Svet
1896 ogledov

Nekaterim državljanom 200 evrov

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Plavi-mil 10:28 15.november 2022.

    NE POZABITE !!!!! ta ptičja vlada je upokojence v leto 2022 ogoljufala za IZREDNO uskladitev pokojnin v višini 4,5% in za uskladitev 1% tistim upokojencem, kateri so se upokojili leta 2010, vi pa še kar pojte in plešite, oni vas ...prikaži več pa veselo goljufajo in kradejo.

  • Maxman 09:44 15.november 2022.

    Ponovno pogajanja: Fides vladi predlagal, da zdravnikom plače dvigne za 32 odstotkov, to je osem plačnih razredov ...čas je ,da se ljudstvo upre kasti pol bogov v belih haljah .

    • h4ck3r 09:55 15.november 2022.

      Nisem bil za selektivne dvige katerekoli posamezne skupine, če že se naj dvignejo VSE plače na istem področju za enak odstotek. Bi pa priporočal vsem nam Slovencem...začnimo se že enkrat brigati za lastne plače, napredek in delo in ne obremenjujmo ...prikaži večo in glejmo "sosedu v zelje in če mu uspe, upam da mu zagnije" in privoščimo sodržavljanu uspehe pa naj bo čistilka ali direktor. Fovšija je očitno postal nacionalni šport št.1

    • Maxman 15:49 15.november 2022.

      Halo , način objave nespodobnih zahtev zdravnikov je prva skrb za lasten obstoj . Denar za zdravstvo ,šolstvo,policija ,vojska ,javno upravo ....to je denar ,ki ga ustvarjamo zaposleni v vseh panogah ! Zakaj sindikat SKEI ne more izboriti povišice za ...prikaži več vse zaposlene ? Zakaj sindikatu trgovcev ,gostincev ....ne odobrijo povišice ? VSI USTVARJAMO v Sloveniji .

    • h4ck3r 16:12 15.november 2022.

      Se strinjam, tudi preostali sindikati bi morali biti predvsem bolje organizirani in množični. Sam sem že ves čas zaposlen v gospodarstvu in vedno sem si moral sam izboriti povišico. Je pa res da se sam ne smatram za kritično delovno ...prikaži več silo, mogoče za podjetje v katerem delam, ne pa za javno dobro. Kar pa npr. zdravniki in vso medicinsko osebje, učitelji, itd. pač enostavno so. In ja premalo so plačani, te mogoče zanima po čem to sklepam? Ker jih preprosto primanjkuje.

    • Maxman 10:01 16.november 2022.

      Še enkrat bom ponovil ! Ali misliš,da so samo v zdravstvu in šolstvu premalo plačani ? Kaj pa varnost države ,prometa in ljudi ,ki jih opravljajo vojska in policija ? Tudi vojakov in policajev primankuje zaradi premajhne plače . Tudi ...prikaži veči natakarjev ,trgovcev......njih si pozabil ?

    • h4ck3r 11:56 16.november 2022.

      Maxman...saj sem napisal "itd.", torej kritični kader, ki ga ne moreš nadomestiti z "uvozom". In nikjer ne trdim, da ostali niso premalo plačani. Ampak malo lažje je najti in tudi manj kritično, natakarja ali trgovca, ki mi reče "danes peč ...prikaži več dela ne", kot pa takšno učiteljico slovenščine, zdravnika, katerega diagnoze ne bom razumel že zaradiu jezika, policista, ki mi napiše kazen, ki je ne razumem, itd. VSI so pomembni, ampak obstajajo pa tudi prioritete.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.