Slovenija
9646 ogledov

NIJZ z novimi navodili glede mask

Komentarjev 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Kimberley-Echo
    Kimberley-Echo 16:15 28.avgust 2020.

    Ni je države na svetu, ki bi tako zelo komplicirala v zvezi jebene korone kot to dela Slovenija. A sploh kdo ve kaj je prav oz. kaj reče vlada, da je prav? Ne razumem kako imate to, da je nekaj ...prikaži več priporočljivo, a ni obvezno. In nekateri (trgovine) imajo nekaj za obvezno, pa je to samo priporočljivo. Pa šolsko skropucalo... Kaj je sploh prav? Pa "100" izjem na mejah. Kdo to sploh razume in jemlje resno!?

    • vzev 18:01 28.avgust 2020.

      To imaš pa popolnoma prav. Slovenska vlada je z čisto vsem kar je uvedla tako zakomplicirala, da še sami niso vedeli kaj delajo. Tako, da slabše vlade kot je ta, še nobene država ni imela. En govori eno, drug druga, ...prikaži več tretji napiše čisto nekaj tretjega. Govorijo eno, v zakon dajo nekaj čisto drugega. Vse kaj so uvedli je bilo tako dvoumno, da tako nihče ni ničesar razumel. V glavnem sramota. Zato pa karkoli bo uvedla ta vlada, večina ne bo več jemala resno in tega ne bo upoštevala.

    • e7a577d9a0a94365773a47e8a9a19dab1b01c855 22:15 28.avgust 2020.

      da bi komentirali ukrepe drugih vlad, je minimum da obvladaš tuje jezike in spremljaš dogajanje v tujini, uspešnost ukrepov itd. .. branje portalov hrvaške, srbije , bosne, kar edino razumete, ni nikakršen relevanten podatek.

  • vzev 17:53 28.avgust 2020.

    Ja, dajmo uničiti življenje otrokom. Naj še nekateri z večjim naporom hodijo v šolo. Samo, da bodo nekateri lahko še naprej zganjali paniko. Pa to ni več normalno. Med šolo bodo morali otroci biti narazen. Po koncu pouka bodo pa ...prikaži več lepo skupaj šli domov. In seveda se teh pravil ne bo nihče več držal.

    • vzev 17:57 28.avgust 2020.

      Pa zakaj bi še otroci sploh imeli športno vzgojo. Ker s temi kretenskimi ukrepi, tako noben izmed šolarjev ne bo želel telovaditi. Kaj jih boste silili z brezveznimi športi npr. atletiko? Pa dajte no. Otroci imajo radi nogomet, košarko, odbojko, ...prikaži več ne pa teke, delanje prevalov... Dajte vsaj otroke pustiti pri miru s temi kretenskimi ukrepi in naj uživajo svoja šolska leta. In dajte se zavedati, da se nekatere stvari zgodijo samo enkrat v življenju. In zato jim ni treba uničit tega.

  • Carbon 19:41 28.avgust 2020.

    Pač ne bom dal otroka v solo, pa me pište nekam NIJZ!!!

  • SonnyBlack 20:02 28.avgust 2020.

    glede na to kak nas fukajo s temi njihovimi prijemi in zraven tega se nam grozijo,gorje tistemu ki ne bo tega verjel...pa same take...ce je tak pac decike ne bom dal v solo... NIJZ pa mi lahko pusi kurac...vse te ...prikaži več maske in priporocila in vse te bedarije pa si lahko NIJZjevci in vsi ki so s tem povezani,zabijejo v svoje riti psorjazne zavaljene...enostavno ne bom uposteval nobenega priporocila in ukaza... sami so nam skuhali,naj tud sami to pozerejo...mojega zivlenja mi ti kurci ne bojo odzirali

  • evelux 19:14 28.avgust 2020.

    Ljudi so že dodobra prestrašili in večina jih je že pripravljenih da delajo tako kot jim rečejo , otroke pa še imajo v planu .....

  • AnzeSmolej 18:51 28.avgust 2020.

    Dajte že nehat s to korono. Bilo i pršlo kot pravijo južni sosedje. Gremo živet naprej. AMPAK novinarji in politiki se ljubijo hraniti s strahom ljudi.

  • e7a577d9a0a94365773a47e8a9a19dab1b01c855 22:11 28.avgust 2020.

    odlično vlada, zelo jasni ukrepi. potrebno bi bilo edino, da ukrepe sporočate 2x na dan, da se bo levičarskim anarhistom vžgalo podstrešje oz. slama, ki jo imajo v glavi, ker več ne sledijo informacijam. smo med najuspešnejšimi državami na svetu ...prikaži več in to je edino pomembno. levičarske saboterje , bicikliste, podpirance pa v strogo karanteno, ker se želijo namerno okužiti in povzročiti kaos.

  • Avatar praufo
    praufo 14:53 29.avgust 2020.

    sevda so pa to vse priporočila, brez zakonske osnove, tako kot pri štacunah, kjer te lahko zabriše ven, kazni pa ne smejo izdat, šole pa niso zasebni prostor, se pravi, bo še težje vse nadzirat oz. sankcionirat, kar pa sploh ...prikaži več ne pride v poštev ... se bo pa strah prodajl, kar je namen te štale

  • Avatar praufo
    praufo 14:45 29.avgust 2020.

    a cel dan z masko, cel dan šole, ne vem , si ne predstavljam dobr da sem že star ... šola sploh ni več to kar je bla, nobenega druženja ... ja pizda, kako se bodo pa simpatije družile ... ...prikaži več z masko? potem pa še seks v maskah ... budale, največji je pa itak naš božiček, ki sploh ne ve kaj kje piše , ampak samo blebeta nekaj po nareku gospodarjev , raje naj vzame dozo metadona, da ne bo oslarij trosil ... čisti pacienati

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.