Magazin > VIP
33648 ogledov

Nekdanja služabnica o princu Andrewu razkrila neverjetne stvari

princ andrew Profimedia
Charlotte Briggs je leta 1996 nekaj mesecev delala za princa Andrewa. Pravi, da je bila to služba, ki je nihče ni želel sprejeti.

Briggs, ki je bila takrat stara 22 let, je s princem doživela neverjetne stvari, poroča The Sun. Med drugim je za časnik povedala, da jo je med sesanjem do krvi ugriznil prinčev pes, ki se je prestrašil zvoka. Psa so nato odstranili iz palače, princ pa naj bi se samo smejal, ko je izvedel, kaj se je zgodilo. 

"Vseeno mu je bilo. Šepala sem in moja noga je pomodrela, a se ni opravičil. Takšne male stvari ti o človeku povedo zelo veliko," je dejala Briggs, ki je Andrewa označila za razvajenca. Nekoč jo je poklical v četrto nadstropje, ker se mu ni ljubilo zagrniti zaves, ob katerih je sedel. "Ne moreš ene stvari narediti prav," ji je v zahvalo še zabrusil. To jo je zelo prizadelo, se spominja nekdanja dvorjanka. "Ta moški se je za državo boril v vojni, zaves pa ni zmožen zapreti. Neumno," je za časnik še povedala in dodala: "Andrew je poskrbel za slabo voljo. Misli, da je nad vsemi."

47-letnica se še spominja, da so morali biti vzglavniki vedno na sredi postelji, njegova pižama in medvedki, ki jih zbira, pa previdno razstavljeni. Charles in Edward pa sta bila po njenih besedah naravnost "čudovita". "Vsi so vedeli, da se Andrew obnaša nemogoče. Delala sem z vsemi člani kraljeve družine in vsi so prijazni. /.../ Če ne bi delala za Andrewa, bi morda na dvoru ostala dalj časa," še pravi Briggs.

Komentarjev 12
  • Dragonja 00:17 23.januar 2022.

    Dobro,da se parijo med sabo in s tem debilnost ne širijo kot Omikron.

  • Avatar MS
    MS 14:44 22.januar 2022.

    Finance britanske kraljeve družine so zapletene, saj javnosti niso razkrite podrobnosti o njihovem bogastvu. Vendar pa lahko kljub vsemu trdimo, da ima kraljica Elizabetha skupaj z ostalimi člani kraljeve družine okoli 88 milijard dolarjev (slabih 75 milijard evrov), kot je ...prikaži več leta 2017 poročal Forbes. Glede na to, da člani kraljeve družine nikoli niso delali in ne hodijo v službo, od kod jim torej toliko denarja?

  • Avatar MS
    MS 13:50 22.januar 2022.

    Kraljevina je arhaični zastarel model vladavine ki danes nima nikakršne izvršilne moči pri upravljanju države! Kraljevska družina upravlja svoje ogromno premoženje ki ga ni ustvarila s svojim delom! Danes se bahato in megalomanski obnašajo! Za primer: Buckinghamska palača v kateri ...prikaži veči biva kraljica ima 700 sob. Med njimi - petdeset kraljevih spalnic in še posebaj kraljičina delovna soba.