36 19.februar 2016.

    Pa kdo vam plačuje, da objavljate take nebuloze. Tobačni lobij, Philip Moris, Imperial Brands PLC, Tobačna Ljubljana.Ne bo vam uspelo. Smoking is dead VAPING is the future. And the Future is Now.

  • gabruza 23:04 19.februar 2016.

    Evo še vir, ker ste vi nesposobni.http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/exploding-e-cigarette-battery-leaves-7393635

  • Roban 11:04 20.februar 2016.

    "Kaj se je zgodilo? Walker je v žepu imel elektronsko cigareto, ki je zagorela"1. Elektronska cigareta žal ni narejena iz gorljivih materialov. V njej je le nekaj gumijastih tesnil ter majhen košček bombaža. Ostalo je pa vse iz negorljivih ...prikaži več materialov.2. V originalnem članku piše, da sta mu eksplodirali REZERVNI bateriji v žepu. ("Explosion: The spare battery exploded in his pocket"). In če ta oseba ni prebrala navodil, ki so bile priložene baterijam, ter je baterije uporabljala nepravilno si je pač kriv on in njegova nevednost ne pa elektronska cigareta (baterije nikoli ne smejo biti shranjene tako, da obstaja možnost da med njima pride do stika). To je čisto enako kot če bi spil liter čistila za odtoke, ter potem krivil čistila ker so te zastrupila.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.