Slovenija
555 ogledov

Nekdaj eksotika, zdaj tudi pri nas

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • korisnik_13858 09:33 03.januar 2016.

    Te zadeve jedo tam, kjer druga ne uspeva (dobro), Jedli bi kaj drugega, pa tega ni. Gre le za domišljavo avanturo, ki je pripisujem nobene teže, še posebej ne poslovne. Je pa vsaj res, da niso vegeteroristi. Zaenkrat.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 17:51 02.januar 2016.

    Gurmani se že oblizujejo.

  • Ferluci 18:06 02.januar 2016.

    Kar naj žrejo to sranje. Jaz sem za konkreten šnicl ali bedro, zaenkrat si ga še lahko privoščim...

  • Lavdan 18:59 02.januar 2016.

    Predlagal bi vsem črvoželjnim jedcem, da se izselijo tja kjer to že obstaja, a k nam naj te svinjarije ne uvažajo. Pa dober tek.

  • blueone 22:01 02.januar 2016.

    Mah to ni del naše kulture...držim se tistega kar jemo pri nas.

  • frogstomp 23:34 02.januar 2016.

    kaj pa če bi gojili tu in s tem sej veste... delovna mesta pa ta balast k pride zravn? :)

  • h3o 16:14 03.januar 2016.

    tele gliste gotovo nimajo okusa kot kakšni kraševi bomboni a?

  • frogstomp 09:49 04.januar 2016.

    dober del barvil za hrano, ki ga najdemo predvsem v bombonih je že dolgo časa izdelovan iz žuželk:https://qcsupermom.files.wordpress.com/2014/04/carmine-is-a-red-food-coloring-that-comes-from-boiling-cochineal-bugs-cochineal-6.jpg

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.