Magazin /magazin/vip
72 ogledov

Neverjetne izjave moškega, ki je ubil svojo slavno sestro

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mph 11:25 18.julij 2016.

    Se strinjam, nobenega problema ne vidim, če bi npr. pol Slovenije se preselilo v Nemčijo, bi se kulturno in socialno stopili z okoljem, enako, če bi pol Nemčije šlo v Francijo in obratno, .... tukaj pa govorimo o enem gnojnem ...prikaži več tujku, ker to pač islam je. Če nekdo časti preroka pedofila, če imajo v njihovi sveti knjigi pobijanje istospolnih, če so po tem ženske povsem drugorazredna bitja, .... kako neki se lahko taki vklopijo v CIVILIZACIJO? Iz votline v moderen stanovanjski blok? NE GRE! In me kot levičarja tudi mene zelo jezi ta barvna slepota levice. Ki med drugim očitno tudi ne loči med pojmom begunec in pojmom ekonomski migrant.

  • sprehajalec 11:12 18.julij 2016.

    Ena največjih napak liberalnih levakov je, da enačijo stopnje socializacijskega in družbenega razvoja po svetu. Oziroma možnost socializacije teh osebkov, v kolikor jih prestaviš v drugačno okolje. Napaka, oni svoje okolje prinesejo s seboj v genih in si novo okolje ...prikaži več prilagodijo. Niso imeli nikakršne genetske selekcije skozi zgodovino.

  • ojla 09:50 18.julij 2016.

    Ubijanje iz časti,v kaerem stoletju pa živimo, ne morem verjet, da se še to sploh dogaja.Kaj pa njegova čast,to liči na zaničevanje žensk in takšne fanatike bolane v glavi Evropa potrebuje.?

  • Senior 13:21 19.julij 2016.

    Ja, res je. Strinjam se s tvojim komentarjem in dodajam; EUROPA JE BULANA. Te to na kaj spominja?

  • Boris Odreitz 14:44 18.julij 2016.

    Ja koiliko župnikov je pedofilov in seksualnih manijakov. En tak je tudi rode, morda še tega ne veste, je pa homoseksualec, česar pa itak ne more na zunaj skriti. Zato zdaj pluvate po vseh muslimanih . Sicer pa kakšna je ...prikaži več razlika sploh med miuslimani in katoliki seveda takimi ki se za to imajo ne pa pravimi po domače povedano boga boječimi !

  • Milan Novak 11:20 18.julij 2016.

    Takšnih norcev je že meje EU prestopilo na tisoče !!!

  • Boris Odreitz 14:42 18.julij 2016.

    TAKIH NORCEV JE V SLOVENIJI ZELO VELIKO. SPOMNITE SE TEŽAV Z DVEMA DEČKOMA KATERE MAMO JE OČE UBIL !!!!

  • slajan 14:55 18.julij 2016.

    Vsaj kazen za take zločine imajo pošlihtano: pri nas bi se takoj pojavil odvetnik in ne glede na umor iskal luknje ali pa dokazoval neprištevnost. Po 3 letih sojenja, zdravljenja in ostalih stroškov z izvedenci bi bil oproščen.

  • mph 07:03 19.julij 2016.

    To je pa zdaj druga skrajnost, kar je sicer res. Tam pa dovolj, da te Erdogan ne mara ali lokalni mufti čufti in si brez glave.

  • mph 07:10 19.julij 2016.

    Malo mešaš zadeve tukaj. Me zanima, če ti je sploh jasno in znano glede preroka, ki je ustanovil islam, da je poročil 6 letnetnega otroka in ga posiljeval od 9 leta? Ti je znano kaj takega za JK? Pa sem ...prikaži več ateist jasno. Uradno, črno na belem, še opevajo to pri njih, tisti, ki niso taki, pa poskušajo relativizirati z "drugačnimi časi". Točno navodilo je na en kup koncih za pobijat istospolne. Čisto konkretno. NZ tega nima. Int int itn ... Umori iz "časti" so tam dol praksa, pred kratkim brat ubil sestro, ker je bila preveč "seksi" na forumih. Itn itn ..... Koran je knjiga grozot s točnimi navodili, med drugim še najbolj blago, da imajo muslimani navodilo kako pretepat ženo, da ne bo pustilo sledi in jih "pokvarilo lepote". Daj se malo pozanimaj o islamu. Še najbližji je nacizmu.

  • mph 09:56 18.julij 2016.

    Dokler bo obstajal islam, do takrat se bo to dogajalo. Zanimivo kako jih pa nič ne moti pedofilija, ki jo je uzakonil njihov prerok, ki je poročil 6 letnega otroka in ga zlorabljal od 9 leta dalje.

  • mph 07:05 19.julij 2016.

    Prej bi rekel, da je muslianov sumarno blizu 10%, si lahko mislimo v Londonu, da je postal musliman župan mesta. In po zakonu množice, ko totalni norci presežejo neko kritično maso, postanejo nori tudi tisti, ki so bili za silo ...prikaži več normalni. Da pa slediš religiji, ki črno na belem podpira pedofilijo, pobijanje istospolnih in drugače mislečih, kjer so ženske samo delovni stroji in seks igrače za patološke lastnike .... že samo po sebi pove, da ga ni normalnega med temi, če to ve.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 21:54 18.julij 2016.

    In je trenutno grozljivih 0,001 % celotne populacije EU.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.