Slovenija
31 ogledov

Nepremičninski davek v drugo skozi DZ

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • privat 09:53 08.december 2013.

    jaz menjam z mojim doplačilom. Vzamem avstralski ,etioijski,avstrijski,nemški...

  • privat 09:54 08.december 2013.

    poberejo ga pa najšibkejšim..otrokom ,penzionistom...in to samo zato da se jim njihovi ljudje ne uprejo!

  • majdas 13:35 29.november 2013.

    Slovenec, kdaj ti bo RES dovolj ???

  • Avatar čavez
    čavez 13:48 29.november 2013.

    Prodam vse tudi slovensko državljanstvo, sprejmem samo gotovino na roke.

  • privat 08:08 29.november 2013.

    če do danes niso pomislili na sprejemljiv zakon o nepremičninah...ali bodo danes?? Jaz neverjamem...trn v peti jim je kako nesprejeti zakona o bogatih ljudeh in njihove obdavčitve. ...Kar ima pomen ,ki predstavlja resen problem do preživetja malega človeka.

  • ocean 17:26 29.november 2013.

    Tomaž, žal preveč poslušaš kaj trobijo mediji kar naprej. Pa se ti je žal vžrlo v možgane. Poskusi že uporabljati že zdravo kmečko pamet. Tisti, ki ima več bo več prispeval na račun tistih, ki imajo zelo malo, oziroma že ...prikaži več skoraj nič. Tisti, ki ima več ima na račun tistih, ki živijo v pomankanju. Upam, da te bo kak ukrep oblasti streznil, ko ti bodo začeli ponovno zaračunavati tudi davke za vse ostale predmete, ki si jih kupil in zanje že plačal davek. V zgodovini se odrasli otroci ciklično igramo igrico imenovano; "poberi ostalim in si večaj svoj kup, Drugi del govori o tem, da oškodovani nasilo poberejo iz tega kupa in si ta kup nekako enakomerno porazdelijo. In potem se začne igra odvijati znova. Imam občutek, da sem za take igrice že prestar, Ti pa se seveda lahko igraš te igrice naprej, vendar virtualno, da ne boš s tem škodil meni in ostalim, ki bi radi samo živeli odraslega človeka vredno življenje.

  • Johan Spohan 20:19 29.november 2013.

    Tega davka bodo pobrali nekaj manj kot 200 miljonov. Dvesto miljonov pa so dali za Virantovo usklajevanje plačnih nesorazmerij za državno upravo. Usklajevanje plačanih nesorazmerij pa ni nič drugega kot višanje plač. V gospodarstvu se plače viša takrat ko je ...prikaži več denar, v državnih službah pa tako da poberejo denar z novimi davki državljanom. LOPOVI !

  • ocean 14:21 29.november 2013.

    Tako prejšnji davek na mestno zemljišče, kot sedanji davek na nepremičnine je izmišljen davek z namenom, da se pobere denar bogatejšim in vrže iz stanovanj revnejše, ki tega davka ne bodo mogli plačati. Oba načina pobiranja omenjenih davkov sta nasilno ...prikaži več dejanje zoper ljudstvo, ki je v glavnem že davno poravnalo ves davek iz tega naslova.

  • tomaz 14:52 29.november 2013.

    Na žalost je tko kot doma. Če hočemo imeti vsaj za silo socialno državo je pač treba tudi plačat, brez nič ni nič. BDP je v minusu, vsi bi pa želeli, da zdravstvo, šolstvo, penzije in ostalo ostane na isrtem ...prikaži večtem nivoju. Če ni inputa tudi ni autputa..na žalost je to kruta resnica. Tudi sam bom plačeval še enkrat več kot sem za nadomestilo, vendar se zavedam, da je to pač bolje, kot krizni davek, ki bi udaril pa predvsem tiste, ki že danes nič nimajo. Tako bo pa tisti, ki ima več tudi več dal v skupno mošnjo..

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.