Magazin > VIP
69 ogledov

Neverjetne izjave moškega, ki je ubil svojo slavno sestro

Qandeel Baloch, brat
1/2
EPA
Znane nove podrobnosti umora pakistanske zvezdnice Qandeel Baloch.

Policija je Muhammada Waseema, ki je v noči na soboto umoril svojo slavno sestro, spletno zvezdnico Qandeel Baloch, aretirala v nedeljo. Waseem je umor, ki ga je zgrešil sam, priznal.

Qandeel Baloch | Avtor: Profimedias Profimedias
Svoji sestri je, preden jo je zadavil, da uspavalo. "Ni se zavedala, da jo davim. Ničesar ne obžalujem," je izjavil in dodal, da jo je ubil, ker je s seksi fotografijami in videi sramotila družinsko ime. Sestro naj bi večkrat prosil, naj preneha z objavami, saj je bil zaradi njih tudi on tarča posmeha. "Bil sem odločen ubiti ali sebe ali njo,“ je še povedal Waseem.

Qandeel, ki se je bala za svoje življenje in razmišljala o selitvi v tujino, je sicer z denarjem, ki ga je zaslužila z družbenimi omrežjih, podpirala tudi družino, a njene kariere kljub temu niso podpirali. "Denar je pomemben, a še pomembnejša je družinska čast," je novinarjem povedal osumljenec, ki ga po vsej verjetnosti čaka smrtna kazen.

V Pakistanu naj bi na leto zaradi umora iz časti umrlo približno 1000 žensk.

Komentarjev 13
  • Senior 13:21 19.julij 2016.

    Ja, res je. Strinjam se s tvojim komentarjem in dodajam; EUROPA JE BULANA. Te to na kaj spominja?

  • mph 07:10 19.julij 2016.

    Malo mešaš zadeve tukaj. Me zanima, če ti je sploh jasno in znano glede preroka, ki je ustanovil islam, da je poročil 6 letnetnega otroka in ga posiljeval od 9 leta? Ti je znano kaj takega za JK? Pa sem ...prikaži več ateist jasno. Uradno, črno na belem, še opevajo to pri njih, tisti, ki niso taki, pa poskušajo relativizirati z "drugačnimi časi". Točno navodilo je na en kup koncih za pobijat istospolne. Čisto konkretno. NZ tega nima. Int int itn ... Umori iz "časti" so tam dol praksa, pred kratkim brat ubil sestro, ker je bila preveč "seksi" na forumih. Itn itn ..... Koran je knjiga grozot s točnimi navodili, med drugim še najbolj blago, da imajo muslimani navodilo kako pretepat ženo, da ne bo pustilo sledi in jih "pokvarilo lepote". Daj se malo pozanimaj o islamu. Še najbližji je nacizmu.

  • mph 07:05 19.julij 2016.

    Prej bi rekel, da je muslianov sumarno blizu 10%, si lahko mislimo v Londonu, da je postal musliman župan mesta. In po zakonu množice, ko totalni norci presežejo neko kritično maso, postanejo nori tudi tisti, ki so bili za silo ...prikaži več normalni. Da pa slediš religiji, ki črno na belem podpira pedofilijo, pobijanje istospolnih in drugače mislečih, kjer so ženske samo delovni stroji in seks igrače za patološke lastnike .... že samo po sebi pove, da ga ni normalnega med temi, če to ve.