Svet
6008 ogledov

Ne, to niso države tretjega sveta, to je Nemčija. Neverjetna kriza!

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Zebra12 15:58 26.december 2022.

    Sankcije delujejo... EU gre vse bolj v smer propada.

  • Avatar bobnar53
    bobnar53 16:14 26.december 2022.

    Vso zahvalo lahko švaboti in ostala EU izreče kleptomanki Uršuli, senilnemu Joeu, NATO glavonji Jensu in koakainarčku Zelenkotu!! Vse gre v PM in to 500 na uro!

  • kapibara1 14:47 26.december 2022.

    Navleki so si " refuges vikomen".. pa naj s tem popolnijo iskana delavna mesta... hahhhaaahhhhaaa . Popolnili/ DOpolnili so si samo seznam Socialnih prejemnikov

    • Avatar Leon
      Leon 14:59 26.december 2022.

      Nekdo preigrava scenarij iz leta 1933 in iščejo krivce za svojo nesposobnost . Angela Merkel je bila preveč razumevajoča za svetovno krizo . Kaj pa bi lahko naredila ? Brez priseljencev nikoli ne bi imeli takšen razcvet kapitalizma . Ali ...prikaži več bo vojna vse rešila ?

    • McBobo 18:10 26.december 2022.

      Leo, a trenutno stanje v Nemčiji tebe spominja na kapitalizem? Ti pojma nimaš, kaj je kapitalizem. Trenutno stanje v Nemčiji je odraz levičarstva in komunizma, ki je zelil celo EU in ne samo Nemčijo. Pojavil se bo novi Adolf in ...prikaži več vsega hudega sit narod bo potegnil z njim. Že videno, samo narodi se nič ne naučijo iz zgodovine, da bi prej ustavil komunizem.

  • jan99 16:20 26.december 2022.

    "da je še vedno na okrog dva do tri odstotka območja Nemčije ni možnosti sprejema signala..."; "z deli še niso niti ačeli"; " da o 20 ali 30 minut ne morejo s postaj. Vlak morajo najprj zapustiti"; "kako izgledajo njene ...prikaži več smene." (Smene?! RESNO?); "primankjuje"; ".Tkšni nakupi"; "od ddruge mame"; " Strah od ugašanj" (Halo? Po slovensko se reče "strah pred ugašanjem"); in elektrikar je kar lepo električar (prve besede ne uporablja nihče). "Dežurni" B.B. zamisli se, ali poišči novo službo.

  • rd2dmk2 16:38 26.december 2022.

    no ja slovenci , hotel ste v EU ( indijo koromandijo ) zdej so pa kulise padle in se vidi kje smo. in takole malo za v premislek. kdo bo to plačal ? se spomnite krize tam okoli 2009 ? ...prikaži več zakaj se je že šlo ? ja komu smo posojal naše eure ? komu ? Grkom ! in čemu ? pa da so grki lahko vrnili nemcem. aaaaa, a se kdo vpraša, kako bo s posojilojemalci v CHF v SLO ko ne bodo več zmogli ? bodo Grki mal eurčkov dal? švabi? no kdo bo pa švabom posodil (no dal),da bodo spet bogati? no kdo? hlapci iz SLO

    • vzev 17:39 26.december 2022.

      Zakaj bi pa koga moralo brigati kako bodo tisti s CHF? Ko so jemali kredite, so se hvalili kako so pametno prišli skozi. Ko so drugi šli rajši na dražji in bolj varen način. Sedaj bi jih pa ostali morali ...prikaži več reševati. Sami so si to zakuhali.

    • rd2dmk2 08:36 27.december 2022.

      vzel, franke in kreditojemalce sem dal samo za slikovito primerjavo. dejansko, če bi prebrali med vrsticami pomeni da bomo morali spet reševat nemčijo male države iz EU. mal pobrskajte koliko tisoč miljard bo dobila samo italija za reševanje svojih prezeblih ...prikaži večh državljanov. in zakaj EU tako vabi balkan in ostale k sebi. ja je treba dobit naivce da bodo vplačevali v sistem in posledično nekam je treba pospravit svinjarijo. mal poglejte po netu kje se shranjujejo uničene lopatice vetrnic.

  • Toma 17:25 26.december 2022.

    Saj sem rekel, da so država tretjega sveta: komaj so preprečili državni udar, navlekli so si miljone delomržnih raketnih tehnikov, nočejo več delati avtov, ker baje primanjkuje čipov… Super, naj cela Dojčelandija propade kot npr. Blauklump!

  • Avatar pantani
    pantani 07:33 27.december 2022.

    Kje je sedaj tistih milijon priseljencev,ki jih je Merklova uvozila?!!!

  • lojs 16:49 26.december 2022.

    sicer pa g.golob je javno izjavil, da bo reševal nemško recesijo, ja prav nemško ... res, da je to izjavil v lutkovnem gledališču, ampak do sedaj še ni izjavil, da je bila to samo šala, tako, da ga resno jemlen, ...prikaži več ali je pa prevarant

  • lojs 15:44 26.december 2022.

    mah naj pridejo sem v našo vukojebino, je sicer malo držaje po štacunah, pa davki so višji, pa plače nižje, ampak nič ne de ... folk še vedno prisega na švaba bmw, to je zakon, pa tud če nimaš za ...prikaži več kaj druzga, jebi ga

    • Toma 17:26 26.december 2022.

      Če si Balkanske harodnost…

    • lojs 18:54 26.december 2022.

      jaz nisem, vidim pa takih škatel ogromno, pred štacunam, dva dni pred prazniki, čista promenada, no sej zdej bo pa spet ... in to je to, slovenistan, balkanska republika, sploh za vse tiste, ki se niso mogli poslovit od bivše ...prikaži več yuge, to je raj za šverc, mafijo in take posle

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.