Šport /sport/moto-sporti
383 ogledov

Niko Mihelič: Senna boljši kot Schumi

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • dodi13 15:29 05.oktober 2012.

    Tudi Senna je bil leta 92 in 93 z Mclarnom bolj bogi. V Mclarnu in tiste pol leta v Williamsu, je bil ravno tako vse podrejeno njemu. Ima pa Michael, (sicer ni dirkač po mojem okusu) eno veliko prednost pred ...prikaži več Ayrtonom - preživel je.Ayrton je bil, ko je dejal Prost pripravljen tvegati tudi življenje. Vsekakor spada vsaj v prvem delu med dirkače, ki so znali potegniti moštvo naprej, podobno kot Alonso sedaj s Ferrarjjem, nekoč Prost s nekonkurenčnim Ferrarijem, pa Mansell, Lauda

  • Avatar frnazzi
    frnazzi 15:38 05.oktober 2012.

    Pa kva si tečen, če si Slovenc?!

  • Avatar frnazzi
    frnazzi 15:41 05.oktober 2012.

    Ti si pa popolnoma nepismen, skratka: pristen in zaveden Slovenec. (kdo te striže!)

  • Merkava4 21:48 21.november 2012.

    Niko ima svoj stil, ki je bil tehnično popoln, drugače pa: RTL ima popolnoma enak til, pa vsi Nemci buljijo..marsikdo ne prebavlja "nogometnega" prenašanja F1 in za vsako odpadlo plastiko neskončno rjovenje v stilu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...Strinjam se z Mrkim - v ...prikaži več celoti - Prost je bil začetnik dirkanja, kjer je voznik center in se vse vrti okoli njega, Senna je hodil v ekipe, ki že davno niso bile več konkurenčne, malo mi gre na živce njegov imidž "upornika brez razloga" - konec koncev - vsi so (bili) v istem cirkusu....

  • puksicd 14:27 05.oktober 2012.

    Pri Niku Miheliču se vidi, da je bil v zadnjih letih komentiranja slep ... Sicer pa - bolj zanič komentatorja bi težko našli. Ob njegovih prenosih so bile dirke en velik ZEEEEEEEH.

  • mrki 16:02 05.oktober 2012.

    Še en nakladač od Miheliča, če bi mu dela malo boljši spomin , bi ugotovil da je Senna prišel k Mclarnu , kjer je že bil Prost in nato začel zmagovati in osvajati naslove ? Prost odide k Williamsu , ...prikaži več , kjer pogruntajo računalnisko - hidravlično balasniranje dirkalnika in Prost tisto leto GLADKO povozi Senno v Mclarnu ? Kje je zdej super Senna !? Prost leta 1993 konča karjero in Senna pride k Williamsu , a na njegovo nesrečo FIA vse te pripomočke prepove in Williams je ZELO nestabilna koreta in Senni nič ne ratuje in nato v Imoli umre v nesreči . Zatorej Mihelič ne prodajat BUČKE , objektivno se lahko primerjata le dva voznika v istem moštvu - kdo je boljši!!

  • matt.ginelli 15:48 05.oktober 2012.

    Se strinjam s Smešnim. Zaradi g. Miheliča sem prespal marsikatero dirko. Če je MS povprečen dirkač in če je tako lahko osvojiti 7 naslovov svetovnega prvaka - koliko drugim, boljšim dirkačem je to uspelo? Očitno le ni čisti levak.<br ...prikaži večr />Se pa strinjam, da si je s povratkom Miha naredil bolj slabo uslugo. Leta pač naredijo svoje, da pa je toliko let obdržal motivacijo in rezultate na tako visokem nivoju (mislim na prvi del njegove kariere), ob vsem denarju, ki si ga je pridobil že v prvih letih, moraš biti pa tudi car. Vsaj zame je.

  • reddevil 00:01 06.oktober 2012.

    Niko je sicer res bolj monotono komentiral dirke, vendar tako strokovno kot on jih ni nihče drug. Od njega se je dalo zvedeti ogromno podrobnosti predvsem tehnične narave. Za razliko Ališič nori na komentatorskem mestu in trosi bolj rumene novice. ...prikaži več Vprašanje kaj je komu boj všeč. F-1 je že sama po sebi dovolj velik cirkus. Pomislite kako bi zgledalo, če bi Milovanović vztraja pri prenosih. Začel je namreč on kot veliki bos, pa se je kmalu izkazalo, da nima pojma. K sreči jih je iz dreka potegnil Mihelič. Sicer se pa ne strinjam z njim v celoti. Po mnenju mnogih je bil najboljši Jim Clarc, potem Senna, pa Fangio, potem je šele Šumi. Sicer pa vsake oči imajo svojega malarja!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.