Slovenija
23 ogledov

"Ne" diktatu Ljubljane

Komentarjev 25
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • olaf 09:12 02.september 2013.

    Mene ne zanima preteklost in kaj je Popo delal v mladosti. To, da je izpraznil občinsko blagajno in nas zapufal po 800€ na občana je že razlog za preplah. Imenovanje Mišiča pa je kot da bi dobil otrok ključe od ...prikaži več trgovine s sladkarijami. V kolikor misliš resno s podporo Mišiču, je možno le dvoje. Ali si obetaš koristi ali pa ti za to pisanje plačujejo. Žal pa bomo nadrsali Primorci. Ko bodo Popoti, Mišiči, Anteji, Zokiji pokupili celo Obalo bo prepozno za prepevat Vstala primorska.

  • mirko 09:45 02.september 2013.

    Koprski mafijski lobij se je glede polnih jasli, ki se imenuje Luka Koper, uprl Ljubljanskemu mafijskemu političnemu odvetniškemu lobiju. Sedaj je Ljubljanski lobij v to vojno vključil še državno politiko in javne medije, ki jih obvladuje. Ljubljanski lobij sestavljajo pretežno ...prikaži več ljudje iz bivše komunistične elite in nekaj mlajših novodobnih mafijskih odvetnikov, ki so prisesani na državne firme.

  • korisnik_12763 12:39 02.september 2013.

    Uporabljaj svojo glavo ! Ali misliuš da je prav, da se po eni strani zahteva od politikov, da se ne vmešavajo v gospodarstvo, ko pa nam kaj ni všeč, tako politiki, pa pozivan+mo politiko, naj ukrepa. Kar poslušajmo Dr. Pavliho, ...prikaži več ki je realno ocenil nastali položaj !

  • Veteran 14:24 02.september 2013.

    Ne bo držalo, da so Primorci proti odstranitvi trenutnega nadzornega sveta Luke Koper in posledično GGM prej obratno, saj smo zadovoljni, da se Popoviču in podobnim ne omogoči nikoli več prevzema gospodarske družbe. To, da sedaj hočejo prikazati nezadovoljstvo glede ...prikaži več odstranitve GGM potencirajo samo akterji (Popovič, Jeretič, Jankovič in vodstvo sindikata LK), ki imajo oz. želijo iz tega izluščiti osebne koristi in upam, da vlada tega ne bo dovolila!!??

  • EnBralec 09:34 02.september 2013.

    Če bi Mišić zmagal na javnem, mednarodnem razpisu, z njegovim imenovanjem ne bi bilo nič narobe. Tako pa ni bilo nobenega razpisa za to delovno mesto - zakaj? Zakaj niso naredili mednarodnega razpisa? Ker so se vse zmenili vnaprej, v ...prikaži več smislu: Mišić, tebe bomo imenovali, ti pa boš potem delal to in to...Problem je način izbire direktorja, ne pa Mišić kot tak.

  • olaf 09:14 02.september 2013.

    Bolj kot ljubljančanov se je treba bat lokalnih sleparjev.

  • dragec 09:28 02.september 2013.

    BRAVO PRIMORCI, ŠE NAPREJ HODITE PO POTI PARTIZANSTVA IN ODJEBITE TO LJUBLJANO

  • hubertfast 09:57 02.september 2013.

    Tudi to, vseeno pa ljubljančanov ne rabimo. Ni ga podjetja, ki bi pod njihovo taktirko na obali cvetelo. Še vsako so pokopali.

  • hubertfast 09:59 02.september 2013.

    Itak, ljubljančani bi kradli vsepovsod, najlaže je sesati tuje krave.

  • mph 10:37 02.september 2013.

    ... dva oba previranta bi želela nekoga svojega.

  • jezero 13:34 02.september 2013.

    Ko pogledamo mafijsko povezavo Popoviča in Jankoviča, se zgrozimo.Sedaj že odkrito držijo plen v svojih krempljih.

  • ennanova 16:06 02.september 2013.

    Vili Brus - Primorski puntarji 1.delVili Brus o vzrokih in perspektivah vstajniškega gibanja.http://za-misli.si/vstajniska-tv/1145-vili-brus-primorski-puntarji-1del

  • alfredo 16:14 02.september 2013.

    http://www.livestream.com/areafilm

  • olaf 07:49 03.september 2013.

    Blagajna je res prazna, zato se pospešeno prodajajo nepremičnine v občinski lasti. Smo najbolj zadolženi na prebivalca v SLO. Vse, kar je bilo narejeno bi bilo lahko narejeno ceneje brez provizij, tiskan beton se lušči na veliko,parkirišč je vedno manj, ...prikaži več prijatelji imajo vedeno več nepremičnin, palme,kje so,

  • olaf 07:49 03.september 2013.

    Blagajna je res prazna, zato se pospešeno prodajajo nepremičnine v občinski lasti. Smo najbolj zadolženi na prebivalca v SLO. Vse, kar je bilo narejeno bi bilo lahko narejeno ceneje brez provizij, tiskan beton se lušči na veliko,parkirišč je vedno manj, ...prikaži več prijatelji imajo vedeno več nepremičnin, palme,kje so,

  • olaf 07:59 03.september 2013.

    Kaj je vodil Mišič? Še na ladji ni napredoval. Eno piransko agencijo za nepremičnine, ki je daleč od največje. To je njegovo podjetje, povezano z izrabo notranjih informacij iz Občine in podkupovanjem (mally,...) obnavljanjem nepremičnin brez ali s pomanjkljivimi dovoljenji ...prikaži več (prijave končale v predalih zakaj l€). Ljudje, ki ga poznajo (Pirančani) nimajo najlepšega mnenja o njem, no ja razen tistih, ki imajo koristi od tega poznanstva.Tip dosti govori, rezultatov pa malo nič. In tak človek nima kaj iskat v Luki in se igračkat z usodo zaposlenih.

  • suzana.kos 07:43 02.september 2013.

    Supervizor kaže, da je Matoz, hišni Popovičev odvetnik, od koprske občine dobil 819 tisoč evrov, v aprilu 2006 več kot 20 tisoč evrov in recimo v aprilu 2009 več kot 30 tisočakov...škoda, da Supervizor še ni zajel javnim in državnih ...prikaži več podjetij, da bi lahko pogledali kako si vsakokratni prisesanci debelijo denarnice.. zakaj Luka Koper ne razkrije koliko je zaslužil, ko je vodil Ns Luke Popovič? in koliko je na račun Luke dobil Grafist? ta firma je od koprske občine kasirala že več kot 31 milijonov evrov. halo! zbudite se!!!

  • olaf 08:16 02.september 2013.

    Jeretič, Popovič, Mišič zlorabljajo Primorce za dosego svojih umazanih ciljev. Na Luko gledajo izključno kot na kravo molznico. To o diktatih iz Ljubljane in Mišič domačin so samo pravljice. Mišič bo za korist postal tudi žid, če je treba.

  • mph 08:31 02.september 2013.

    Khm.... moraš imet nek problem z računalnikom, ker ti je kar pomešalo besede, da je prišel ven obraten pomen, kot pa si verjetno mislil. :-)Poznam jih kar nekaj, ki niso volili Popoviča, predvsem, ker jim je ostal v ...prikaži več spominu iz mladih let kot maksimalen napihnjenec, ki je vedno imel polno rit vsega in totalno protekcijo očeta .... vendar pa je Koper danes kot noč in dan. In čeprav ga večina še naprej ne bi volila, nekatere pa je prepričal in ga tudi jaz ne zaradi drugih razlogov, pa še vedno upam, da bo zbral dovolj podpore za še en mandat.In prav tako ima vso mojo podporo v tem primeru in - kdo bi to mislil mesec dni nazaj - Mišič ima mojo popolno podporo. Se strinjam načeloma sicer s Pavliho.

  • KOJAK 09:05 02.september 2013.

    mph... isti si kot ljubljančani, ki volijo Jankovića. Vsi pravijo koliko je naredil, hkrati pa navržejo pa tudi če je kaj ukradel, prejšnji so samo kradli in nič naredili... bolano razmišljanje. Kdor krade in je koruptiven nima kaj delati v ...prikaži več javni upravi in državnih podjetjih. Dokler bomo tako razmišljali bomo slovenceljčki.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.