Slovenija
14214 ogledov

Ponoči spet divjala neurja. Kmetje odškodnin ne dobijo.

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar luckyss
    luckysss 08:29 08.junij 2022.

    Jebeš sofinanciranje zavarovanja in zavarovalnice, saj se tudi v tem primeru škoda ne povrne in strošek ne splača .Na ta način odteka naš državni denar direktno v zavarovalnice....Treba je povrniti škodo prizadetemu kmetovalcu. Tako bodo kmetje bolj z veseljem sadili ...prikaži veči in sejali, posledično bo več samooskrbe in domača hrana bo cenejša...Tako se bo pokril in vrnil tudi izdatek za povračilo škod...Mar vas res moramo laiki učiti osnov kmetijske politike, mater vam zarukano, preplačano...?!!

    • rd2dmk2 09:24 08.junij 2022.

      lucky posadi eno drevo. in čakaj na pridelek. ko obo drevo dovolj staro in zacvetelo in bo polno sadežev in pride neureje in toča in drevo polomi in oklesti. kaj ti pomaga odšodnina. ti zna kdo 5 let porvrnit. ti ...prikaži več vrnit voljo ? jest imam posajen kivi. 15 let. letos mi prvič cveti. pa se še ne veselim prvega pridelka. so še 4 meseci. kolk let je bila slana in je kivi komaj preživel , pa se spravljal k sebi pa spet udarec. lahk je za ljubljansko ledenko, vse drugo.

    • Avatar luckyss
      luckysss 09:42 08.junij 2022.

      Tudi sam imam manjši sadovnjak različnih koščičarjev, pečkarjev, malin, goji jagod, itd...In ker nimam rad loterije sem dal vse pod mrežo..Visokodebelnega starega sadovnjaka pač ne in tam je občasna škoda zaradi toče, tako pač je...Ne bom sedaj zaradi tega vsega ...prikaži več požagal...In če ti je kivi rabil 15 let za prvi sad ti svetujem raje gojenje krompirja, ta obrodi vsako leto, tebi zna celo obilno...

    • rd2dmk2 09:56 08.junij 2022.

      lucky saj ga, sadim krompir, pa kar dobro obrodi. pa ni predebel, tak za jest , ne tisti za pujse. kapiš ?

    • Dusan12 11:16 08.junij 2022.

      Le zakaj bi morala država poplačati škodo po neurjih kmetom, necenzurirano si. in ostala leva banda raje podarja orožje Ukrajini, gotovino v dolarjih pa Zelenskemu na osebni račun, banda, pokvarjena, kateri podpora iz dneva v dan upada. Tanja jih je ...prikaži več že dobila po pički od nemca, francoz jo bo samo malo pošlatal, …….

    • Avatar luckyss
      luckysss 11:24 08.junij 2022.

      Dušan...Kar se tiče podarjanja orožja in denarja Zelenskemu, je bilo to v domeni Janeza in Toninčija...Da ti ni kaj pregorelo v piskru in si vse pomešal ?!

    • Avatar Leon
      Leon 15:59 08.junij 2022.

      Dusan .... medtem ,ko si bil na psihiatriji se je marsikaj spremenilo . Kmalu boš lahko obiskal svoje junake na Dobu .

  • Jeannette_Ross 10:35 08.junij 2022.

    Google zdaj plačuje od 99 do 140 dolarjev na uro za spletno delo od doma. Moja zadnja plača je znašala 18.537 $ od tega lahkega in preprostega dela. To je neverjetno in dobički so neverjetni. ........>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐬𝐡𝐝𝐨𝐰.𝐂𝐨𝐦

  • Plavi-mil 08:34 08.junij 2022.

    Kakšen bedast naslov, zakaj bi kmetom plačevali, ta vlada rabi denar, kasteri je namenjen kmetom, da poplača NEVLADNIKE, njihove zahteve so večje od zmožnosti, nekje je treba vzeti. Kaj pa so pomembni kmetje, pomembni so NEVLADNI CUZIALISTI, z njihovo pomočjo ...prikaži večo ustoličijo lahko opico na mesto predsednika vlade.

    • rd2dmk2 09:31 08.junij 2022.

      šlavi mil, kaj pa če ti nevladnik sadijo solato, in kumarice ? glej kmet ima denar za jihn dera, nima pa zazavarovanje. imamo hranilnico Vipava. kinaj bi bila zelo blizu kmetom pa naj uredi ugodne kredite, poleg tega pa naj ...prikaži večj se ustanovi še domača zavarovalnica, ki bi lahko financirala to dejavnost. kmetje ne rabijo neki zavarovalnic, ki imajo 178 % letni prirast dobička.kmetje rabijo kredit, da se prilagodijo novim časom. ne pa banksterje, ki ropajo za svoje bogatenje.

    • Plavi-mil 10:06 08.junij 2022.

      Foušija deluje, samo DELATI ne, kajne lenoba.

    • Avatar Leon
      Leon 15:52 08.junij 2022.

      Plavi miličnik, tvoja opica je končala roparski pohod sedaj boš obrnil ploščo ?

    • rd2dmk2 21:39 08.junij 2022.

      plavi -mil daj malo razmisli, kmet je podjetnik, mora delovat tako kot recimo pek, urar, vulkanizer, itd. namesto da si kupi traktor, ki ga ne more do konca izkoristit, naj raje razmisli o namakanju, varovanju pred točo. in zakaj bi ...prikaži več čakal na pomoč države ? a je mogoče nevladna organizacija, da mu kar pade denar. a čepek kupi zanič žito a mu država da denar. a če jeklarna zajebe izdelavo jekla, pa naredi šrot a država da denar.

  • Avatar Leon
    Leon 15:55 08.junij 2022.

    Kmetje verjamejo v boga in čakajo pomoč od zgoraj ob tem pa niso pripravljeni prispevati za proti točno zaščito . Vsi živimo pod isti nebom in nosimo svoje breme .

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.