Magazin > Bizarno
70 ogledov

Ne boste verjeli, kaj se mu je zgodilo

elektronska cigareta eksplozija
1/4
Profimedias
Dvajsetletni Anglež je imel srečo v nesreči, ker ni nosil kavbojk. Elektronske cigarete so zanj zdaj preteklost.

Dan Walker je sprva pomislil, da je eksplodirala petarda, ko pa je pogledal navzdol, je zagledal grozljiv prizor. Gorela mu je noga. K sreči je bil oblečen v trenirko, ki jo je lahko hitro potegnil navzdol. Če bi bil v kavbojkah, bi se lahko zgodilo, da bi ostal brez noge, so mu povedali zdravniki. 

Kaj se je zgodilo? Walker je v žepu imel elektronsko cigareto, ki je zagorela, ko je eksplodirala njena baterija. "Zgodilo se je hitro. Levo nogo je zajel ogenj, desno pa mi je opeklo. Lahko bi mi poškodovalo genitalije ali še kaj hujšega. Ne vem, kaj bi bilo, če bi v trenutku eksplozije kadil," je povedal za Mirror.

Walker, ki pravi, da ne bo nikoli več kadil elektronskih cigaret, bo verjetno potreboval presaditev kože. 

To je že drugi tak primer v zadnjem času. Elektronske cigarete so dovoljene tudi pri nas, a se obetajo na tem področju spremembe

Komentarjev 9
  • burnar 00:07 24.februar 2016.

    Mu je samo noga zgorela. Dobro, da ni končal kot ta dva: https://www.youtube.com/watch?v=FsfO18QVOvY

  • Roban 13:17 20.februar 2016.

    V vašem komentarju se lepo izraža vaša razgledanost o temi na katero komentirate, zato vas bom razsvetlil in vam povedal, da se takšne elektronske cigarete kot jo je uporabljal poškodovani imenujejo vaporizerji in ne proizvajajo dima temveč paro. In za ...prikaži več drugič, da se ne boste smešili, ta para nima niti približno podobnega vonja kot pa dim cigarete.

  • Harrison 12:26 20.februar 2016.

    V žepu bi nosil ola gume. Bi blo bolj koristno, kot pa neko brezvezno zakajanje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Smrdljivost ogabana