Magazin /magazin/vip
33648 ogledov

Nekdanja služabnica o princu Andrewu razkrila neverjetne stvari

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Palson 12:29 22.januar 2022.

    You rang M'lord?

  • Avatar MS
    MS 13:50 22.januar 2022.

    Kraljevina je arhaični zastarel model vladavine ki danes nima nikakršne izvršilne moči pri upravljanju države! Kraljevska družina upravlja svoje ogromno premoženje ki ga ni ustvarila s svojim delom! Danes se bahato in megalomanski obnašajo! Za primer: Buckinghamska palača v kateri ...prikaži veči biva kraljica ima 700 sob. Med njimi - petdeset kraljevih spalnic in še posebaj kraljičina delovna soba.

  • Dragonja 00:17 23.januar 2022.

    Dobro,da se parijo med sabo in s tem debilnost ne širijo kot Omikron.

  • Avatar MS
    MS 14:44 22.januar 2022.

    Finance britanske kraljeve družine so zapletene, saj javnosti niso razkrite podrobnosti o njihovem bogastvu. Vendar pa lahko kljub vsemu trdimo, da ima kraljica Elizabetha skupaj z ostalimi člani kraljeve družine okoli 88 milijard dolarjev (slabih 75 milijard evrov), kot je ...prikaži več leta 2017 poročal Forbes. Glede na to, da člani kraljeve družine nikoli niso delali in ne hodijo v službo, od kod jim torej toliko denarja?

    • mici79 12:22 24.januar 2022.

      Samo odgovor na zadnje vprašanje, ker o izvoru premoženja nimam pojma... "Working royals" so v službi države (morajo hodit na dogodke, ne smejo delati za sponzorje, ne smejo se ukvarjati s politiko....) in prejemajo plačo. Ne dobijo vsi enako, ob ...prikaži več Philipovi smrti se je govorilo, da naj bi dobil nekje 450 tisoč funtov letno, Andrew pa 300 tisoč, ki jih seveda ne prejema več. Tudi Harrya so odrezali, ker ne dela več. Najbrž lahko svoj denar plemenitijo na druge načine (naložbe).

    • mici79 12:34 24.januar 2022.

      Pa tudi večina drugega premoženja ni osebnega od kraljice, ampak pripada monarhiji. Za kraljico se govori, da naj bi imela 325 miljonov funtov osebnega premoženja. Ona ima na primer v lasti samo posestvi sandringham in balmoral, ne pa vseh ostalih nepremičnin.

    • Avatar MS
      MS 13:24 24.januar 2022.

      mici79, praviš "Working royals" hodijo na dogodke, ne ukvarjajo se spolitiko itd! Kaj je torej DODANA VREDNOST ki upravičuje njihove miljonske plače in ves luksuz ki ga uživajo! Kaj opravičuje stroške vzdrževanja uckinghamska palača v kateri ima kraljica 700 sob. ...prikaži večb. Med njimi - petdeset kraljevih spalnic in še posebaj kraljičino delovno sobo. Itd, itd!

    • mici79 15:05 24.januar 2022.

      To je podobno, kot bi te vprašala, kakšna je dodatna vrednost predsedniške palače in Pahorjeve pisarne in kaj upravičuje drage zasebne lete naših politikov. S to razliko, da imajo britanci svojo kraljevo družino celo radi in so na njih ponosni. ...prikaži več. Druga stvar je turizem, ki šiba tudi zaradi najbolj znane kraljevske družine. Kdo ne gre pogledat buckinghamske palače, del katere je odprt tudi za turistične oglede.... Če ne bi bila last kraljeve družine, bi bila pa pod spomeniškim varstvom....

    • mici79 15:16 24.januar 2022.

      Še ena zanimivost, kraljeva družina proda za 50 miljonov funtov vstopnic na njihova posestva. Celoten prihodek od turizma, ki ga povezujejo s kraljevo družino, naj bi v britaniji pred pandemijo znašal okoli 19 miljard funtov - to je pa kar ...prikaži več nekaj davka za državo in kar nekaj ljudi, ki si s tem zaslužijo za preživetje.

    • mici79 15:19 24.januar 2022.

      no, ne bom več guglala za točne podatke, ampak se pogosto govori, da so izdatki države za kraljevo družino nižji, kot prihodki, ki jih ima zaradi njih.

    • Avatar MS
      MS 17:53 24.januar 2022.

      Aha, tržijo infrastrukturo ki so jo prigarali z lastnimi rokami! mici zberi se in ne bodi smešna! Nikoli nič niso ustvarili s svojimi rokami, vedno so bili paraziti na plečih ljudstva. In tvoja primerjava s Pahorjovo rezidenco je prav smešna! ...prikaži več! Mar ima Pahor 700 sob + 50 sob z svojo družino + kabinet zase! Mar pahorjeva družina uživa bonitete in dobiva apanažo kot vsa kraljičina žlahta! Ne smeši se mici!

  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 07:59 22.januar 2022.

    Uboga ženska...Še dobro, da ji ni bilo treba iti v šesto nadstropje zagrnit zaves..tega ne bi preživela..

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.