Svet
10 ogledov

Ne potrebujete sobe? Nabijem vas na k****!

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 14:10 20.avgust 2011.

    Od leta 1999 me ni več pri šahistih,saj bi bili najbolj veseli,da jim samo nakažem denar za letovanje,sam pa ostanem doma.Zato pa dragi Slovenčki nosite težko prislužene € lenuhom in barabam neprijaznim na Šahovsko obalo?

  • Schreckensherrschaft Alarm 16:43 20.avgust 2011.

    hahahaha....prav je naredu hahahaha. Samo jednom u zivotu treba da si takav :p hahahah

  • Schreckensherrschaft Alarm 16:57 20.avgust 2011.

    po mojem se smrkaucu zdi super k ga resno jemlete hahahahaha Hrvaska !!? Ma super :p fejst folk so Hrvatje kot narod:))))

  • pesjan 17:26 20.avgust 2011.

    pa pa hrčki.resnica napisana v komentarju...

  • vladek 17:35 20.avgust 2011.

    Kakšni bedasti komentarji.A ste vsi od plemenitega majmuna dobili nekaj centov.

  • Gianni Hasipi 18:09 20.avgust 2011.

    Gadna je ljubomora... ali sta cete... tu ste gdje ste, tu smo gdje smo :P

  • recesija 10:59 21.avgust 2011.

    Enako je v gostinskih lokalih. Zunaj je 35 stopinj, naročiš mrzlo pivo, natakar ti pa prinese toplo. Ko še enkrat ponoviš, da si naročil mrzlo, ti natakar zabrusi - nimamo hladnega piva.Enkrat na hrvaškem in nikoli več!

  • kadoc 21:29 20.avgust 2011.

    Kaj pa rinejo na Hrvaško. Mi z družino že nekaj let ne dopustujemo tam. Gremo na slovensko obalo in v toplice. Pa še vedno je bilo super. Kar nosite jim denar!

  • trimix 04:32 21.avgust 2011.

    Objektivno dejstvo je, da se Hrvatje ne znajo it turizma in da se vedno zivijo v miselnosti, da njihovo cudovito morje odtehta zanemarjenega, butastega, nacionalisticnega natakarja in zazgane,presoljene cevape....Objektivno dejstvo je, da se vedno lahko srecas po hrvaskem male ...prikaži veče konobe, z okusno in poceni hrano, ter prisrcno prijaznimi ljudmi.....In zal..objektivno dejstvo je tudi, da se znamo it slovenci turizem morda samo za 1,5% bolje od hrvatov..in da se zdalec nismo sposobni izkoristiti, ponuditi in dolgorocno prodajati to kar imamo od narave dano...

  • krt 21:40 20.avgust 2011.

    Sam sem bil na na Baški. 16 dni. Z majhnimi otroci in ženo. Porabili smo minimalno denarja. Trgovine so bile odlično založene, še posebej s svežim adjem in zelenjavo. Kruh si dobil svež tudi v poznih popoldanskih urah. Sladoled je ...prikaži več bil 60 kun kepica (velika za tri slovenske!). Prijaznost na vsakem koraku. Ogledali smo si zastonj koncert klape Zvonimir, hodili smo na sprehode in uživali v čudovitem morju. Amen. Vse drugo je zavist, natolcevanje in hujskaštvo (ali pa slaba sreča - pojdite po Ljubljani - ali po kakem drugem mestu - idioti so povsod).Užijte počitnice in še zadnje sonce. Kjerkoli že.

  • balvan 10:51 22.avgust 2011.

    Vse lepo in prav, vsak ima svoje izkušnje z hrvati. Vedeti moramo da so največji negativci priseljenci iz celine in pa sezonski delavci, ki so primorani delati cele dneve za borno plačilo med tem ko mi poležujemo po "lepi naši". ...prikaži več Vedeti moramo da so pravi dalmatinski in istrijanski domačini še vedno izredno prijetni gostoljubni in prijazni ljudje,Da pa imajo te regije( dalmacija, istra) tudi, kakor vse druge EVROPSKE, probleme z nesocializiranimi priseljenci. Mi imamo takoimenovane razne čefurje, balkance itd. oni pa vukovarce, HDH-jevce, domoljube itd.

  • zic 15:31 20.avgust 2011.

    ah, nehite basat...zdej k je konec sezone, ko se je tla zavleklo miljon slovencev, je pa takoj treba neki vn dat...sej drugače ne bi preživel!? zakaj tja rine milijon slovencev, če se tam počutijo odveč????? to je moje edino vprašanje!!! ...prikaži več namesto k sosedom, pojdite na kmečki turizem v največji vročini kosit in skladat skupaj travo in delat bale...vi sploh ne veste kako vam bo vsak ampak vsak slovenski kmet hvaležen!!!! in avgusta ne boste imeli nobenih traum, kako so z vami grdo ravnali in končno se boste navadili delat!!!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.