Svet
14265 ogledov

Ni želel gejev, posledice so že tu

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Vesoljec 16:49 09.avgust 2018.

    Koga želi zasebnik sprejeti, je njegova stvar. V to se Država ne bi smela vmešavati.

    • Pepe007 17:14 09.avgust 2018.

      Točno. Ponekod ne sprejmejo otrok, pa še iz tega ne dela kravala.

    • mph 21:01 09.avgust 2018.

      Prav imaš, če bi bil zasebnik zdravnik in bi se nek nebodigatreba temne polti dušil in iskal pri njemu pomoč, ima pač vso pravico, da ga ignorira. Res, čudovito. Torej, če tipček posluje ZAKONITO, se ima tudi držat ZAKONOV, ki ...prikaži več veljajo za vse firme, s.p., ... in tako dalje. Meni ni jasno kako to nekaterim ni jasno.

    • Gigiinjo 21:12 09.avgust 2018.

      vedno, prav vedno se najdejo take budale ki dajejo primerjave ki nimajo ne repa ne glave. Torej ti primerjaš dopust gejev z življensko nujno pomoč? pa kaj ti delaš z svojim življenjem človek božji...

    • mph 21:44 09.avgust 2018.

      Ok, pa privat avtomehanik, ki bi zavrnil prevoz pač, pa nekomu "Janezi" nismo všeč, pa te pač ne bi nastanil v apartmaju, nekomu ne Hrvati, nekomu ne Židi, .... me zanima kaj ti počneš s svojim življenjem, da ne vidiš ...prikaži več kaj je v osnovi zgoraj narobe. Eno je, da npr. v svoje privat stanovanje ne spusti koga, drugo pa je, če opravlja DEJAVNOST. Kaj ti tukaj ni jasno, ne vem.

  • Avatar omega_v6
    omega_v6 19:03 09.avgust 2018.

    Čisti idiotizem!! Sedaj nam bodo politiki še vsiljevali koga bomo vzeli pod LASTNO streho!! Nahranim potepuško muco ni problema!! Gej pa ne more dobiti niti kozarec vode zato,ker pač gejev ne maram in upam,da imam zato tudi pravico!!

    • jozicamurn 23:35 09.avgust 2018.

      Se podpišem pod to izjavo, bravo. Geji se nam umetno vsiljujejo, kot da so oni "normalni" tako kot mi, ne oni niso normalni, so pač bolane sprijene anomalije, ki prenašajo raznorazne viruse in ni lepo za videti, ker ni naravno ...prikaži več oz. je ne-družinsko in nenormalno pa še sado-mazo in bizarno ter sprijeno. Narava je naredila moškega in žensko za prokreacijo ter ljubezen, ne pa 2 lezbe in 2 pedra, s takšnimi ne bi prišli nikamor in je v osnovi proti napredku v lastno pogubo! Bravo za lastnika apartmana

  • Rudnik12 00:02 10.avgust 2018.

    Ne maram gejev.

  • Waltter 22:05 09.avgust 2018.

    Ko se odločiš da boš svojo zasebno lastnino oddajal z namenom pridobitvene dejavnosti si podvržen zakonodaji in v zakonodaji lepo piše kaj se sme in česa ne. Če si balkanez si pač balkanez in ne razumeš osnovni stvari. Sicer se ...prikaži več lahko vsak sam odloči če bo koga sprejel ali ne vendar ne v takšni obliki in na način kot je sprejemal rezervacije. Neumno pa se mi zdi da bo sedaj policija raziskovala kot da gre za neko kriminalno dejanje, če je kaj je manjši prekršek. Za otroke in živali pa je ok?

    • jozicamurn 23:39 09.avgust 2018.

      Ni noben prekršek, nekje se mora blokirati to soroš-zoofilsko-nekrofilsko-sado mazo sprijeno-bolezni prenašalsko-anus šivano-mobing nad otroci, ki jih ne sprejmejo kot bolance-SEKTO neoliberalnih anomalij proti družini in proti naravnim zakonom ter lastni kulturi in tradiciji. Če geji ali lezbe ne morejo ...prikaži več imeti otrok, potem to NI njihova pravica, da jih imajo, saj niso identični normalnim in si želijo prirediti zakon, ki paše njihovemu bolanemu svetu. Konec debate.

    • Pišem 08:48 10.avgust 2018.

      Ti si bolana v glavo jozica!!! Upam, da si 12 letni otrok, ki se šele išče, ker take pišeš, vendar se bojim, da si samo preveč zahojena. Pridi kdaj iz svoje gmajne v civilazacijo prosim in boš videla, da se ...prikaži več ljudje ne vozimo več s kočijami.

    • jozicamurn 14:26 10.avgust 2018.

      Imam otroke, ki na srečo niso sprijene bolane lgbt anomalije ali pa njihovi podporniki. Na srečo so zdrave v glavo in pro-družinsko orientirane in imajo rade moški spol, torej so v naravnih zakonih prokreacije in ne kot bolani ljudje vodei s sorošem.

    • jozicamurn 15:00 10.avgust 2018.

      vodeni*

  • Rudman 07:36 10.avgust 2018.

    Ampak se vedno ni jasno, kako je zvedel da sta pedra. Ko ti rezerviras dopust, verjetno na veliko ne razglasas da si peder, lezbika, musliman, krscanar itd. Mene ne moti nihce kateri svoja prepricanja drzi samo zase. Ko nekdo svoja ...prikaži več prepricanja in verovanja zeli drugim vsiljevati, je to najvecja smet, kar jih obstaja.

  • onyxx 07:07 10.avgust 2018.

    Potem je sporno tudi dejstvo, da nekateri hoteli sprejemajo samo polnoletne goste oz. je za otroke tam prepovedano...?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.