Kdo neki, tisti levičar, katerega je razkrila, desničarjem se lahko samo smeji, kako se levnuharji med seboj JE-BE-JO, ha, ha,ha,....in nimajo nobenega razloga, da bi ji mašili avto.
Od Švarc Pipanove sem glede na izobrazbo in položaje, ki jih je zasedala, pričakoval veliko več modrosti. Da se spušča v take "biznise", ko je že bila pri nakupu Litijske krepko "nategnjena", je res zadnja stvar, ki bi jo od nje pričakoval.
"Ful sem si štalo naredila s tistimi posnetki"... "Kakšno si je šele Jenul pa je lepo zaigral na noto napadenih otrok z jajci in je sedaj žrtev. Lepo se je javno mnenje obrnilo..." "Imaš prav... Bom še jaz nekaj takega… ...prikaži veča poglumila..." Nekaj momentov kasneje: "Poglejte mi kaj so mi naredili iz avta s katerim vozim 5 letno hčerko..."
En odmerek zdravila Dietter zmanjša apetit in zaduši lakoto za 3-4 ure. Redna uporaba pomaga večkrat zmanjšati velikost želodca. Zdravilo nato razgradi in odstrani maščobo iz telesa.--- https://bitly.cx/dietter
En odmerek zdravila Dietter zmanjša apetit in zaduši lakoto za 3-4 ure. Redna uporaba pomaga večkrat zmanjšati velikost želodca. Zdravilo nato razgradi in odstrani maščobo iz telesa:--- https://bitly.cx/dietter
Prav bi bilo, da se politiki vozijo izključno s kolesi ali kvečjemu električnimi avti, ker to hočejo vsiliti raji. Tam pa izpušnih cevi ni.
Jaz bi raje od prisluhov naprej...pogledal pod avto. Veliko botrov je spravila v zadrego.....
sprevrženo dejanje-krivi so tako LEVI kot DESNI za situacijo,ki jo imamo v SLO
V praznem svetu politike je človečnost redka, in storilec je le skrajni odsev sveta v katerem živimo. Pač tipična ovca po nareku!!
Kaj ji kdo grozi ali maščuje?raziščite.
Kdo neki, tisti levičar, katerega je razkrila, desničarjem se lahko samo smeji, kako se levnuharji med seboj JE-BE-JO, ha, ha,ha,....in nimajo nobenega razloga, da bi ji mašili avto.
A glede litijske pa ni ostala brez besed?
Od Švarc Pipanove sem glede na izobrazbo in položaje, ki jih je zasedala, pričakoval veliko več modrosti. Da se spušča v take "biznise", ko je že bila pri nakupu Litijske krepko "nategnjena", je res zadnja stvar, ki bi jo od nje pričakoval.
"Ful sem si štalo naredila s tistimi posnetki"... "Kakšno si je šele Jenul pa je lepo zaigral na noto napadenih otrok z jajci in je sedaj žrtev. Lepo se je javno mnenje obrnilo..." "Imaš prav... Bom še jaz nekaj takega… ...prikaži veča poglumila..." Nekaj momentov kasneje: "Poglejte mi kaj so mi naredili iz avta s katerim vozim 5 letno hčerko..."
Švarc Pipanova, to se zgodi, če nisi poštena oseba. Že tisto na Litijski mi je bilo zelo sumljivo. Nekomu je počil film in je to naredil.
To se ne dela. Če delaš to, pokažeš, da nisi nič boljši. Počil film? Zaradi česa?
Purpena v avspuhu je še najmanj. Drugič bo kaj drugega. Kakor je Slovenija postala mafijska država se bodo začele dogajati tudi stvari temu primerno.
Levičarji se bodo med seboj poklali in prav je tako.
Plavi-mill, a si res takšen bukselj??? Tvoji idoli so tisti, ki poskušajo levim privržencem škodovati na vsakem koraku in z vsemi sredstvi!
Domobranci bodo spet začeli bratomorno vojno!
Janez_533 in Kmodri_ - to so bili Izraelci s purpenom!
twitko 👎 izdajalcem v kleti verjetno kaj takega nebi prišlo na misel.
Idioti so idioti in irelevantno je ali se uvrščajo med levičarje ali desničarje, ker dejanja jih definirajo, ne politična usmeritev!
To je v okvirju prepovedanih predčasnih volitev .
še kaj hujšega vas čaka, banda skorumpirana...
Vas bi moralo bolj skrbeti..!!
njen mož in avto nista nič kriva-to je nagnusno dejanje,krivi so levi in desni
Zakaj pa levi, si morda mnenja , da je to delo levičarja ,bedak zahojeni.
mahatma2 - To so bili Izraelci s purpenom Nika jih je videla!
Twitko to je že 2:O za Niko. Pa ne, da se boste reveži predali.
En odmerek zdravila Dietter zmanjša apetit in zaduši lakoto za 3-4 ure. Redna uporaba pomaga večkrat zmanjšati velikost želodca. Zdravilo nato razgradi in odstrani maščobo iz telesa.--- https://bitly.cx/dietter
En odmerek zdravila Dietter zmanjša apetit in zaduši lakoto za 3-4 ure. Redna uporaba pomaga večkrat zmanjšati velikost želodca. Zdravilo nato razgradi in odstrani maščobo iz telesa:--- https://bitly.cx/dietter
Mafijsko opozorilo o OMERTI.
sama si je to naredila?
Ja, ja, obstaja velika verjetnost tistega z Janševega tabora.
Stanuje v bloku, pa ima avto z dvema izpušnima cevema. Toliko pa še njen mož.
Dve izpušni cevi na avtomobilu naj bi kazali na kaj??? Butl kronan!
Si si zaslužila še kaj hujšega, kakor še marsikateri drugi politik. Sami lopovi
Na katere lopove to misliš. ? Verjeti je, da janšisti nimate nič s tem..
Ender3 in leve in desne, jebe se mi kateri so tvoji, če si tok rukjen pa jim verjameš
Potem bi švercar orožja moral že zdavnaj biti na vislicah ne, da sedi celo v parlamentu.
jp tega bi morala že JNA na roški pospravit