Slovenija
30 ogledov

Nekdo je videl Časarja na stolu, kjer je sedel nek drug Robert

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Opacity 22:42 13.december 2014.

    Spletna stran s številnimi uporabnimi in zanimivimi povezavamihttp://www.uporabi.net

  • kaperosi 22:53 13.december 2014.

    Zakaj pa ne povejo da je tps UrbasAnton u Kopru. Kdo ga sciti u tej drzavi po fu............

  • sasquatch 14:38 13.december 2014.

    Spoštovana avtorica članka Anja Zupanc! Bralcem je razumljivo, da avtorji člankov (ne novinarji, ker pravih novinarjev je v sloveniji bore malo) skušate svoj članek čim bolj začiniti, pa čeprav z osebnimi pogledi, saj sta objektivno poročanje in novinarska ...prikaži več etika v sloveniji že zdavnaj zamrla. Ampak kako za boga naj policisti pri osebi preverijo kdo je, kot tako, da pristopijo do nje in zakaj bi morali zaradi tega kakorkoli odgovarjati!? Naj taki osebi pošljejo goloba z listkom na katerem piše, da naj se zglasi na najbližji PP, da vidijo kdo je in upajo, da se mu bo vsedel na glavo?! S sabo pa naj prinese tudi prstne odtise, DNK s kahle,... Preden se piše in objavlja take nebuloze in bluzi o sankcijah zoper nekoga, ki je normalno in v skladu z vsemi pravili opravil svoje delo, bi se bilo potrebno prej malo podučiti kaj policija lahko oz. sme in kaj je policija dolžna oz. mora narediti. Sama vsebina članka pa je na ravni današnjega "novinarstva" v Sloveniji.

  • mph 15:45 13.december 2014.

    Če je res tako "Na policiji pa poudarjajo, da drugače sploh ne bi smeli ravnati." potem ne vem kaj se še čaka za popravit ta del zakona?? Halo? Nekdo bi prijavil, da za neko mizo sedi Hitler in čeprav bi ...prikaži več ob prihodu ugotovili, da sedi tam neka starejša ženska, bi jo kaj ... obstopili in poklicali na legitimacijo??? Bi enako naredili, če bi npr. ob obisku Merklove ali kakšne druge politične osebe nekdo prijavil, da gre za preoblečeno morilko ali morilca ... bi kar šli v akcijo ali se DISKRETNO malo prej preveri, še posebaj, če gre za takšno OČITNO kot noč in dan razliko v fizionomiji obraza??

  • Avatar čavez
    čavez 16:37 13.december 2014.

    Nekateri ne da nimajo nič v glavi so še kratkovidni zraven, vse čestitke BUTALCI.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.