Avto
452 ogledov

Nevarna "obutev“ slovenskih avtomobilov

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • rogg 12:15 15.marec 2014.

    ZIMSKO LETNE PNEUMATIKE SPLOH NE OBSTAJAJO: prepričaj sekaj pomeni oznaka MS!

  • vzev 11:11 16.marec 2014.

    Preden napišeš butast komentar se prepričaj kaj pišeš. Celoletne pnevmatike obstajajo in jih ima veliko voznikov nameščenih na vozilih.

  • Johan Spohan 11:19 16.marec 2014.

    Tudi sandali so celoletna obutev, je pa precej neprijetno hoditi z njimi v snegu. Ali jih imaš nameščene na nogah v snegu?

  • vzev 11:59 16.marec 2014.

    Zopet en, ki ni nikoli preizkusil celoletne pnevmatike in potem govori takšne neumnosti. Doma jih imamo nameščene na enem avtomobilu, s katerim se dela malo kilometrov. In lahko povem, da se s temi pnevmatikami da tudi zelo dobro peljati tudi ...prikaži več po snegu ( pa smo doma v hribu, kjer so ceste zelo slabo splužene). In so takšne pnevmatike sigurno boljša izbira, kot pa imeti celo leto nameščene letne pnevmatike, ki jih poleti zelo uničuješ. Seveda to velja če delaš z avtom malo kilometrov.

  • Žurnalček 09:46 15.marec 2014.

    A res ? Kaj ne poveste? Samo meni ni jasno eno in to kako smo se lahko vozili 30 let na najlonskih , širine samo 135 . Tale kljujec tako pretirava , al je pa tako mlad , da spomina ...prikaži več še nima. Avtomobil mora biti obut v take gume , kakršen je tudi tip šoferja ! Če ga goniš vzemi najboljše, samo takih je danes zlo mal . Za vse starčke in pa ženske , vozijo po predpisih in počas , ki jih vulkanizerji - nešolani ljudje brez poklicev- prepričajo , kako so njihove gume že stare in da so smrtno nevarne , samo da bi prodali nove in pa njihove , prodali znalcem naprej, je pa treba naliti malo čistejšega vina in ta je NE NASEDAJTE VULKANIZERJEM ! Prijateljico je glih en tak kampelc kakor tale gor prepričal , da so njene gume na Mazdi 175/14 M+S stare že 5 let in da jih je treba zamenjat. Ko je mene vprašala sem samo odpihnil. No pa je verjela tistemu , zamenjala , gume sem pa dobil jaz. Moje so se ravno zlizale. Zamenjal in prišel po njo , ter jo na ful peljal po ovinkih Ljubljanskih ulic , da vid

  • Žurnalček 09:53 15.marec 2014.

    NAD: da vidi kaj te njene smrtno nevarne gume še zmorejo in kako sem jaz v njih prepričan. Seveda gonil sem z rezervo , vendar je bilo to za njeno vožnjo rally Monte Carlo. Ker je guma na vozilu ...prikaži več samo polovico leta , se večini sploh ne izide obraba in pa "starostni "čas 5 let za zimske , kakor tudi skoraj za letnje. Vsak normalen šofer , ki ga nikoli ne prime mal divjanja, lahko mirne duše vozi gume do konca obrabe zakonsko dovoljene obrabe profila.

  • Trovlak 11:16 15.marec 2014.

    Samo kapitalizem je v tem in želja po zaslužkih in nategovanju ljudi. Dobro bi bilo raziskati premnoge vulkanizerske delavnice kjer prodajajo stare gume od strank, ki so jim jih pustile. Že to je sporno, da je stranka gume pustila zato, ...prikaži več ker so jo prepričali, da več niso varne, oni pa jih tistim, ki hočejo privarčevati, prodajo po neki minimalni ceni.Kako lahko prodajo rabljene gume, če jih nimajo na zalogi? Z računom? O ja, kako da ne.. Najbolj nevarne gume imajo pa itak policaji in to že nove. Ko bodo oni poštimali svoje, potem naj zajebavajo narod.

  • Klemen Černigoj 20:46 15.marec 2014.

    Pametnih kolikor hočeš. Ko sem pa en dan po zakonskem roku (ali lahko zakon kljubuje natavi? ) bil na letnih, sem pa največji kriminalec, ki si brez verig v prtljažniku zasluži kazen, ki je skoraj enaka umoru!Kretenizem da mu ...prikaži več ni para, sploh za tiste ki letno naredijo manj kot 10 jurjev kilometrov in so za povrh še v penziji. V celem letu rabiš zimske gume 5 dni in kot penzijonist si lahko privoščiš 10 dni "off" . Ko pa štale delajo kamionarji iz Romunije na npr. Vrhniškem klancu je pa kul. Adijo pamet, kar je v naši državi že storila, in to precej let nazaj!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.