Slovenija
7289 ogledov

Nerodni odgovor ministra: "Ne trpinčim brez razloga"

Komentarjev 36
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • onyxx 11:42 25.januar 2019.

    tip je čisti psiho

  • res.no 10:12 25.januar 2019.

    Ne no, a v Konservatoriju so ga podprli s to hvalo... ja seveda so ga, ker ga nočejo nazaj, ker jih je strah, da bo odletel s stolčka in prišel nazaj njih terorizirat. Tip si sproti izmišljuje izgovore in se ...prikaži več se zapleta v njih: ko je dajal prve izjave je govori tiho nežno kot ubogi prestrašeni fantek, "jaz pa tega ne delam, ne derem se, ne trpinčim..." čez dva dni pa že razlaga; da povzdigne glas. naj se zdaj odloči ali se nikoli ne dere ali povzdigne glas. ker očitno sam spreminja odgovore.

  • res.no 10:15 25.januar 2019.

    tudi glede voženj v privat namene je medijem podal menda 4 različne odgovore in so ga včeraj na planetu vprašali kaj zdaj res drži, in je voditelj ugotovil, da je podal potem pa še 5. verzijo razlage. V vseh teh ...prikaži večh njegovih različnih pojasnilih je jasno,da se spreneveda in da je nekaj že res, in zdaj z z različnimi izgovori išče najbolj verjetne možne prepričljive razlage zase. vsak dan se nekaj novega spomni, s čemer bi se lahko bolj prepričljivo "opral".

  • tomi67 13:08 25.januar 2019.

    Mislim, da je bil njegov najbolj iskren odgovor ta, da "ne trpinči brez razloga". To se dojemama da "trpinči, kadar sam vidi razlog za to, drugače pa ne". Saj tudi gestapovci niso trpinčili kar vsepovprek, ampak takrat in tiste, za ...prikaži več katere so sami videli utemeljen razlog za trpinčenje. Srčno upam, da se ne spreminjamo v birokratsko diktaturo, kjer bo vsak birokrat(ek) v okviru svojih pristojnosti smel trpinčiti podrejene, če bo za to našel razlog.

  • jernej515 13:44 25.januar 2019.

    Pri vsem tem je pa največja reva Židan.

  • Avatar Zala
    Zala 14:41 25.januar 2019.

    Nerodni odgovor ministra: "Ne trpinčim brez razloga" ...... ni neroden, ampak resničen, ker se mu je zareklo. Gospod Prašiček torej načrtno trpinči sodelavce, ko on presodi, da je to potrebno. Alo, kaj je Slovenija ... mogoče v gulag ?

  • smuc 14:55 25.januar 2019.

    Najbolje bi bilo za Slovenijo, da bi takoj odstopili Prešiček, Židan in Han, ker so s svojimi komentari prava sramota za politiko!!!!!!!!

  • loco 14:21 25.januar 2019.

    Po mojem mnenju je tudi predsednik DZ in predsednik stranke SD zrel za odstop iz obeh funkcij. Zagotovo je mobing nekoga imenovati prašiček pred vsemi slovenskimi mediji dovolj dober razlog za interpelacijo v DZ.

  • Avatar praufo
    praufo 14:53 25.januar 2019.

    v javnem sektorju, pa tudi po javnih občinskih podjetjih je mnogo folka zaposlenega, mnogo je administracije, mnogo birokracije, mnogo sposobnih ljudi in tudi mnogo nesposobnih lenih parazitov ... slika je pisana in zavozlana, dela se kot se dela in vsake ...prikaži več toliko pride na položaj prepotenten kolerik, ki bo kao "naredil red" ... "od sedaj naprej se pa dela" ... jah, malo morgen, še vsi so se opekli, sicer pa ne razumem zakaj se za tisto plačo toliko repenčijo, saj to ni njihova privat firma

    • tomaz 17:15 25.januar 2019.

      ja praufo, samo na tem ministrstvu so potrebne spremembe in trda roka to lahko naredi. Pršaku ni uspelo in je bil "lutka svojih podrejenih" in stanje se je samo slabšalo in slabšalo.

    • Avatar praufo
      praufo 20:07 25.januar 2019.

      trda roka je potrebna povsod v javnem sektorju, ampak trda roka v smislu boljše organizacije dela in poštenega nagrajevanja za opravljeno delo, ne pa za ne-delo ... in ker je mnogo neposobnih šefov na vseh koncih, hočejo novi direktorji "na ...prikaži več silo" in z ustrahovanjem narediti red ... žal ne gre tako

    • Silva Drevensek 12:14 26.januar 2019.

      prvo itak je preveč zaposlenih malo sposobnih pa več nesposobnih

  • alen04 13:35 25.januar 2019.

    Vedno bolj dobivam občutek, da se pa letos sezona žara res zgodaj začenja.

  • loco 17:27 25.januar 2019.

    Predsednikčastnega razsodišča stranke SD tovariš mag. Dejan Židan je danes sporočil da bodo proti predsedniku DZ vložili interpelacijo ker je njihovega člana in ministra za kulturo poimenoval kar s prašičkom. To je nedopustno je povedal mag. Dejan Židan.

  • jakec42 07:57 26.januar 2019.

    Ja gospodje bi morali začeti delat svoje delo za katerega so plačani,pa jim ne diši.

  • Lavdan 09:07 26.januar 2019.

    Ubogi Prašiček, vsi so se spravili nanj, a je takih prašičkov povsod polno. Ko se je ustrelila inšpektorica v logaškem ZD ni nihče nikogar obtoževal, a se je tudi govorilo o mobingu.

  • Avatar Lisawalla
    Lisawalla 00:30 26.januar 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v ==> www.3xDate.top

  • borut08 20:38 25.januar 2019.

    Sej vsi trpincijo z razlogom drzava trpinci drugace mislece,ki smo naperjeni proti lopovom in se z nami ukvarja policija,da se lopovske elite zasciti in lihko mirno spijo zato mi je jasno zakaj Jankovic zmeraj z nasmeskom poziva policijo,da ga operejo krivde.

  • rav13laguna15 12:26 25.januar 2019.

    Ta takoimenovana afera je kvečjemu razgalila naše uradništvo, ki zato da hodi v službo zahteva plačo, da bi pa še kaj naredili pa zahtevajo dodatno plačilo in bog ne daj da bi recimo malo bolj ambiciozen šef zahteval tekoče opravljanje ...prikaži več nalog takoj vpijejo “ mobing”.

    • tomaz 12:43 25.januar 2019.

      Točno tako rav...leta delajo uslužbenci po istem kopitu (hodijo v službo), delijo sredstva po naprej določenih skupinah (že vedo zakaj) in ne dovolijo, da bi jim novi šef pamet solil. A minister se zaveda, da je potrebno zadeve spremeniti, da ...prikaži večeniti, da tako ne gre naprej in vsa ta gonja je le zato, da bi ostalo po starem. Nekaterim so se začele hlače tresti, ker bi kaj lahko padel kak okostnjak iz omare. No moje mnenje pač.

    • Avatar Leon
      Leon 14:44 25.januar 2019.

      Državna birokracija ubija demokracijo . Vse to jim uspeva s pomočjo krivosodja .

    • res.no 15:39 25.januar 2019.

      tomaz in ta minister spreminja pravila tako,da sredstva tala sebi - uporablja javna sredstva za privat koristi. Sploh ne razumem vas takih, ki vpijete,da je on rešitelj,da je hotel narediti red - kakšen red no? tak,da je v prvem mesecu ...prikaži večecu začel koristiti službene privilegije za njegove privat koristi. če bi bil tak učinkovitež in usmerjen k zavzetemu delu na ministrstvu - bi se posvetil tej službi, ne pa opravljal še delo predavatelja tako na KGBL in AGUL.

    • res.no 15:41 25.januar 2019.

      se zdi, da njegova učinkovitost temelji predvsem na čimvečjem lastnem zaslužkarstvu iz davkoplačevalskega denarja, tudi takega na neučinkovit način. Ironično je včeraj v argumentu lapal,da bo mu je ključna transparentna poraba - japajade, zakaj pa si sam uporabljal zadeve za ...prikaži veča privat namene. In potem bo tak pajac lapal o transparentnosti in učinkovitosti. Svoje delo naj učinkovito opravlja v prvi vrsti sam, ne pa da se zdaj izgovarja da ni vedel.

    • tomaz 17:12 25.januar 2019.

      res.no....sem povezan s tematiko, ki jo upravlja MK in zagotovo vem, da so potrebne korenite spremembe. Preveč vsega se je nabralo v preteklih mandatih in samo v te spremembe je zagrizel. Ker to nekaterim tudi iz ekonomskih vzrokov ne odgovarja, ...prikaži več odgovarja, so se spravili nanj. Kateri šef pa ne privzdigne glas, če nekdo ne opravlja dela tako kot i ga moral. Sam je včeraj povedal da ga in če je to trpinčenje, potem ne trpinči brez razloga.

    • res.no 17:43 25.januar 2019.

      a da so se krivično spravili nanj... kaj je delal protizakonito ali ne - je in to prizna in kje je tu krivičnost in potem bo tak lapal o zagrizenem delu in pravičnosti in poštenem porabljanju denarja... prosim no, nateguj ...prikaži večguj ti koga drugega s temi tvojimi zgodbicami Rihterjeva ni iz ministrstva - pa je povedala,da se ne zna obnašat, daje vzkipljiv, bivši sodelavci tudi niso iz MK pa govorijo iste zgodbe o mobingu. Prosim no. Omg in ti še trpinčenje zagovarjaš.Pa se ti zavedaš,da je to kaznivo.

    • res.no 17:45 25.januar 2019.

      Ga ni razloga, ki bi opravičeval trpinčenje. Dober in učinkovit šef se ne dere na sodelavce in jih ne trpinči, ampak rezultate dosega na spoštljiv način. Sploh pa kako lahko on govori o učinkovitosti in zahtevnosti do drugih, če je ...prikaži večje sam šlampast in krši zakone, pri tem pa se izgovarja na nepoznavanje.

  • NeAnonimni 10:03 25.januar 2019.

    Aristokrati.

    • Majazmaja 11:28 25.januar 2019.

      Aristokrati se tako ne obnašajo. Tako se obnaša nekdo, ki pride s sela, ampak selo ne gre iz njega.

    • loco 14:13 25.januar 2019.

      Me pa zanima kako se bo končal prepir med magistrom Židanom in vodjem poslanske skupune SD Matjažem Hanom ker je Židan Prešička, ki je Hanov svak imenoval za prašička. Se bo Židan Prešičku opravičil kar zahteva Han.

    • Avatar Leon
      Leon 14:49 25.januar 2019.

      To so kvečjemu meščanski možganski maloposestniki . Kmečka logika je zakon.

    • smuc 15:00 25.januar 2019.

      Loco, kaj so res v SDju sama sorodniki? Prava partija torej.

    • loco 17:15 25.januar 2019.

      Sevede je tam kar precej sorodnikov ampak dokler se ne bodo začel med sabo onegavt je še vse v redu.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.