Svet
14264 ogledov

Ni želel gejev, posledice so že tu

Zadar
Lastnik apartmaja, ki je zavrnil gostoljubje homoseksualnemu paru iz Brazlije, pod drobnogledom policije, a to še ni vse ...

Tomislav Gospić, lastnik apartmaja iz Zadra, ki se je te dni znašel v medijih, potem ko je odrekel gostoljubje brazilskemu homoseksualnemu paru, lahko pričakuje obisk policije.

Ta naj bi preverila, ali je bil v omenjem primeru kršen Zakon o preprečevanju diskriminacije. S strani Policijske uprave v Zadru so na novinarska vprašanja odgovorili, da bodo vsekakor preverili vse informacije v zvezi z omenjenim dogodkom in v primeru sumov, da je bil omenjeni zakon kršen, o tem uradno obvestili pristojno tožilstvo.

Zadar Šok Svet Zadar: Ker je gej, ni smel najeti apartmaja

Kot je znano, je lastnik Brazilcu Fabianu Vallimu, ki je preko Booking.com rezerviral nastanitev v njegovem apartmaju v Zadru odgovoril, da ne sprejema homoseksualnih parov in od njega zahteval, da rezervacijo prekliče.

Brazilec tega ni storil, odgovor lastnika objavil na spletnih omrežjih in o tem obvestil tudi Booking.com, nizozemski portal, ki uspešno deluje globalno. Njegove apartmaje so že izključili iz svoje ponudbe, saj se je izkazalo, da krši njihovo politiko poslovanja. Isto je storil tudi ponudnik Airbnb. To je za ponudnika zasebnih turističnih nastanitev danes, ko se večina rezervacij opravi preko spleta, lahko usoden udarec.

Objava Brazilca se je na spletnih omrežjih razširila kot požar, med drugim pa je, kot smo že poročali, za svojo odločitev posredno okrivil Slovence. Podrobnosti preberite v spodnji povezavi.

Zadar Diskriminatorno Svet V Zadru zavrnili homoseksualce, menda zaradi obnašanja Slovencev

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 15
  • Rudman 07:36 10.avgust 2018.

    Ampak se vedno ni jasno, kako je zvedel da sta pedra. Ko ti rezerviras dopust, verjetno na veliko ne razglasas da si peder, lezbika, musliman, krscanar itd. Mene ne moti nihce kateri svoja prepricanja drzi samo zase. Ko nekdo svoja ...prikaži več prepricanja in verovanja zeli drugim vsiljevati, je to najvecja smet, kar jih obstaja.

  • onyxx 07:07 10.avgust 2018.

    Potem je sporno tudi dejstvo, da nekateri hoteli sprejemajo samo polnoletne goste oz. je za otroke tam prepovedano...?

  • Rudnik12 00:02 10.avgust 2018.

    Ne maram gejev.