Šport /sport/nogomet
17296 ogledov

"Ne potrebujem gospoda Čeferina, da mi to pove"

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • rd2dmk2 20:58 15.avgust 2022.

    klop, preaviš da tvoji futzbalisti ne smejo igrati vsak tretji dan 90 minut. 90 minut. eno uro in pol.. vsak 3 dan.. ne gre praviš, telesa ne zmorejo.. hm.. povej ti to onim kolsarskih dostavljalcem npr pri glovu. pa da ...prikaži veča ne omenjam recomo amazonovih delavcec ki pakirajo pakete. a oni tud delajo vsak tretji dan eno uro in pol za 20, 30 miljonov eurov na leto ? dragi klop tvoje razvajene lenobe lahko igrajo 3 tekme na dan. pa pika. a kako to vem ? vprašute mularijo, ki igra celo popoldne vsak dan.

    • ico8 10:29 16.avgust 2022.

      Ahahaha, cefo bi rad uvedel v profesionalni zogobrc nekaksen socializem, hihihi! Pravzaprav hoce enako situacijo kot je v nasi golobji baraki, sefi milionerji, ostali pa na lakoti, da lahko delajo z njimi kar hocejo. Cefic, bos spet rabil papija, da ...prikaži več ti pomaga ali pa njegova rdeca fana ne seze cez butalske meje!?

    • rd2dmk2 14:54 16.avgust 2022.

      ico8 šefi so milijonarji, ne so miljarderji, kar poglej kdo so lastniki klubov kot so PSG, chelsa itd... hecno je da si pozabil kako se je ustanavljala super liga. nogomet ratuje kot neka prostozidarska loža. imamo igo državnih prvakov, kjer ...prikaži večkjer pa ne igrajo državni prvaki ampak prvaki v količini denarja. zakaj iz nemške lige pridejo 4, iz slovenije pa nihče.. in da igralci ne morejo letat 90 minut vsak tretji dan. dej, a so neke mone razvajene, greva midva, jest za miljon na let, kolk pa ti ?

    • ico8 15:58 16.avgust 2022.

      Pri "ratuje", me je spreletel tisti obcutek Oluje... Drugace, pa ja, ko bos pred drugimi ocmi(ne mojimi) z polno mocjo pretekel vsaj dvakrat veliko zogobrc igrisce in ne bos rabil resilca se pa javi! F1 vozniki pravijo, da so na ...prikaži več obsolutnem limitu fizikalne moci z letosnjim programom dirk. Innnn, oni samo sedijo v trabantih, a ne!???

    • ico8 15:59 16.avgust 2022.

      2)Ce bi se ti vsaj samo kot najvecji amater ukvarjal z fitnisom, bi vedel, kaj gre in kaj je prevec! V smucariji je prevec, rezultate pa vidis, ko so skoraj vsi najboljsi v bolnici ali delajo pavze. Ce razumes je ...prikaži več v redu, ce ne, pa tudi!

    • rd2dmk2 21:03 16.avgust 2022.

      glej ico8 jest sem kar dosti pretekel za žogo. mogoče več, kot bo mesi al ronaldo v vsej svoji karieri. pa nisem dobil niti centa, razen velikega zadovoljstav,, da smo igral nogomet. ja in so nam bil vzorniki neki Krojf ...prikaži več in gerd miler in podobni. glede smučarije pa..si mal pozabil kako se je smučalo okol leta 1970. sem spomnil ko sem gledal smuke, pa smuči, pa opremo, pa nič varovalnih mrež pa mrtev na skoraj vsakem smuku kdo. ja kolega mam mal kilometrine, pa še zdrav spomin. pa lp.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.