Svet
37282 ogledov

Nekdaj najbogatejši Rus, ki ga je Putin spravil v zapor: "Bliža se njegov konec!"

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Hribar65
    Hribar65 05:56 20.junij 2022.

    SLAVA RUSIJI - Z -

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 14:51 20.junij 2022.

    Iz njegovih ust v božja ušesa!!!

  • Jernej65 22:34 19.junij 2022.

    Putin si je nakopal jezo skoraj celega sveta. Na noben način ne bo izšel kot zmagovalec. Poleg Ukrajine mu skoraj cel svet pije kri. Prej ko slej bo izkrvavel, ni mu pomoči. Če jih naštejem samo nekaj iz zadnjega obdobja. ...prikaži več Napoleon, Musolini, Hitler, Sadam Husein... naslednji je Putin. To so vse veliki poraženci novejše zgodovine, neglede koliko gorja so prizadali pred svojim klavernim koncem.

    • Ender3 23:21 19.junij 2022.

      Jernej65 odvisno kako si predstavljaš celi svet. Nato ima cca 30 pridruženih članic in še te niso enotne /Turčija/Tudi največje tudi ekonomsko močne supersile niso naklonjeni zahodu /Kitajska, Indija/, potem je, kopica malih slabo razvitih držav, ki so proruske. Skratka ...prikaži več stvar ni tako enostavna in predvidljiva, kot si predstavljamo.

    • Jernej65 23:37 19.junij 2022.

      Kako enostaven bi bil svet če bi bili vsi enotni. A je kdaj bil cel svet enoten. Večina sveta obsoja to agresijo. In v tej večini je tudi skoraj ves razviti svet. Še ko je Hitler začel vojno, je bila ...prikaži več enotnost sveta manjša kot je sedaj. Putin iz tega samomorilskega napade ne more in tudi ne bo izšel kot zmagovalec. Ali bomo vsi poraženci ali bo samo on še bomo videli. Zmagovalec nikakor ne bo.

    • Jernej65 23:42 19.junij 2022.

      To je že popolnoma jasno, da pridobil ne bo čisto nič, samo mrtvi se bodo na koncu, če bo pri tej vojni še dolgo vstrajal, šteli mogoče celo v milijonih in nastradal bo cel svet, Rusi pa najbolj. Takšna so ...prikaži več pač dejstva, ki jih boste morali tudi največji podporniki njegove agresije, na koncu sprejeti in se s tem sprijazniti.

    • Jernej65 23:49 19.junij 2022.

      Še Kazahstanski predsednik, ki je do sedaj bil velik podpornik Rusije, je na Ruskem gospodarskem forumu jasno povedal, da se s to agresijo ne strinja in to Putinu v obraz. Njegovi podporniki ga zapuščajo eden za drugim, saj že vsi ...prikaži več ugotavljajo, da je njegovo početje jalovo, le ti in še enih par tu gor še tega niste ugotovili in tega morilca kujete v zvezde.

  • Friderik1950 07:16 20.junij 2022.

    Ni tema, pa vendar. Za mene je bila napačno strateško vodena vojna končana s predajo elitnega bataljona, ki bi ga morali rešiti iz obroča v vsakem primeru. Tako pa zelo žalostno. Na eni strani elitni državniški sprejemi, na drugi strani ...prikaži veči pa ti zajamejo elitni bataljon, kolikor ga je še ostalo. Žalostno. Kako pa Rusi spoštujejo konvencijo o vojnih ujetnikih pa vemo iz zgodovine. Moj pogled pač.

  • Burja 20:56 19.junij 2022.

    Zagotovo pride njegov konec, a kaj ko vedno znova vzklijejo novi, samopoklicani "carjeviči' Še dobro, da bo enkrat konec cele kreacije, le kdo si želi gledat "večne jezdece apokalipse'.

    • Ender3 23:25 19.junij 2022.

      Burja nisem prepričan, da bo tako hitro končal. Doma ima izrazito podporo, tudi osebno varovanje presega običajne okvire. Trdno je na sedlu, izda ga lahko le zdravje s katerim se, dosti špakulira.

  • jakec1575 20:53 19.junij 2022.

    2 razloga. Proruskim separatistom rusi ne zaupajo. poleg tega je tam smrtna kazen skoraj za vse. drugo. veliko vesta. mucenje. waterboard, serum resnice.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.