Svet
8755 ogledov

Neverjetno, kje so opazili upornika Prigožina

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Zoran
    StarMačk 23:09 27.julij 2023.

    To je še en dokaz več, da je bil upor Wagnerjevcev insceniran! Seveda za pravo ozadje, poleg Putina in Prigožina, ve le malo ljudi, je pa zato toliko več domnev!? Verjetno je še najbližje ta, da je ruska oblast z ...prikaži več "uporom" najemniške vojske hotela prelisičiti ukrajinsko stran in z Wagnerjevci iz ozemlja Belorusije v tajnosti pripraviti hiter vdor v sam Kijev!? Cilj pa verjetno ukrajinsko vodstvo!? Ker so ti pravo namero v samem štartu prečitali, je vse skupaj obstalo kot nedorečeno!?

    • Avatar lu.ckyss
      lu.ckyss 05:26 28.julij 2023.

      Putin je rabil ta "upor" iz dveh razlogov...FSB je prišla do neprecenljivih podatkov o morebitnih "petokolonaških" elementih v ruski vojski in so se dejansko zgodile neke menjave..Kot drugo je Wagner izrazito "ofenzivna grupa" in na trenutni fronti nima kaj početi...Zato ...prikaži večato je bil na "duhovit" način premeščen v bližino Kijeva, kar je povzročilo to, da mora Ukrajina v obrambo Kijeva nameniti precejšnje sile, ki bi jih sicer krvavorabila na fronti..

    • Avatar lu.ckyss
      lu.ckyss 05:36 28.julij 2023.

      In tu še ni konec koristi od te prevare...V primeru konflikta Wagnerja s Poljsko, do katerega bo slej kot prej prišlo, nima Rusija s tem nič, saj je Wagner uradno sedaj sovražnik Kremlja...So tudi v "tuji državi", čeprav Lukašenko vpraša ...prikaži več kako visoko in daleč, ko Putin omeni skoke...Vojna namreč z uničenjem ukrajinske vojske ne bo končana..V igro stopa Poljska, morda Baltik in Moldavija...ZDA ne bo nehala "utrujati " Rusije..

    • Cccc 09:12 28.julij 2023.

      Rus

    • Jernej65 11:21 28.julij 2023.

      Ste res eni bedaki. Prigožin je za šalo sklatil par helikopterjev, letal ter pobil nekaj zelo dobrih ruskih pilotov. Če je bilo to dogovorjeno in inscinirano, se vidi koliko so za morilskega Putlerja vredna življenja.

    • Ender3 15:50 28.julij 2023.

      Jernej ne more, da ne bi omenil morilskega Putina..Še vedno pa mu ni jasno, da je zahod izčrpal Ukrajino do onemoglosti in smo vsi, ki podpiramo Ukrajino v izgubljenem položaju.

    • Jernej65 17:40 28.julij 2023.

      Ender3, neglede kaj se dogaja z Ukrajino, z zahodom in ne vem s kom še vse, Putler je še vedno morilec in bo to tudi ostal, nič tega ne more spremeniti, tudi tvoje blodnje ne.

  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 05:52 28.julij 2023.

    Maskirovka je delovala brezhibno. Poleg tega, da je zahod zmeden, se je rešilo nekaj pravnih vprašanj, saj Wagner ni več ruski ampak je trenutno v Belorusiji, s svojo prisotnostjo pa so v okolico Kijeva premestili precejšen del ukrajinske vojske, ki ...prikaži več bi moral biti na fronti...Nemalo problemov imajo tudi dežurni pljuvači, ki ne vedo ali bi Prigožina hvalili ali pljuvali.. Naš Jernejček še ni sprejel odločitve :))

    • Jernej65 11:26 28.julij 2023.

      Že zdavnjaj je moje stališče zelo jasno. Putler in Prigožin sta dva trenutno največja svetovna morilca in ne spreminjam mnenja. Poglej si malo svoje komentarje za nazaj. Prigožina si že obsojal, trenutno ga zopet častiš, odvisno od situacije. Si največja ...prikaži več podrepna, dvolična podlasica na tem portalu z razcepljeno osebnostjo, potrebno psihiatričnega zdravljenja.

    • Ender3 15:57 28.julij 2023.

      jernej65 koga sploh briga tvoje stališče?. Če si takšen zagovornik in zaščitnik ukrajine jim priskoči na pomoč..Imel boš morda nekaj ur slave, tistega, kar na forumu ne boš dočakal. Sicer pa, ste aktivisti tudi plačanci.

    • Avatar lu.ckyss
      lu.ckyss 16:02 28.julij 2023.

      Ender, ne živciraj ga danes, ko je še ves omotičen od dima... https://www.rtvslo.si/crna-kronika/zagorela-je-streha-ene-izmed-praznih-stavb-v-psihiatricni-kliniki-polje/676416

    • Jernej65 17:38 28.julij 2023.

      Ender3, neverjetno kakšana luknja ti zeva v glavo. Vse tvoje objave do sedaj, bi lahko združil v tri stavke. V enem nastopa Janša, v drugem aktivisti in v tretjem plačanci. A res ne zmoreš kaj več od tega. lu.ckyss, groza, ...prikaži več da so ti skurli prebivališče, kam boš pa šel sedaj, revček.

    • Kmodri 10:43 29.julij 2023.

      Ta maskirovko je Putlerja drago stala. V izgubljenih hilikopterjih in življenju pilotov! Izgubil je tudi ugled je Rusil

    • Kmodri 10:47 29.julij 2023.

      Zahod ni nič zmeden, ker je maskirovko spregledal! Ve pa tudi, da ima Putler modernega orožja za vzorec! Itak pa bo Putler v roku pol leta kapituliral!

  • Kmodri 10:45 29.julij 2023.

    Zgleda, da Putler na vsak način v vojno vplesti NATo!! Pozablja pa, da bo v tem primeru izgubil vojno v pol leta,

  • Kmodri 10:51 29.julij 2023.

    Je pa jasno kot je potrdil Lu, da ima Putler namen restavrirati Carsko r Rusijo in Sovjetsko zvezo! Zato je Zahod modro ravnal s podporo UA, da je zatrl vojaški ekspenzionizem Lutkarja! Diktatorjem se glede prijavljenih ozemelj ne popušča!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.