Slovenija

Nika Kovač: Za posnetki stojijo Izraelci, decembra so obiskali Janeza Janšo

Komentarjev 216
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Jernej65 11:59 16.marec 2026.

Udbaški Janez, vse se ti bo vrnilo z obrestmi vred.

malonaokoli 12:30 16.marec 2026.

Na Roški je za mojim hrbtom stal Polkovnik JLA v civilu in zamrmral..." e moji Slovenci, pa vi pojma nemate, ko je taj Janša " jaz pa sem mu odgovorila " Če hočete Sloveniji dobro to četverico odpeljite v Beograd ...prikaži več za vedno ! pa niso, sem pa jaz odšla v Švico. in vidim po 35 letih...ničesar ni v lasti Slovenije, samo himna in zastava pa veliko slabo vzgojenih stanovalcev.

• twitko 13:01 16.marec 2026.

Dajmo fantje, ne zabušavat. A niste dobili navodilo od Goloba. Zdaj morate pisat MOSAD, MOSAD, MOSAD. Hitro sicer ne bo plačila.

• Jernej65 13:10 16.marec 2026.

twitko, nategun Udbaš je razkrit.

• twitko 13:21 16.marec 2026.

Jerjej, če te je tako strah Udbe kako to da podpiraš Goloba, ki je voden od Kučana. Kučan je pa ja vačji udbaš od JJ? Mal logika ne deluje?

Ruska_Zmaga 13:39 16.marec 2026.

On je skregan z logiko!!!

• twitko 13:49 16.marec 2026.

Malonaokoli. V teh 35 letih je bila levica na oblasti cca 30 let. Zatorej bi morala biti ti jezna na levičarje. Logika ti je ostala v Švici zgleda?

• Jernej65 14:30 16.marec 2026.

twitko, Kučan se je že spucal, spuca naj se še udbaški Janez, ki je ujet v preteklosti in že 35 let samo drek meša. Dva komunajzarja, ki nimata v politiki več kaj delati.

• munja 14:43 16.marec 2026.

twitko logika ni ostala v Švici, sploh je ni.

• munja 20:00 16.marec 2026.

jernej ti zagotovo ne boš odločal o tem, kdo bo v politiki in kdo ne.

• Jernej65 23:26 16.marec 2026.

munja, Golob je Janšo danes potolkel na POP TV, da se je že ta udbaš meni zasmilil. Janša se je sam pokopal.

mahatma2 12:27 16.marec 2026.

Janshari ponovno dokazuje , da je navadna komunistična svinja ( se opravičujem svinji ,ker jo primerjam z komunistom Jansharijem) in zato bravo Nika , pokaži Janshariju in njegovim malikovalcem , da ne morejo kar tako lagati kot jim na misel pride.

• Soljatar 12:33 16.marec 2026.

lagat...ajaj???...vsi zdej lažejo, samo leivčarji so čiti ko suze a, ki so jih dobili s prsti v marmeladi???....jao jao, bedniki eni levajzaraski, kako vas ni sram?

• trolček 12:44 16.marec 2026.

Lepo, lepo. Bravo Nika, pokaži se vsej svoji pubertetniški zablojenosti. Dobro bi bilo, da vsaj do penzije odrasteš. Ampak glavno da je Janša kriv!

• twitko 13:02 16.marec 2026.

MAhatma2 ... kako to da si ti tako suh, Nika pa tako debela?

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.